Emo went bad

She Blinked Me

New member
Emo went bad

אוקיי משום מה יצא לאמו שם רע!!!! בגלל להקות מתבכיינות (dashboard confessinal) וזה בכלל לא מה שאמו מסמל... פעם קראו ללהקות כמו בלינק אמו-פאנק שזה עוד הגדרה איכשהו נכונה אבל זה גם שטויות כי כל מוסיקה טובה שנכתבת, נכתבת עם רגש לכן בכל שיר טוב חייב להיות אלמנט של אמו!!!!! לכן לקרוא למישהו אמו קיד זה כמו לקרוא למשהו אנושי.... היי ידפוק יש לך רגשות!!!! ואיי זה קללה ענקית.... geez.....

OPERATi0N_iVY

New member
אמממ לא...

כשאומרים אימו קידס בד"כ מתכוונים למישהו שהוא יותר מ"רק שומע את המוזיקה"... כאילו אחד אפס כזה שחי לפי הכללים של האימו... אני שומע EMBRACE, אז אני אימו קיד או משהו?

נראה לי שהוא מתכוון

לזה שחושבים שכל מי ששומע אמו שומע רק Dashboard מתבכיין כזה...

OPERATi0N_iVY

New member
אולי... אבל לא לזה התייחסתי בכלל...

הבן אדם אמר שכל מי ששומע אימו אז ישר מביאים לו תווית של אימו קיד, אז אמרתי לו שזה משהו אחר...

ב.ן.נ.ת.ן

New member
נראה לי שהוא התכוון

ל2 דברים, או שהוא בכלל לא הבין למה הוא התכוון, אך בכל מקרה לדעתי, לאחרונה האימו תפס גל פופולריות, הסגנון הזה ממש לא חדש, דאשבורד המדובר הוא אומן יחסית דיי חדש, אך הוא בתחום כבר הרבה זמן ולצערנו, הטרנד הורס את המוזיקה, אך כמו כל טרנד, גם זה יעבור בקרוב ולילדים האמריקאים האיוולים ימאס להיות אימו והם יעברו לדבר הבא אך המוזיקה תישאר, ומה לעשות, המוזיקה היא בכיינית (מה רצית? שהם יצחקו בשירים?) לדעתי, הצורה שבה קריס מעביר את המסרים שלו מאד חזקה, אותה "התבכיינות" עובדת, וכשהוא מבצע אותה זה נשמע מדהים, לא סתם תפסו עליו גל כל ערוצי המוזיקה, האיש מוכשר. דבר שנית, הבן אדם ניסה להגיד שאותה אופנת "פאנקיסטים קשוחים" גם לא משהו, לא שיש לנו בפורום פאנקיסטים קשוחים (ההם, הקשוחים, עסוקים ברגעים אלו בריצוץ גולגולות וניקוז אלכוהול לכלי הדם שלהם.) והוא טען, ובצדק, שמרכיב של כל שיר טוב הוא קצת רגש, ולצחוק על אדם כי יש לו רגשות זה אימבסלי לחלוטין. מה לעשות, הקהה-שכל קיים בכל מקום, במיוחד באינטרנט. ברם, ארצה להוסיף, שזה לא מדויק ב100%, יש הרבה שירים ממש טובים שאינם עוסקים ברגשות, קח לדוגמא כל להקה פוליטית או מטאל\הארדקור\ראפ\קאנטרי\ וכל היוצא בזה. לסיכום, בדיחות האימו הן כמו ההלצות על הנאצים שיש פה מידי פעם, לא ממש מצחיקות...

daniela82

New member
אמו

הקטע של הרגש זה לא נכון. אמו מדבר על "חברה שלי עזבה אותי" או "אני מאוהב ב..." ונכון שאר השירים נכתבים עם רגש אבל רגש אחר מרגש של אמו שזה רגש אני ילד טיפש ועצוב. הקיצר אמו זה שירי מתבייכנים שבליריקה לא נופלים רחוק מבקסטריט או כל "להקה" מסוג זה

