er
Pass

elina002

New member
../images/Emo58.gifBD בהחלט בכיינים לשלטון!

אני בכיתי בקטע שבלה נפרדה מנסי וג'ייקוב וכשאדוארד נפרד מג'ייק....לא יכולתי. ספר מדהים. לא יכולתי להפסיק לקרוא. ואני רצינית הייתי חוזרת מהעבודה ב12 וחופשי עם הפסקות קצרות קוראת עד 2 בלילה.... זה לקח לי ככה יומיים וחצי...

NooMait

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo58.gifBD

גם אני בדיוק סיימתי אותו היום, וזה פשוט הספר הכי יפה בכל הסאגה. אני שמחה שזה נגמר ככה, לא הייתי יכולה לתאר סוף יותר יפה מזהD: זה מעולה לדעתי שהיא פרשה בשיא, אין יותר מה לספר.. למרות שג'ייקוב ממש עיצבן אותי בE, התחלתי לאהוב אותו בBD, הוא ממש חמוד
פחדתי להשתעמם בקטע של ג'ייקוב, אבל באופן מפתיע ממש נהנתי בו,בעיקר עם כל הבדיחות על רוזלי. אחד הקטעים הכי מצחיקים בכל הספר היה כשרוזלי הביאה לו את קערת האוכל, ואז הוא זרק לה את זה על השיער. XD אה, וגם זה: (עמודים 449-451 ^^''') "You nicknamed my daughter after the Loch Ness Monster?!"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חצי מהספר צוחקת לעצמי בחדר.. XD במיוחד מהציטוט שנתת עכשיו XD עכשיו כל פעם שמישהו יזכיר את המפלצת מלוך נס אני יתפקע!!

עכשיו גם אני סיימתי ../images/Emo58.gifBD

אני היתפוצצתי מצחוק שבלה מיתעוררת אחרי ה"עירפוד" והיא מגלה שאליס הלבישה אותה בשימלת קוקטייל וסליסטו

elina002

New member
../images/Emo58.gifBD

BD וT הם הספרים הכי מושלמים. BD פשוט מושלם. היה לי ממש קשה כשבלה הייתה בהריון אבל רנסמי היא מושלמת. ובפעם הראשונה כשקראתי את הספר חשבתי שזה די הגיוני שרק רנסמי תשרוד כי היא גם קצת בלה וגם קצת אדוארד משהו שישאר משניהם. אבל אני בכיתי כשאדוארד נפרד מג'ייקוב. אבל בספר הזה יש המון יציאות שקראו אותי מצחוק. אבל לפי דעתי הספר הסוף שלו לא סגור כי הולטרי עדיין לא התגברו על הרצון שלהם לקחת את אליס ואדוארד. צריך לעשות ספר של ג'ייק ונסי שיסגור את זה. TIME TO FIND A WAY TO KILL THE VOLTURI! ספר מדהים בקיצור אני נורא אהבתי אותו אני עכשיו קוראת אותו כבר פעם שלישית.

