English Forum

° זואי °

New member
מצידי, אפשר לעבור לצרפתית

או ערבית, או יידיש, או רוסית... אפילו CPP אם נורא נורא בא לך

G a v ® i e L

New member
CPP היא השפה הכי סקסית שהכרתי..

מנחה אובייקטים לתוך סוגריים שנפתחות ואיברים שמתכנסים, גבריאל, פעם היתה שפת האם שלו.

° זואי °

New member
בחורה חומרנית

אני יותר בקטע של תורשות. מוכנה להתפשר על פולימורפיזם, אבל זה הגבול שלי!

G a v ® i e L

New member
הולם אותך רב צורניות,

חושב שאוהב אותך בכל מצבי הצבירה האפשריים, רק תודיעי מראש.

° זואי °

New member
חייבים בתרגום לעברית?

נו טוף. אם יש לך כמה צורות עיצוב, ותהיה מוכן לתת לי את המפעל שלך, אז אולי יש על מה לדבר ...

deena

New member
הדבר הזה כותב הפוך בשפת מקור

זה אמור להיות limited

sungun

New member
Listen

Listen, Listen, I understand that you do not speak Israeli because you are an ola chadasha. So, I explain to U, because I'm kolet olot musmach. Ve here in Israel speak only Israeli language because it is the language of our fathers. Ve R proud to speak Israeli which resembles a vague resemblance to Hebrew. Ve R very very proud of Israeli and we would never, never ever, trade our fathers language, unless there is a green card attached to it. So, if you vould like to join our forum, you need to learn Israeli, and I'm quit certain that all the men of the forum, although not kolet aliya musmach, like I am, will be more than happy to assist you. Behatslacha.

תגיד

לא מספיק יש את התיאה הזאתי שמשוררת באנגלית, עכשיו אני צריכה לקרוא את המאמר הזה? מה עם קצת רחמים או לחלופין תקציר בעברית?

sungun

New member
לחלוטין, אחות שלי

העברית שלך טוב מאוד, זה העברית שלי שעושה בעיות הרבה. האנגלית שלך, אני מושכנע, מבוססת על פניני הלשון השייקספיריאנית, בעוד האנגלית העלובה שלי, היא רק מכשיר כהה, שבאמצעותו אני מנסה לשכנע, לשווא, תיירות אנגלו-סקסיות בטירוף, לעשות עליה לדירתי...

למעלה