ב.ן.נ.ת.ן

New member
לא

דיי, ההשוואה הזאת מעצבנת, תבין, רוב השירים בעולם נכתבים על רגשות, על אהבה, על אכזבה, שברון לב וכו וכו. אנשים לא עושים את זה בכוונה, זה פשוט נושא שקרוב לכולם ומאד קל לכתוב עליו ולהזדהות איתו. הליריקה של להקות הבנים לא כזאת גרועה, יש שירים דיי טובים, זה שהלחן, הפוזה, המעריצות בנות ה12 הצועקות ועוד, הורסת את המוזיקה, זה כבר משהו אחר אני לא מבין את התלונות שלך, הן חסרות שחר, ההגדרה שנתת לאימו (חברה שלי עזבה אותי, אני מאוהב) לא מדויקת בכלל, אני שמעתי יותר דיסקים ממה שאתה אי פעם תשמע בכל החיים שלך, ולא בשיר אחד הייתה השורה "החברה שלי עזבה אותי" (בעצם, רק אצל אנטי פלאג) ואתה המשכת לכתוב הבלים, "רגש אחר של אמו שזה רגש אני ילד טיפש ועצוב"? מה?... אני לא מוצא שום היגיון במשפט הזה, ייתכן שהניסוח מוטעה? אני חושב שיש לך משהו נגד רגשות, אימפוטנציה רגשית כל שהיא אולי, ובגלל זה אתה פוסל לך ז´אנר שלם של מוזיקה, ועוד בטיעון השטותי שהליריקה דומה לזאת של להקות הבנים (שגם זה לא נכון ב100%, אבל אין לי כח להתווכח איתך, תחשוב מה שבא לך)

ב.ן.נ.ת.ן

New member
וואלה...

לא נורא, שתתעצבן קצת, זה בריא

ShLuMp

New member
חחח

אכלתם אותה! לא כדאי להגיד מילים רעות על אימו כשבן נתן בסביבה!

ב.ן.נ.ת.ן

New member
נקודה?

וואי, כמה שאת חכמה עכשיו ענית לי בשורה אחת, יש לך כל כך הרבה מה להגיד ואת גם מגבה את דבריך בנימוקים משכנעים ... מה בדיוק את כן אוהבת? בלינק? כמה מקורי מצידך ואין דבר חכם יותר מלפסול זרם שלם של מוזיקה, ובמיוחד אחרי ששמעת אולי רק נציג אחד של הזרם הזה.

daniela82

New member
אין לי כוח לחרא שלך

ואני לא צריכה להסביר את עצמי לך או לכל מישהו אחר שאני לא שמה עליו זין. ולא באתי להציג את עצמי כחכמה אני יודעת שאני חכמה גם ללא האישור שלך ואם אתה אוהב אמו סבבה לך אבל תוריד תגובה שלך- אל תתחיל להגיד לי מה אני שומעת ומה אני לא שומעת (ולא אני לא שומעת בלינק) כי תאמין לי אני שומעת הרבה דברים, אתה לא מכיר אותי ואני לא רוצה להכיר אותך מספיק ארוך בשבילך?

ב.ן.נ.ת.ן

New member
באמת שאת לא עושה לי טובה שאת עונה

קודם כל, איזה מין תרבות דיון יש לך? את כותבת את דעתך בפורום ומצפה שאנשים לא יענו לך?... אני ממש מצטער, אבל זה לגיטמי ביותר מצידי לדרוש הסבר לדברים שכתבת, אם את אינך מסוגלת לעמוד מאחורי הדברים שאמרת ולהסביר את עצמך, מקומך לא בפורום, או בכל קבוצת דיון אחרת, וזהו לקח לחיים, כדאי שתעמדי מאחורי כל הדברים שנפלטים לך מהפה. עכשיו למה שכתבת, עובר עליך יום רע? למה להוציא את זה עלי? לא אמרתי לך מה את שומעת, ניחשתי לפי הניק שבלינק 182, נראה לי מתבקש ביותר. בסה"כ ניסיתי להבין מדוע את לא אוהבת אימו, ואם יהיה לי קצת מזל, אפילו לפתוח את עינייך למוזיקה הזאת. אך אם לא מעניין אותך ה"חרא" שלי, אין לי מושג מה את מחפשת פה, בכל מקרה, שאי ברכה, אינני שומר איבה דניאלה יקירתי

OPERATi0N_iVY

New member
אצלה זה 82, לא 182...

והיא דווקא דיברה פה על להקות טובות, מלהיטי הכיכר...

למעלה