ever dream - בית נוסף בשיר?

euler1

New member
ever dream - בית נוסף בשיר?

בכל אתר שבדקתי בו כתוב שהשיר נגמר ב "All I ever craved were the two dreams I shared with you. One I now have, will the other one ever dream remain. For yours I truly wish to be" http://www.lyrics007.com/Nightwish%20Lyrics/Ever%20Dream%20Lyrics.html http://www.lyricsdownload.com/nightwish-ever-dream-lyrics.html אבל בגירסת האלבום של השיר אין את הבית הזה, יש גירסה נוספת לשיר עם הנ"ל?

shirlapes

New member
לא, והסבר:

לא פספסת שום דבר ואין גרסא נוספת... זה פשוט לא בית אלא "רק" הקדשה

The Cat Woman

New member
לא הקדשה... יותר נכון לקרוא לזה "הערת מחבר"

יש כמה כאלה, גם בספרון של סנצ'ורי צ'יילד יש הערה על אושן-סול...

lacrimosa girl

New member
על אושנסול? את בטוחה? ../images/Emo12.gif

לא ראיתי מעולם... :X יש גם על גת'סמאן, ועל מאסטר פאשן גריד. [אלא אם כן את מכוונת לתודות שיש בסוף החוברת של הדיסק
]

The Cat Woman

New member
בע.. לא על אושן סול השיר. התבלבלתי.

פשוט כתוב בסוף ההערה "אושן סול".

lacrimosa girl

New member
זה גם לא בסוף *אותה* הערה ../images/Emo3.gif

את מתכוונת להערת המחבר על האלבום בכללי, מה שכתוב באמצע החוברת, בדיוק באמצע פוראוור יורס... **ספויילר** כשתפורסם תאורית CC, הבהרנו די טוב למה היא שם ולמה בדיוק באמצע פוראוור יורס. החיתוך שורות ממש לא מקרי [:

The Cat Woman

New member
אהה... כן. חשבתי שזה על שיר ספציפי.

אם להיות כנה- סתם רפרפתי ולא התעמקתי יותר מדי.

lacrimosa girl

New member
אוהו... ../images/Emo6.gif

אני צריכה לשבת ולגמור להקליד את BOTB ו...זהו, להעביר לסבב אחרון + בטא + פרסום
אבל ענברי בפנימיה ואילנה ואלונה מחוסרות אינטרנט... אז נדפקנו

lacrimosa girl

New member
אה נכון! [:

אין לי את ווישמאסטר מקורי ולכן זה
אבל אני זוכרת שראיתי בדארקליריקס.. על ה15 נרות [: ורודים ושחורים ושות' ף-P

אף פעם לא ראיתי את זה ../images/Emo12.gif

בתור רב-מנתחת
יש לי שאלה אלייך - מה הקטע של הנרות הורודים והכחולים? השחורים זה ברור, וחשבתי שאולי זה בנים ובנות אבל זה די דבילי...

היויו

New member
זה לא דבילי, זה בדיוק זה ...

היו 15 הרוגים. 9 כחולים - 8 בנים, ביניהם (אם אני זוכר נכון) גם שני מורים. 4 ורודים - 4 בנות. 2 שחורים - שני הרוצחים. 4 pink ones 9 blue ones 2 black ones ואני כל כך אוהב את השיר הזה.המסר בו כל כך חזק. אני כל כך צריך לנתח אותו מתישהו ולהעלות לכאן
. נראה מתי יהיה זמן, אולי כשאהיה בארה"ב...

היויו

New member
הטבח בתיכון קולומביין.

אנ לא יודע מי פה זוכר את זה, אבל אני זוכר את מה שהלך בחדשות אחרי זה.היה פשוט בלאגן אימים. שני נערים, חברים, החליטו שעצבנו אותם בבי"ס.הם לקחו רובים מהסביבה, SHOTGUN ואקדחי 9 מ"מ והרבה תחמושת והלכו לביה"ס. הם נכנסו והתחילו לירות בכל מי שהם פגשו. בסוף הם התאבדו עם הנשקים שלהם (אחד עם הSHOTGUN והשני עם אקדח). כל ההרוגים מתו בערך ברבע השעה הראשונה, והיו עוד המון פצועים. מייקל מור עשה סרט על זה בו הוא מאשים את ממשל בוש על הזלזול וחוסר הטיפול ביכולת של כל אחד להשיג נשק בארה"ב, נושא שלא טופל עד היום, יותר מ-8 שנים אחרי המקרה (מאז היו עוד מקרים,האחרון לפני פחות מחודש).בנוסף הוא האשים את הNRA (שזה הארגון למען נשקים בארה"ב) .לארגון יש לא מעט חברים חזקים מאוד ועשירים מאוד שלוחצים על הקונגרס לא לאשר כל חוק להגבלה בנשק, כי לטענתם החוקה מקנה להם את הזכות להסתובב עם נשק להגנה עצמית. מה ששכחו לציין שם, זה שM-16 עם מטול רימונים ומשגר בזוקה זה לא נשק להגנה עצמית...
(אני מניח שניתן להבין מה דעתי בנושא, למרות שאני בעל נשק בעצמי). את יכולה לקרוא עוד על זה, כולל השתלשלות האירועים, כאן.

lacrimosa girl

New member
היה גם את הסרט אלפנט

שמספר את הסיפור האישי של אותו יום מנק' המבט של כל אחד מהדמויות בסיפור - הנרצחים, הרוצחים... וכו' [: למה גם אני חשבתי שנרצחו שני מורים ולא אחד?
טוב, לא נורא. [: ואגב, אפשר גם לקרוא את הערך ה*מאוד* מפורט בויקי העברית, אבל אני עצלה מדי בשביל לקשר
ותעלה כבר ת'ניתוח

ראיתי את הסרט אלפנט

וזה נראה לי אחד הסרטים שאני הכי לא סובל, כל הסרט זה כמעט אותו אירוע וזה פשוט מחרפן שרואים את זה כל הזמן אותו הדבר.

למעלה