Especially for you - good man|רמקול

15|איקון חשדני| למה אתה שואל?

מה זה ישנה לך כלפיי? חולת קיילי או לא חולת קיילי........אני בת 15 שלא כמוהשאר כאן ואה כן-אני בת(שלא כמו השאר כן מלבד אפרת וקרין ועוד מעט בנות)

לא אבל תמיד כששואלים אותי זה למטרת

עקיצה יענמו"את מתנהגת כמו תינוקות" נשמות-אני בת 15 אני אתנהג איך שבא לי ואני שמה עליכם ***!!!!!!!!!!!!! i just don;t give a fuck על מה שאנשים חושבים עלי כמו שגיי לו אומרת-this is me then לא כמו קיילי"זאת אני ותאהבו אותי" אלא זאת אני ולא מזיז לי תאהבו אותי או לא!!!!!!!!!! מחיאות כפיים על הנאום המרגש!!! אני רוצה לצייןם שלא הייתי עצבנית אלא רק עשיתי ת'צמי(*ציניקנית צעירה*)

G O O D M A N

New member
חחח... יש לך קצת בעיות

סתם.. טוב אני בן 16 ( לפני יומיים) אז אני בערך בגילך אז אני לא יכול להגיד ללך שאת תינוקת..

אין לי בעות אני פשוט אומרת מה שבא ל

לי וfuck מי שזה לא מוצא חן בעייניו!!!!!!! סתם.. מזל טוב נשמה!!!!!!!!!!!!! חחחח זה דורש משהו של קיילי...... המממ אם הייתי יכולה הייתי מביאה לך תמונה של קיילי שכתוב "מזל''ט" אבלהבעיה היא שאני מביאה רק קישורים אז אנאי לא יכולה לשנות אותם.................

אבל אני אחפש תמונה יפה במיוחד בשביל

בשבילך מה בת]ריט? עירום?(לא ממש לא את זה אני לא שמה כאן) חושפני? או "סתם" תמונה מהממת!!!! חשופה או לא חשופה... אני יכולה להביא לך מהממות השאלה היא אם הם יהיו מהממות בשבילך גםבלי שהם יהיו תמונות חשופות

p i n g o

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!!../images/Emo39.gif../images/Emo151.gif

מקווה מאוד שתהפוך לחבר קבוע פה.... (עצה, תוסיף את הפורום לממועדפים... ההנאה מובטחת
)

דניאל הפורום לא נמצא במועדפים שלי

כי אין לי מועדפים המחשב הזה לא שייך לי ואני זוכרת כתובות בעל פה..... אני זוכרת איזה 20 כתובות של קיילי בעל פה!!!!!!! ועוד מלא כתובות של הארי פוטר ומלא כתובות של אבריל בקיצור אני ספר כתובות אינטרנט בע''מ!!!! היי מי צריך מועדפים מה הבעיה לזכור ת'כתובת?

p i n g o

New member
מקווה שאת זוכרת את הכתובת המקוצרת..

forums.tapuz.co.il/kylie או פשוט תיכנסי לסתם פורום ותשני את המספר ל-566 - הפורום הכי טוב שיש (קופירייטר מחונן כבר אמרנו?
)

eyalush001

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gifמזל טוב../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif

מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב. 16 פעמים מזל טוב... ועוד אחד לשנה הבאה:
מזל טוב
ובמיוחד בשביל זה....

p i n g o

New member
היי!

יש גם שני בני 18 אם אני לא טועה
ומה זה משנה הגילאים, העיקר כולנו מעריצים של המלכה.... כל עוד כולם שומרים על צורת כתיבה מכובדת ונאותה, הגיל הוא ממש לא לעניין... מצד שני זה לא אומר שאסור לשאול

כן אבל זה כן אומר שאסור לעקוץ כי

אתם יודעים מה קורה לדבורה אחרי שהיא עוקצת....... וזה מה שיקה למי שיעקוץ אותי-הוא פשוט ימות!!!!!!!!!! מי שרוצה לדעת למה בדיוק אני מתכוונת שישאל כמה חברות שלי מהפורומים והם יגידו לכם כמה קשה לריב איתי חי חי.........

p i n g o

New member
אני בטוח

שאף אחד לא ניסה לעקוץ פה אף אחד...... אין לי מושג איך קיבלת את הרושם הזה...

מפעמים קודמות ורבות שעקצו אותי לא א

לא אמרתי שעקצו אותי הוא שאל למה זה מפריע לי אמרתי שהרבה עקצו אותי בעבר........ כמו בלונדההה למשל מפורום אבריל לאבין.......וכו'

G O O D M A N

New member
תודה על המזל טובים!!

ואני ישם את הפורום במועדפים שלי!!... למרות שאני לא בדיוק מבין בקיילי כמוכם ואני לא מעריץ מטורף שלה... אבל עדיין , אתם ממש אחלה אנשים וכיף לדבר איתכם , אז למהלא?!?

למעלה