ESP יש להם יבואן בארץ? אם כן אז מי?
W wiz New member 30/7/01 #2 עד כמה שאני יודע לא, אבל אפשר להביא גיטרות מחו"ל, ודי בזול... ESP היא אחת החברות היותר טובות שיש, ואני שמח לראות שאנשים מכירים בקיומה ...
עד כמה שאני יודע לא, אבל אפשר להביא גיטרות מחו"ל, ודי בזול... ESP היא אחת החברות היותר טובות שיש, ואני שמח לראות שאנשים מכירים בקיומה ...
R RHCP New member 30/7/01 #3 מצאתי אחת... באינטרנט דגם: MH-100 אתה מכיר? ב: 350$ (זה בעיה לקנות גיטרה בלי לבדוק)
W wiz New member 30/7/01 #4 זה לא ESP... זה LTD, שזאת החברת-בת של ESP... יש להם כמה גיטרות טובות, אבל תמיד המקור טוב יותר (כמו ה- M-2 )... הדגמים MH-250 ומעלה (במספרים) הם טובים.
זה לא ESP... זה LTD, שזאת החברת-בת של ESP... יש להם כמה גיטרות טובות, אבל תמיד המקור טוב יותר (כמו ה- M-2 )... הדגמים MH-250 ומעלה (במספרים) הם טובים.
J jason newsted New member 30/7/01 #7 ltd דגמים או חברה מעולה... זה לא כמו ההשוואה בין סקוואיר לפנדר.. בכל מקרה זה אחלה של גיטרות ברמה גבוהה ומי שרוצה לקנות כדאי לו!
ltd דגמים או חברה מעולה... זה לא כמו ההשוואה בין סקוואיר לפנדר.. בכל מקרה זה אחלה של גיטרות ברמה גבוהה ומי שרוצה לקנות כדאי לו!