שירני42

New member
../images/Emo58.gif גמני סיימתי את BD לפני כמה ימים :((

ואני עדיין לא מאמינה שזה קרה. חופש פסח המקולל! רק בגללו זה התאפשר כי היה לי כלכך הרבה זמן פנוי. לא רציתי שייגמר!!! ואני לא רוצה להישמע חולנית אבל יש הרגשה של חלל כזה שנפער בתוכי [חח כן זה נשמע חולני], אני ממש צריכה משהו שימלא את זה. ועכשיו כמה דברים על הספר: הוא מדהים, זה פשוט מדהים כמה שהוא מדהים
החלק הראשון של בלה היה פשוט מרתק ועוצר נשימה מבחינתי, לא יכולתי לזוז מהספר. אח"כ שראיתי שיש חלק שלם מנקודת המבט של ג'ייקוב אני מודה שטיפה התבאסתי אבל עכשיו במבט לאחור זה היה כלכך מושלם החלק הזה ולמדתי לאהוב את ג'ייקוב למרות שממש ממש שנאתי אותי בעיקר בE כשהוא נישק את בלה והיא אמרה שהיא מאוהבת בו! בעעעע..אז כן זה היה חלק מדהים ומצחיק בטירוף. היו קטעים בחלק השלישי והאחרון של בלה שביאסו אותי כמו זה שג'ייקוב התאהב ברנסמיי כי זה היה די מדליק שהוא אהב את בלה והיו משחקי כוחות ציניים כאלה בינו לבין אדוארד אבל שוב, במבט לאחור זה פשוט היה הדבר המושלם כי ככה הכל הסתדר ואפחד לא יצא מקופח DD: אני מתה על אליס היא כאת מתוקה וחבל לי שלא סיפרו יותר על ג'ספר ועל אמט..הם היו ממש דמויות רקע ורציתי שיהיו יותר קטעים איתם. הקטע עם הוולטרי ממש שיעמם אותי, זתומרת לא הקטע עצמו שהיה את העימות אלא כל הדברים הנלווים אליו שהיו חופרים יתר על המידה. אני מתכוונת לזה שלפני כל האקשן עם הוולטורי הייתה הקדמה של לפחות 5 פרקים שבה סופר על כל העדים שבאו ועל ההכנות לקרב וכל זה..ואני כן חושבת שהיה צריך להיות דבר כזה, זה בכל זאת הכרחי, אבל היו חלקים שהיה אפשר לוותר עליהם. הנה הדירוג שלי לארבעת הספרים. מהסםר הטוב מאוד מאוד מאוד עד הספר הטוב מאוד: 1. BD- ספר מדהים ומרתק מכל הבחינות [למרות ההערות שכתבתי למעלה שהיו באמת חסרות משמעות יחסית לכל הספר] ולדעתי הספר הכי טוב בסאגה 2. במקום השני לדעתי יש תיקו בין E וT למרות שE הקסים אותי יותר אבל עדיין בשבילי שניהם מדהימים באותה מידה 3. NM, ושלא תבינו לא נכון, אני מטורפת על NM למרות כל החלקים שאדוארד לא היה זה ספר ממש טוב לדעתי [בעיקר בגלל הסוף שלו שהיה חלומי] אבל היו בו קטעים שממש השתעממתי אני מתלבטת אם לקרוא עכשיו הכל מההתחלה כי אני לא רוצה שיהיה מאוס מדי. בינתיים אני קוראת את MS ונהנית מכל רגע. אלה הספרים הכי טובים שקראתי בחיים שלי זוה העשיר אותי מכלכך הרבה בחינות אה..ובאגנלית זה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר שווה לקרוא, אין לי ספק בכלל. סליחה על החפירה! הייתי חייבת להוציא

NooMait

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

אני מסכימה איתך כמעט בכל מילה. (חוץ מהדירוג - שאני - למרות ששוב, כולם מדהימים -הכי פחות אהבתי את E, בגלל כל מה שקרה עם ג'ייקוב בסוף) גם לי זה ממש מוזר שזה נגמר, אבל הסוף היה פשוט מושלם, אני כל כך פחדתי שהיא תחליט להרוג את כל המשפחה, ורק רנסמיי וג'ייקוב ישארו. גם אני בהתחלה קצת התאכזבתי מזה שג'ייקוב IMPRINTED (אין לי מושג אם יש לזה מילה בעברית,חח) על רנסמיי, אבל אח"כ הבנתי שזה הפתרון הכי טוב שיכול להיות, כי ככה הוא לא סובל יותר. ו..זהו^^ פשוט ספר מדהים, הכי טוב בכל הסדרה D:

