Especially for you - good man|רמקול

יש יש..*מחפשת תמונה מתאימה*

יש לי מאגר ענקי של תמונות השאלה היא איזה הכי תתאים......... אני אשרשר כמה .. חכה 4 או 5 דק' ותקבל.......

אוקי הנה כמה..המממ

אני לא יודעת אם אתה רוצה רק גם איכותיות אני פשוט אשים חושפניות וזהו... אגב אני לא שלמה עם שימת התמונות פה... בעצם אני לא צריכה להתבייש בזה זו קיילי ויש לה קליפיםסקסייים ותמונות סקסיות ויש כאלו שלא... זה הכול נקודה קבל:

גוד היא מזעזעת אותי.. היא ערומה לגמ

ללגמריי!!!!!!|מזדעזעת!!!| טוב לא נורא אני אתגבר... אבל הפנים שלה מאופרות יפה!
פחות זה...

G O O D M A N

New member
כן..

כן.. הפנים מאופרות יפה.. על זה אני מסתכל.. ברור סתם , היא לא ערומה לגמרי וזה תמונה שמראה את הגוף היפה שלה .. למה לא...גם הפנים שלה יפות שם..

G O O D M A N

New member
נכון יפות..

נראה לא רע.. את ממש ממש ממש מעריצה אותה ??? כאילו את רוצה להיות כמוה היא מודל לחיקוי שלך?

ממש לא!

לפני שהערצתי את קיילי חשבתי שהערצה ומודל לחיקוי זה דבר מטופש ותאמינו או לא אפילו הכחשתי בהתחלה את הערצתי עליה ואמרתי"אני אוהבת רק את spining !" אבל אח''כ התחלתי ממש להיעריץ אותה (בקנט גט יו וכו') אבל עדיין הדעה שלי לא השתנתה כאלו מודל לחיקוי? קיילי? עד כמה שיש לי כבוד עליה ועד כמה שאנימעריצה אותה היא בחיים לא תהיה המודל שלי לחיקוי כי היא יותר מדי סקסית וחצמזה אני לא כמוהה....... אבל יודעת שזו רק תדמית ולא קיילי האמיתית אבל אני בהחלט אשמח להראות כמוהה בגיל 35 ............ מזל''ט לקיילי עוד 5 ימים!!!!!!!!!!|מתנה||מתנה|

G O O D M A N

New member
אוקיי...

כי באמת לא צריך להיות לך או לאף אחד מודל לחיקוי , כל אחד צריך להיות מה שהוא , אפשר לאהוב מפורסמים והכל אבל יותר מידי זה כבר דפוק

p i n g o

New member
מנסה לדחוק את השרשור עוד שמאלה

חחחח
הרבה זמן לא ראיתי כזה שרשור רחב.............. טוב, אני שולח את ההודעה הזאת סתם כי משעמם לי וזה מגניב לראות את זה נדחק לשמאל...... אז הנה, תידחק

חחח זה באמת מגניב ....

משעמם לך דניאלוש? טוב בהתחשב בעובדה שהשיה היית 1 וחצי בלילה כשכתבתי ת'הודעה הזו....(כן .כן אני מסתכלת על השעות שבהן נכתבות ההודעות)

G O O D M A N

New member
חח..

מגניב.. אולי אבל גם מעצבן! אי אפשר להזיז אותו ימינה קצת?? עוד שניה זה יוצא לי מהמחשב..

לא נורא עוד כמה הודעות והוא יהיה כב

כבר ימינה ישר אם אני לא טועה...... נרה לי תמיד הפסקתי ת'שרשור כשהגענו למצב הזה ועשינו שרשור חדש........ נראה מה יהיה נר5אה אם אני צודקת

למעלה