Eternal Sunshine OTSM - Region 1

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
תודה לכולם!../images/Emo24.gif + תגובות

עטלפוני: זה ממש לא סרט לכל אחד... למעשה, אני לא אמליץ להורים שלי לצפות בו כי למרות שהוא לכאורה על נושא "פשוט", הסגנון שלו מאוד מיוחד ולא יתקבל בברכה אצל מי שאוהב קולנוע סטנדרטי או שסתם בא לסרט לשם בידור פשוט. אני פעם הייתי במקום הזה (למעשה... אני עדיין שם
) אבל יש סרטים שלמרות ה"מיוחדות" שלהם הם תופסים אותי, ואז המיוחדות הופכת ליהלום שבכתר... וזה מה שקרה כאן. מיצי: תקני תקני.... שווה... אם כי קחי בחשבון שבארץ תצא גירסה מקומית, שאני מניח שתלך בדרך של 21 גרם, אבודים בטוקיו, דוגוויל וכו', דהיינו - תוצא למכירה כעבור כמה חודשים במחיר 33 ש"ח. אולי כדאי לך להמתין לה אם את רוצה תרגום עברי. zender: לא!!! סרט בכי. ממש לא. זה שבכיתי אחריו 45 דקות רצפות זה רק אחת מאותן תגובות מוזרות שיש לי לסרטים לפעמים. דווקא הפרטנר שלי לאותה צפייה יצא עם חיוך גדול מרוח על פניו. כל אחד לוקח את הסרט הזה למקום שלו (בעצם זה מה שקורה עם כל סרט) ולכן התגובה שלו תהיה בהתאם. בגלל זה כתבתי שהסרט מצליח לעשות הרבה דברים בלי לכוון אליהם. יש המון סרטים שמכוונים לבכי ולריגוש, וזה גם מצליח להם עם רוב הקהלים, אבל הסרט הזה ממש לא מכוון לשום מקום. והוא הכל, בלי להתכוון להיות כלום. זה היופי שבו. דון גל: תודה על ההעברה למאמרים!
ביצוע מושלם
. ולכל השאר - המון תודה על התגובות החמות!

מיצי007

New member
חה,הצחקת אותי

אתה לא מכיר אותי? אני ותרגום עיברי לא מסתדרים... כל הכותרים שיש לי בבית הם ללא תרגום וללא שום זכר לשפה העיברית. אני אקנה בטח עותק מהספריית דיוידי שלקחתי ממנה להשכיר ממקודם או שאולי אני אעשה הזמנה בקרוב מאמאזון...

zender

New member
אתה לא תאמין איך דברים קטנים יכולים

לגרום לי לבכות ברור לי שהסרט לא מכוון לזה...רוקדת בחשיכה זה לא הריי

nassaf

New member
../images/Emo51.gif על הביקורת המשובחת - אני

אראה את זה בקרוב.

TRIDENT

New member
כל הכבוד על הביקורת

עכשיו רק נשאלת השאלה איפה רכשת את זה ?

רומן ט

New member
תודה! ביקורת מעולה.

אני כבר מזמן רוצה לראות את זה, ואיכשהו לא יוצא לי..

KEEK

Member
ביקורת בהחלט משכנעת. ו..

לא ראיתי את הסרט אבל הציטוט שרשמת בהתחלה מאוד משך אותי "How happy is the blameless Vestal's lot! / The world forgetting, by the world forgot / Eternal sunshine of the spotless mind! / Each pray'r accepted, and each wish resign'd" רציתי לדעת איך תוכל לפרש אותו בתור אחד שצפה בסרט תודה =)

joe blow

New member
ביקורת מצוינת. תודה.

אני כבר הרבה זמן חושב על ללכת לראות את הסרט הזה ועכשיו הביקורת הנהדרת שלך גורמת לי לרצות לראות אותו בהקדם האפשרי. אהבתי את הכתיבה שלך, היא מאוד מרגשת. ושוב תודה על ביקורת נהדרת.

שח_מט

New member
שמש

בדיוק היום דיברתי עליו ארוכות עם ידידה טובה... היא חושבת שמדובר בבחירה, אני חושב שקאופמן דן בסוגיית הזיכרון, התת מודע, המודע והעתיד. הסרט מעולה, הפסקול נפלא [קח את הההשיר של הסרט. של ג'ון בריון שאחראי לפסקול. פה.], השחקנים מעולים, אין מילים... לרוץ! שח

למעלה