orale12345

New member
כל כך מסכימה על BD ../images/Emo58.gifכל הסאגה

באופן אישי מאוד נהנתי מNM , כי ג'ייקוב היה שם רק הBFF והיה שם משהו שהזכיר לי חברות בסדרת טלווזיה שאהבתי(בורוניקה מארס של וואלס וורוניקה), ובמידה מסוימת אהבתי שהיא מוצאת נחמה בידידות שלה עם ג'יקוב. בנוגע לBD , אני כל כך מסכימה עם כל מה שאמרת. הקטע עם הוולטרי היה קצת מאכזב כי היה בילטאפ כל כך גדול , וזה הרגיש שכאילו כשהם באו אז זה לא היה שווה את זה (כלומר את כל ההכנה והכל), ציפתי לקרב קרב ולא קיבלתי (בניגוד לE למשל!) . גם לא כך כך אהבתי את רנסמה, או לפחות הרגשתי שברגע שהיא הופיעה כאילו כל הסאגה "זזה" מסיפור האהבה בין אדוארד לבלה והפכה לסיפור של בלה ורנסמה , ואם כמה שכל הקטע עם רנסמה היה הזוי היא(סטפני מאייר) לקחה את הסיפור שהיה לו פוטנציאל די טוב יחסית ולא השתמשה בו על הדמויות המרכזיות , זה הרגיש כאילו היא מתחילה לכתוב ספר אחר ולאט לאט הסאגה הולכת ודואכת. הייתי מדוכאת שלא בדיוק דיברו על אדוארד ועל היכולות האבאיות שלו, ולא ראו את רנסה יוצרת קשר מיוחד איתו ובכלל זה הרגיש כאילו שחכו שיש לרגע אדוארד. בעצם הסוף, אם כמה שהוא היה באמת מושלם, הרגיש לא קשור קצת כי זה כאילו היא נזכרה שיש אדוארד ושזה בעצם סיפור על סיפור האהבה בינהם, ואחרי שבעצם כל הספר השלישי היה על משהו אחר ב5 עמודים האחרונים היא(סטפני מאייר) נזכרה בסיפור המכורי. לכן הדירוג שלי שונה
אצלי זה: 1.אקליפס, מאוד מאוד אהבתי את אקלפיס והרגשתי שהוא היה שווה קריאה ולא יכולתי להניח את הספר. 2.NM הוא היה בנוי ממש טוב ונהנתי לקרוא אפילו שלא היה מספיק אדוארד, היה מספיק מתח ומספיק רגש כדי לחפות על זה , וגם שהוא לא היה זה הרגיש שהוא שם בנפשו חחח 3.T הסיפטח של הסאגה היה טוב אבל משעמם קצת לפעמים. 4. BD רק בגלל הספר האחרון, בכלל גם בספר השני היו הרבה הרבה דברים שהיו OOC לכל הדמויות ומצאתי את עצמי אומרת WTF הרבה כי זה הרגיש פשוט לא קשור ואפילו משעמם לפעמים
.

שירני42

New member
גם אני הרגשתי ככה עם רנסמיי שפתאום כל הפוקוס

עבר אליה ואל בלה ועל הקשר ביניהם ואדוארד בקושי הוציא מילה הוא היה כמו עציץ והרגשתי שטיפה שכחו שהוא האבא בכל הסיפור כי מין הסתם בלה לא עשתה את רנסמיי לבדה.. בכלל מאז שבלה הפכה לערפדית הסיפור הפך להיות מסיפור אהבה מדהים לחפירות סביב חייה של בלה וההתאקלמות לחיים החדשים [וברור שזה היה נחוץ לראות איך היא מסתדרת אחרי שהיא נהפכה אבל זה תפס את המקום של כל שאר הדמויות וההתרחשויות] גם היה חסר לי בעיקר בפרקים האחרונים טיפה את הקיטשיות שהייתה פעם בין אדוארד לבלה ואת המילים היפות שהם היו אומרים אחד לשני ואת כל התיאורים החמודים האלה.. האמת גרמת לי להרהר בדירוג שלי כי אקליפס באמת היה מדהים בצורה יוצאת דופן אז אולי הוא יככב עם BD במקום הראשון D: העניין שלי עם NM היה שפשוט לאורך כל הסיפור היה נראה שאין סיכוי שהיא תצא מהדיכי הזה..כאילו כל פרק שעבר אמרתי לעצמי 'טוב אולי הפרק הזה תהיה איזשהי התפתחות' ופשוט לא היה כלום וכל הזמן התאכזבתי. ואני זוכרת שהיו פשוט מלא קטעים שהכרחתי את עצמי לקרוא, פשוט הכרחתי את עצמי. אמרתי לא נורא בטח יגיע משהו מדהים. ואכן אין לי מה להגיד הסוף היה הכי קסום שאפשר.

NotFamous

New member
../images/Emo45.gif זה כלכך מה שנאי חושבת! ../images/Emo58.gif

אבל ב-BD -ממש- הציק לי שג'ייקוב IMPRINTED על רנסמיי, ובכללי בחלק השלישי היו דברים שממש השתנו ופחות אהבתי את זה ככה
אבל בהחלט זה עדיין הספר הכי טוב בסאגה לדעתי

hadas cullen

New member
אני לא יכולה../images/Emo58.gifBD

פשוט משעמם לי הספר אז הפסקתי לפני איזה שבוע...:( אני 150 עמודים לפני הסוף וממש משעמם לי... אז בזמן הזה קראתי שוב את דמדומים אבל בעברית ואת MS... מקווה שזה מחפה מישהי יכולה להגיד לי שזה כן מעניין אחרי שהחברים של גאספר ושל אליס באים... כי פשוט אין לי כח לקטעים בלי אליס... פשוט בכיתי כשהיא עזבהי

NooMait

New member
אל תדאגי^^ ../images/Emo58.gif

זה הולך להיות ממש, ממש, ממש יפה.

למעלה