../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif
במצב שכזה אני הייתי אומרת לריצ'י את הדבר הבא: "אהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא............"..... מריח נהדר? אני חושבת שבמצב כזה הגוף שלי, גם האף, היה בשביתה כללית של תדהמה מוחלטת. טוב, לפחות ידעתם להתרחק מג'ון, שמענו שהוא יכול להיות ממש לא נחמד! אז אין לכם שום זכרונות רעים ממנו. גם שמעתי שבאמת דווקא ריצ'י, דייב, טיקו ויו הם הפחות עצבניים, שמעתי על המון עצבים של ג'ון ובקושי על כל השאר..... וואוו, זה סיפור ששוה לכתוב על חולצה וללכת איתה בכל רחבי העולם!!! אני, בצורה מאוד אישית, הייתי עושה את זה ולא מפסיקה לדבר על האירוע למשך לפחות 5 שנים.... עד שאחת החברות שלי הייתה מרביצה לי והייתי חייבת לצאת ממצב ה:"אהאהאהאהאהא" ריצ'י מלך? שלא יהיה לאף אחד ספק אפילו לרגע!! ברצינות, עם כל האהבה שיש לי לג'ון, ריצ'י, דייב וטיקו התמודדו עם דברים הרבה יותר קשים בחיים שלהם, ועברו את זה, ולכן יש לי לכל אחד מהם המון המון המון כבוד... כמובן שהמשברים של ריצ'י היו הכי הרבה בכותרות, זה לא אומר שדייב לא קיבל כמה דמעות עם כל הצרות שהיו לו, וטיקו עם כל הגירושים שלו...... ועוד אמרו שאישתו בגדה בו...... בקיצר, יש סיבה למה אני ובון ג'ובי פשוט לא נפרדים... היה קשה למצוא להקה יותר ראויה מזאת!