er
Pass

Fall Out Liel

New member
er../images/Emo32.gifPass../images/Emo168.gif

כי האוף השני הרחק הרחק למטה.. >< למי יש סבלנות מדהימה, והיא אוהבת להעלות תמונות?
יש לי מלא תמונות חדשות, אבל אני לא מצליחה להעלות אותן, ואני ממש רוצה לשתף אתכן, ולא מצאתי אתר טוב להעלאת תמונות מרובות [ליצור מין אלבום שכולם יוכלו להיכנס ולראות].. למי בא? D: וזו אחת מהן

ספירצ

New member
אווו חיכיתי לזה XD

טוב אין לי ממש מה להגיד גם.. אההל אמא שלי יש מנהג לראות BBC, אז היום היא ראתה החוליה החלשה, ובדיוק בסוף נכנסתי לחדר, וזה היה ממש בסוף, שהיו רק שני מתמודדים, ולאחת קראו קריסטן ולשני קראו סטיוארט.. זה היה ממש מצחיק XD

Galuush

New member
ואוו... תמונה מהממת../images/Emo99.gif

קירסטן נראית מדהים!

סיימת את BD ../images/Emo58.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ידעתי שהרגע הזה יגיע. אני יסיים את הסאגה ויתחיל להיות לי יותר מדי זמן פנוי שוב. למרות שאני לא צכה לפחד מספוילרים יותר.. זה הקלה סוףסוף...
רררר הספר הזה הכי יפה בכל הסאגה. הוא התחיל חלומי עם החתונה והירח דבש
, והמשיך עם ההיריון המזוויע של בלה
כשלא יכולתי לצאת מהספר, ואז, אז זה הסתיים............ בכיתי בסוף, כשבלה הכניסה את אדוארד לראש שלה. ואני פתטית. כן, כן. אתם חושבים שסטפני הייתה צכה לעשות עוד ספר או באמת לפרוש בשיא כמו שהיא עשתה..? אני בעד עוד ספר. כמה שיותר מריחות. עובדה שאני צופה בסמולוויל

MeItOsH

New member
קודם כל,מזל טוב!-מעט ../images/Emo58.gif

גם אני מסכימה איתך,BD באמת הכי מדהים בסדרה, והוא אפילו גרם לי לחבב מעט את ג'קוב [הספר שלו היה פשוט מעולה!] הייתי מאוד קרובה לבכי,אבל הרגשתי יותר גרוע אח"כ,מעין ריקנות כזאת וחוסר מעש. [ואז קראתי את MS..] לפי דעתי טוב שהיא "פרשה בשיא" כי זה היה פשוט מושלם כמו שזה, מצד שני,אני אשמח לספר בעוד איזה שנה-שנתיים שמספר על רנסמי ועל החיים שלה כחצי ערפד/חצי אדם..ועל נהויל/איך שלא קוראים לו.אם הוא ינסה להיות איתה..ואם יהיה קרב בינו לבין ג'קוב.זה יכול להיות ממש מעניין,ובנוסף לראות איך אדוארד ובלה מסתדרים עם forever

אווו נשמע טוב ../images/Emo58.gif

ספר על רנסמה
.. אולי אפילו מהנק' מבט שלה
זה יהיה כל כך מגניייייייייייייב. שמישהו יתקשר לסטפני ויגיד לה

kay12

New member
../images/Emo58.gif BD

גם לדעתי הספר הכי יפה בסאגה. חייבת לשתף אתכם במשהו שקרה לי בזמן שקראתי את החלק של ג'ייקוב. ישבתי וקראתי בסביבות 2:00 בלילה כולם בבית ישנים, ואני מתאפקת לא לצחוק מכל הקטעים שהולכים בין ג'ייקוב לרוזאלי, כדי לא להעיר אף אחד בבית. ואז מגיע הקטע שהיא מביאה לו את קערה עם האוכל (FIDO) ולא יכולתי להתאפק יותר, וסגרתי מהר את הספר, בלי יכולת להמשיך לקרוא.

adi dion

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gifBD

גם אניייי!!! קראתי באמצע הלילה ואני פתאום מתחילה להתפקע מצחוק
בסוף שכבר ממש לא יכולתי יותר, הנחתי לרגע את הספר וחזרתי לזה אחרי שנרגעתי... ואיך הוא קורא לה כל הזמן בלונדי חחחח חמוד XD

kay12

New member
../images/Emo58.gif E ו BD ענק ../images/Emo6.gif

קודם את מסכימה איתי בניין בלה ועכשיו זה...מה קורה כאן??? וכן אהבתי שהוא כל הזמן קורא לה בלונדי חחחחמוד זוג משמיים השניים האלו...LOL

adi dion

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo58.gifBD

אני בטוחה שהרבה אנשים מסכימים שהקטעים האלה משעשעים בטירוף
אני חייבת להודות שהשטויות של ג'ייק ממש גרמו לי לאהוב את הספר חחחח

elina002

New member
יאפ

אני חופשי יכולה לקרוא עד 3 לפנות בוקר... שזה בעיה כשצריכים לקום ב5 וחצי....

adi dion

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo58.gifBD

גם אני סיימתי ביום שבת
איזה עצוב שזה נגמר!! ספר מדהים, למרות שהוא הזוי- אהבתי ממש
וזה בסדר אני בכיתי בערך כל הסוף. אני כזאת בכיינית
יווווו הסוף היה כזה מושלם שהוא קרא את המחשבות שלה. איזה חמודים!
לדעתי טוב שסטפני לא כתבה עוד ספר.. לפרוש בשיא היה רעיון מצויין, אם היה המשך זה סתם היה נמרח ומשעמם...

למעלה