תודה לכולם!../images/Emo24.gif + תגובות
עטלפוני: זה ממש לא סרט לכל אחד... למעשה, אני לא אמליץ להורים שלי לצפות בו כי למרות שהוא לכאורה על נושא "פשוט", הסגנון שלו מאוד מיוחד ולא יתקבל בברכה אצל מי שאוהב קולנוע סטנדרטי או שסתם בא לסרט לשם בידור פשוט. אני פעם הייתי במקום הזה (למעשה... אני עדיין שם
) אבל יש סרטים שלמרות ה"מיוחדות" שלהם הם תופסים אותי, ואז המיוחדות הופכת ליהלום שבכתר... וזה מה שקרה כאן. מיצי: תקני תקני.... שווה... אם כי קחי בחשבון שבארץ תצא גירסה מקומית, שאני מניח שתלך בדרך של 21 גרם, אבודים בטוקיו, דוגוויל וכו', דהיינו - תוצא למכירה כעבור כמה חודשים במחיר 33 ש"ח. אולי כדאי לך להמתין לה אם את רוצה תרגום עברי. zender: לא!!! סרט בכי. ממש לא. זה שבכיתי אחריו 45 דקות רצפות זה רק אחת מאותן תגובות מוזרות שיש לי לסרטים לפעמים. דווקא הפרטנר שלי לאותה צפייה יצא עם חיוך גדול מרוח על פניו. כל אחד לוקח את הסרט הזה למקום שלו (בעצם זה מה שקורה עם כל סרט) ולכן התגובה שלו תהיה בהתאם. בגלל זה כתבתי שהסרט מצליח לעשות הרבה דברים בלי לכוון אליהם. יש המון סרטים שמכוונים לבכי ולריגוש, וזה גם מצליח להם עם רוב הקהלים, אבל הסרט הזה ממש לא מכוון לשום מקום. והוא הכל, בלי להתכוון להיות כלום. זה היופי שבו. דון גל: תודה על ההעברה למאמרים!
ביצוע מושלם
. ולכל השאר - המון תודה על התגובות החמות!