evening wih bon jovi 1992

nogao10

New member
../images/Emo25.gif וואוו, תודה.....

יש לי את זה על דיסק, וזה ממש מזכיר לי שאני עדיין חייבת לראות את זה (אני יודעת שריצ'י שם נראה מעולה, והביצוע שם של Love for sale מעולה, אבל אף פעם לא התפניתי לשבת כמו שצריך ולהנות מזה.....) תגידי, איזה דברים יש לך שכוללים רק את ריצ'י או רק את דייב, או את שניהם ביחד? זה נשמע מעניין.... אבל המון תודה בשם כולם, אני באמת ממליצה לבהות בריצ'י... טוב, אבל זה תמיד!!!!!

LunasRoze

New member
יש לי הופעה שלו מ98 באמסטרדם ועוד הופעה מ91

|הדגשאם תרצו אעלה את זה לרשת תבקשו מה שתרצו ואבדוק אם יש לי את זה

nogao10

New member
או, איזה יופי!!

יהיה ממש נחמד מצידך אם תעלי אחת מהן... אמ, נראה לי העדפת ל98, אם הוא שר שם את Downside of love, או אולי את הארלם ראין (אני לא אסתכן ואכתוב את זה באנגלית) שני שירים שהם כמו ההמנון שלי.... אה, והגדול מכולם, Your not alone, שלקח לי חודשים לאהוב- ומאז לא נפרדנו.... שאלה- ריצ'י נראה יותר טוב במציאות מאשר בתמונות? (אמרו לי שכן) והוא נחמד כמו שאני חושבת??? נו, ספרי חוויות, מה אמרת לריצ'י לפני שהוא הצטלם איתך??? הוא בהחלט שולט!

LunasRose

New member
האמת שריצ'י ביקש להצטלם איתי חחחחח

קודם כל ריצ'י נראה מדהיםםםםםםםםםם במציאות והוא מריח נהדררררררררר פגשנו אותם בטעות שהלכנו לבדוק את האולם ששם הייתה אמורה להיות ההופעה ההופעה של שפרד בוש יש לי אותה מלאה אם אתם מעוניינים לראות. זיהיתי את הנהג של ג'ון מה שרמז לנו שהלהקה בפנים היו להם בעיות עם הסאונד וג'ון יצא החוצה זועף וכועס אז תפסנו מרחק ואז ריצ'י בא כולו חיוכים אני הייתי הצלמת וצילמתי את כולם איתו ואז ריצ'י הסתכל עליי ואמר what about you darling והסתכלתי עליו בעיני במבי ענקיות , אז הוא פרש את הידיים ענק ואמר come here תמיד שאני נזכרת בקטע הזה זה עובר לי מאוד לאט סלואו מושיין חחחחחחחח ואז הצטלמנו ואני חולה על התמונה הזאת , ריצ'י מלך !!!!!!!!!!!!! והוא מחבק תמיד חזק חחח פייי שחבר שלי לא יפתח רגשות קינאה חחחחחחחחחח אוהבת לונה

m o r 1 0 2

New member
פליז תעלי את ההופעה,אני כ"כ אשמח../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

ונשמע מגניב עם ריצ'י
אני כ"כ שמחה שנהנית,נשמע שריצי הוא בן אדם מדהים

nogao10

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

במצב שכזה אני הייתי אומרת לריצ'י את הדבר הבא: "אהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא............"..... מריח נהדר? אני חושבת שבמצב כזה הגוף שלי, גם האף, היה בשביתה כללית של תדהמה מוחלטת. טוב, לפחות ידעתם להתרחק מג'ון, שמענו שהוא יכול להיות ממש לא נחמד! אז אין לכם שום זכרונות רעים ממנו. גם שמעתי שבאמת דווקא ריצ'י, דייב, טיקו ויו הם הפחות עצבניים, שמעתי על המון עצבים של ג'ון ובקושי על כל השאר..... וואוו, זה סיפור ששוה לכתוב על חולצה וללכת איתה בכל רחבי העולם!!! אני, בצורה מאוד אישית, הייתי עושה את זה ולא מפסיקה לדבר על האירוע למשך לפחות 5 שנים.... עד שאחת החברות שלי הייתה מרביצה לי והייתי חייבת לצאת ממצב ה:"אהאהאהאהאהא" ריצ'י מלך? שלא יהיה לאף אחד ספק אפילו לרגע!! ברצינות, עם כל האהבה שיש לי לג'ון, ריצ'י, דייב וטיקו התמודדו עם דברים הרבה יותר קשים בחיים שלהם, ועברו את זה, ולכן יש לי לכל אחד מהם המון המון המון כבוד... כמובן שהמשברים של ריצ'י היו הכי הרבה בכותרות, זה לא אומר שדייב לא קיבל כמה דמעות עם כל הצרות שהיו לו, וטיקו עם כל הגירושים שלו...... ועוד אמרו שאישתו בגדה בו...... בקיצר, יש סיבה למה אני ובון ג'ובי פשוט לא נפרדים... היה קשה למצוא להקה יותר ראויה מזאת!

למעלה