er
Pass

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif קראתי 3 ספרים שלו,

אל תגלה, ההזדמנות האחרונה ותחזיקו חזק והנעלמים באנגלית מחכה לי על המדף.. עד שאני אקבל את המוזה XD איזה ספרים קראת?

Fall Out Liel

New member
אממ קראתי את..../images/Emo168.gif

הנעלמים, והבטיחי לי, ואני מחכה לקבל את שאר הספרים, אני גם לא מסוגלת לקרוא אם אין לי "מוזה", אז את לא היחידה
חח

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חח נחמד לדעת שאני לא היחידה

והבטיחי לי זה לא מהסדרת ספרים?

../images/Emo45.gif! הוא תותח. ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

יש לי את כולם. ~גאה~
חוץ מהחדש שאנלא מוצאת אותו בשומקום באנגלית
.

Midnight Show

New member
נממ, יש לי את דיו חיוור בבית.

ביחד עם עוד ערימה של חמישים ספרים (בלי הגזמה
) שאני מתכננת לקרא אבל דוחה כל הזמן בגלל שאני רוצה לסיים לקרא את הסאגה. XD

Aeon

New member
אדוארד ובלה - הבובות

התמונות האלה הן לפני הדגשת הפנים של הבובות (ואחרי). ועכשיו ת'אמת,... מישהי הייתה קונה

orw93

New member
לאXD../images/Emo205.gif

תכלס אינלי הרבה דברים לעשות עם זה חוץ מלתקוע אותם באחד המדפים שלי וזה בזבוז כסף.

xXx Lilo xXx

New member
XDDD../images/Emo29.gif

הברבי היחידה שהייתה לי, הלכה לעולמה די מהר. קנו לי את אלו שהראש שלהן יוצא וניתן להחזיר אותו. וממש התעללבתי בה (מסכנה XD). אהבתי לצבוע לה תשיער ו"לאפר" אותה עם טושים XD כן. לא ממש אהבתי לשחק עם בובות. מה לעשות.
אז את חושבת שזה בזבוז לקנות אותם? לא ניראה לי, זה כיף להתעלל בהן XD ואוו. אני רוצה לקנות את ג'ייקוב רק כדי להרוג אותו XD (אל תהרגי אותי)

orw93

New member
שיו תמותי../images/Emo11.gif../images/Emo205.gif

היו לי מלא ברביות. היה לי ארגז שלם והיה לי רהיטים וזה. אני זוכרת שפעם קנו לי מטבח בת"א. אבל זה היה שהייתי בת 6. אני יותר מידי פרפקציוניסטית כדי להתעלל בהם. למרות שיכול להיות משעשע לקחת אדוארד ולבדוק את איכויות הערפד שלוXD

Fall Out Liel

New member
יואו ברביות ../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

היו לי עשרות! ובתים ומכוניות שלהן. הייתי מכורה O.0 היה לי מוצר של ברבי מכל דבר אפשרי, היו לי פיג'מות, נעליים, מטקות, מצעים, סכו"ם, תמונות, בגדים, גרביים, צלחת מעופפת, ומה לא? ואפילו השתתפתי בתחרות ברביות וראיינו אותי בתוכנית טלוויזיה ובעיתון, אבל עכשיו כשאני נזכרת בזה, אני לא מאמינה מה חשבתי לעצמי ><

Emergency Exit

New member
גמניייייייי היתי מכורה לגמרי!!../images/Emo2.gif

היו לי איזה 100 והיה לי בית, מכונית, בגדים, בובות ברבי לבובות ברבי, תינוקות, ילדים, והכנתי להם מחברות לביצפרXD שיאוווו איזה נוסטלגיה

xXx Lilo xXx

New member
ואי הזכרת לי משהו.../images/Emo29.gif

כשהייתי בכיתה ד' ניראה לי. הייתה לי חברה שכל יום שישי הייתי ניפגשת איתה, אצלה בבית. ויום אחד היא הוציאה מגירה ע-נ-קי-ת של ברביות. את לא מבינה כמה הייתי המומה... היו לה סירים ושולחנות ומכונית ועגלה עם סוס לבן והיו לה איזה 40 בובות ברבי לפחות. היום. היא סוג של ~מישהישלאהאמנתישתהוךלזה~ פריקית שהדבר הכי יקר לה זה הוודקה והסיגריות :S (עצוב) כאילו אנחנו כבר לא בקשר מאז כיתה י' אני חושבת. אבל ואוו O_O היו לה כ"כ הרבה ברביות שתכלס לא הייתי צריכה אחת משל עצמי כדי לשחק איתה XD הייתי הולכת אליה כל יום שישי עד כיתה ו' ככה... ואז היינו משחקות בברביות. הזוי. ואיי אני זוכרת שהיו לה בקבוקי קוקה קולה ותפוזים XD וזה היה מגניב ברמות. (מזכיר לי, שדודה שלי הייתה באנגליה או שזה היה בצרפת והיא נכנסה לקניון ענק וקומה אחת שלמה שם היא רק של ברביות, והיא קנתה לי ולאחותי אז נתתי את שלי לאחותי ויש לה אותן עדיין XD)

דינדש

New member
תתביישי (חחח חזרתי לכתוב הודעה פה הודעה שם)

היו לי מלא מלא ברביות ובית, והייתי מלבישה אותן ושמה אותן לתצוגה. כשהן עברו לאחותי, הן עברו גם התעללות. היא איבדה להן תבגדים, תלשה להן ת'ראש קיצור הלכו הברביות XD

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo45.gif זה מתחיל להיות נוראי.

מתי יבינו ש Twilight=/=High school musical יש גבול לכמה מוצרים מותר לעשות של זה

למעלה