Emo went bad

daniela82

New member
כדלוע

אני יודעת לעמוד מאחורי מה שאני אומרת אבל אני לא כל כך טובה בלבטות את זה במילים ובמיוחד עם זה דורש כתיבה רבה. לגבי הניק-אין שום קשר לבלינק פשוט היה כבר היה דניאלה ולא רציתי דניאלה2000 או משהו כזה - ובל נשכח ש1982 היתה תקופה גדולה בהיסטוריית הפאנק (עד כמה שידוע לי). אני בן אדם פתוח ותאמין לי ששמעתי אמו ורוב הלהקות שנאתי או פשוט אהבתי מעט מאוד שירים. אז סורי אם התפרצתי אלייך (לא היה לי יום רע פשוט ככה אני מדברת -מינוס קצת קללות). ואם בא לך להמליץ על אמו משובח be my guest (הכל חוץ מdesboard או איך שרק קוראים להם)

ב.ן.נ.ת.ן

New member
נעשה את זה מהר

אין לי כח לכתוב הרבה
further seems forever - יש להם רק דיסק אחד, גאוני From Autumn To Ashes - סקרימו, יש להם רק דיסק אחד Saves the Day - אני ממליץ על Through Being Cool The Get Up Kids - Something To Write Home About Thursday יש כל כך הרבה להקות.. הייתי מציע להיכנס חזק לדיסק של FSF, שקיבלתי אותו שמעתי אותו שבוע רצוף בלי להפסיק

בלינק עשו את שלהם

דבר ראשון אנטי פלאג ממש טובים וגם אני עדיין מוצאת אותם בקאזה תנסו Kazaa Lite למרות שמוצאים אותם דברים בשניהם דבר שני באתי להגן על כבודם של בלינק הם עשו את שלהם ועשו את זה טוב במשך המון המון שנים ומגיע להם שיכבדו אותם גם אם לא אוהבים את המוסיקה שהם עושים עכשיו. אני אישית לא אוהבת את האלבום האחרון (יש רק כמה שירים טובים) אבל הם הוציאו כמה סינגלים אחרים (כמו מה שב- atticus-...draging the lake) שממש ממש אהבתי

ב.ן.נ.ת.ן

New member
צודקת

לא אמרתי שאני לא מכבד אותם, לדעתי צריך להיות ממש מוכשר בשביל לכתוב דיסק בשבוע, ועוד שארבעה שירים ממנו יהיו להיטים אך לדעתי הם התמסחרו קצת יותר מידי, וזה הורס אני אוריד את הסינגל שציינת, לא שמעתי אותו

קוראים לו

Blink 182 - Time To Break Up אם לא מצאת כבר וגם... האם אני חשה בשמץ של ציניות בתגובתך?!?!? למרות שיש משהו במה שאמרת... :)

ב.ן.נ.ת.ן

New member
חשבתי שהשיר הזה

הוא שיר בונוס שצורף בגירסאות שונות של הדיסק לפי מה שהבנתי, בכל דיסק יש שיר בונוס, ובכל הדפסה שלו שינו את השיר בונוס אבל זה באמת שיר נחמד, למרות שמזמן הפסקתי להקשיב לבלינק, נימאס כבר
וזה לא היה בציניות, סתם הייתי עייף ומיהרתי

gw182

New member
ל-ב.ן.נ.ת.ן

אני לא חושב שאפשר להאשים אותם שהם התמסחרו זה שאוהבים אותם גם מי שלא שומע פאנק זה לא אשמתם ואני חושב שהם מוציאים דיסק באמצע 2003 אז נחכה ונראה

ב.ן.נ.ת.ן

New member
לא מדויק לחלוטין

זה שאוהבים אותם אלו שלא שומעים פאנק זה (הרבה מזה) בגלל ההתמחסרות יש הבדל בין להמשיך לעשות את המוזיקה שאתה אוהב ובין להקשיב לסקרי דעת קהל וללכת אחריהם, ובלינק הולכים לפי מה שבנות אמריקה הפוסטמות רוצות וזה שלושה בחורים כוסונים שהם יענו פאנקיסטים, אבל המוזיקה שלהם לא באמת פאנקיסטית כל כך, הם ממש מצחיקים ומגניבים, ובקיצור, עשו אחלה עבודה על התדמית שלהם ודחפו את הפנים שלהם לכל מגזין שקיים בעולם הזה לעומתם, יש להקות (נופקס לדוגמא?) שמאד מצליחות, אוהבים אותם גם מי שלא ממש בתוך הקטע של הפאנק או שאוהב בכלל פאנק, וזה בלי שהם התמסחרו, הם נישארו מכוערים, זקנים ומצחיקים רק את עצמם זאת להקה טובה

למעלה