ETS-BUMP AND RUN ?

WGFFlame

New member
נכון מאוד

אתה עובד מצוין, אני לעומתך בזבזתי זמן יקר בדיפדוף בין מיליון אתרים, קריאת חלקי שורות מכל אחד, הכי טוב לקרוא הכל , ספר או אתר טוב.

אליהו ד

New member
ולמזלי יש את פליים

שיש לו עצבים לתקן טעויות , חח - אני שומר לך חלק מהרווחים של 2010

אליהו ד

New member
נו באמת , זה לא ייתכן ככה

התלבטתי בין שורט בIVAN לשורט בSBL , בסוף החלטתי SBL , וכמובן שהעולם צריך לעבוד הפוך חח IVAN ירדה אתמול ב7.7 . כן , הפסדתי שורט יפה. טוב , לא נורא , אני עדיין צופה ירידות לSBL .

WGFFlame

New member
AXYX

הסיבה שאני חושב שהשורטיסטים ידפקו, היא שהמניה כבר כמה ימים רוצה לפול ואנמי בטוח שיש עליה הרבה שורטיסטים, והם כאילו דוחפים למטה הכי חזק שהם יכולים ולא מצליחים להפיל אותה, לכן זה נראה לי שתכף הם נשברים והמניה תעלה. כמו שאתה מבין תחושה ולא עובדות.

WGFFlame

New member
עוד משהו

לדעתי יצא לנו פה אחלה שירשור, דברים ברמה. עוד מקור שאתה יכול ללמוד ממנו על ניתוח טכני הוא הניתוחים של דואל בסיטרייד , הוא מנתח מניות וול סטרייט. קצת מפחידים הגרפים שלו בהתחלה אבל יש בהם תוכן מתומצת היטב.

אליהו ד

New member
גם CHTR ירדה ב2 אחוזים

עד עכשיו , למרות שהירידה איבדה מומנטום והוליום נמוך . זמן עבורי לצאת מהשורט .

אליהו ד

New member
פאקקקקקקק MANU עלתה בסוף

איך אני שונא את זה , כשאני לא בטוח לגבי טרייד והוא עולה , לעומת טרייד אחר שאני בטוח שהוא מצליח והוא לא חח טוב נו

yanimen

New member
אליהו אין מה לעשות תתרגל

זה החלק הכי חשוב במסחר. אם הייתי אומר לך (ולעצמי) כמה כסף יכולתי לעשות רק ב שבועיים האחרונים בגלל יציאות מוקדמות מידי (אחרי שכבר נכנסתי). בבורסה בארץ דווקא. הייתי במצב טוב. לפחות הרווחתי לא מעט. אבל אני עדיין חושב במונחים של מה יכולתי לעשות ולא עשיתי. אין מה לעשות כולנו יהודים ובד"כ מחשבים מה היינו יכולים לעשות ולא מה עשינו בפועל. בקיצור צריך להתחיל להתרגל כי גם אני עדיין חדש במשחק (רק 6 חודשים) אבל תלמד מאסטראל ומאלן גרינספאן. הם לא מסתכלים יותר על מניה אחרי שזרקו אותה ואת זה צריך להפנים. שבת שלום

WGFFlame

New member
לא הסטייל שלי

הפריצה של הדגל לא חזקה, הפוטנציאל לא משהו, המניה בבסיס החמישי שלה, כלומר כל פעם יש לה קטע שטוח (כמו הדגל הזה) והיא פורצת ושוב שטוח פורצת, עכשיו זו כבר הפעם החמישית, וזה לא מבשר טובות. לא הייתי קונה.

WGFFlame

New member
בלי תרוצים ../images/Emo3.gif

מה שכתבתי לך על הthrowback לא קשור לטעות, זאת הדרך הנכונה בכל מקרה ולכן על אחת כמה וכמה במקרה הספציפי. מה שכתבתי על הפיספוס כניסה הוא לדעתי גם נכון כי הדבר האחרון שאתה רוצה הוא להיות אחרון הטכנאים שנכנס למניה, זה מתכון להפסד בטוח. בקשר לסטופים תדאג שהם יהיו , גם אם לא במערכת אוטומטית, כי זה פשוט הכי חשוב מהכל.

למעלה