Elvis: That's The Way It Is (2007 DVD)

היום הכל יותר פשוט

ויש מלא דברים שאפשר להוריד...דברים שלא תמצאי בארץ. ובאיכות המקורית . אני אגיד לך משהו? זה עובדה עכשווית, שאומנים לא מרוויחים כסף על מכירת דיסקים, כי הרוב לא קונה... גם אני מעדיף ללכת ולקנות דיסק של אומן שהשקיעה בו. זה מוסיף לקידום שלו, ולהצלחה שלו !
פשוט יש גם את אותם הדברים שהם נדירים מהבחינה, שכנראה אין אותם בארץ.

גוזי2

New member
tcb רק שתבין דבר פשוט אני אוסף חומר מצולם של

אלביס אין אף אחד יכול לומר לי מה שווה ערך בעניי מה לא ותאמין לי שאני יודע מה לחפס ואיפה והחומר הספציפי הזה ברשותי 4 שנים ועדיין לא מופיעה בשום רשת ואני לא מכיר שום בנאדם שיש ברשותו חומר מסוג הזה והוא יעלה אותו לרשת אתה אספן של תקלטים של אלביס. אבל באספנות בנושה אלביס יש עוד המון קבוצות שאתה לא מבין בהם דבר ויש מי שיעריך אותן בהמון כסף: גליות מסמכים ביגוד תגים תכשוטים פילפים סרטים 8MM 16MM 35MM ועוד המון המון המון למזלם של אוהבי אלביס יש אין סוף של עינין בעל ערך אספנות בכל תחום ושהיה לך בהצלחה ודרך אגב אם על תקלטים של אלביס מדברים אז אני אוסף רקאלביס תוצרת ישראל ומה שאתה מחפש חסר ערך בעניי

tcbelvis

New member
דבריך אכן במקום למשל הדוגמא של הMONO

לך התקליט חסר חשיבות ולא שווה עשרה שקלים .אך לי הוא שווה גם מאות $ .אבל השאלה בנוגע לערך כספי ולא הערך רגשי שהוא באמת דבר אישי.אבל רד לסוף דעתי ברור שהתכשיטים של אלביס שווים הון תועפות אבל לכמה אנשים יש אותם? חליפות מקוריות של אלביס שוות הרבה כסף נכון אבל הפריטם הללו הם טיפה בים .אספנות קשורה לדרך חיים כמו אצל נאמן או אברם מלכה או גלזר אנשים שהפכו את האספנות לפרויקט חיים.

גוזי2

New member
תקליטים של סאן רק הם יותר מענינים לא RCA

גם באספנות אלביס בתקליטים יש רמות וסיגנונות שלי הם הוצאות ישראליות במיוחד ויש השווים מאות $ אולי אתה יודע למה אני מיתכוון ואלביי עלי תקליטים של סאן

tcbelvis

New member
אתה פשוט מדבר מתוך חוסר ידע אין חיה כזאת

ישראלי ששוה מאות $ הישראלים הנדירים אלקפלקו גוון שחור [הוצאה ישראלית בלעדית] 150 שקל חדש אלביס זה קרה בירד השעשועים מצב חדש עד 350 שקל אלביס בממפיס עם כתוביות בעברית 200 שקל אלביס במסלול המירוצים חדש 300 שקל תעזור לי לדעת איזה ישראלי שווה מאות$ מעבר לכך אם תמצא אלביס SPEEDWHY תוצרת ארצות הברית יש לך ממני 500$ LPM חדש תמצא את התקליט פגישה עם אלביס בגרסאת MONO [אגב חסר לא רק לי באוסף גם לאברם מלכה] יש לך 400$ מבוטח יש משפט שאומר תניח את הפה איפה שהכסף .תמצא את התקליטים הללו יש לך סכום נאה על כל פריט מעבר לכך כל ישראלי שתרצה אני יארגן לך עד 100$ לגבי SUN מבטיח לך שגיני לא דיברה על המקורים מ 53 ששוים אלפי $

גוזי2

New member
אלקפלקו גוון שחור [הוצאה ישראלית בלעדית] 150

אני קונה את כל מה שיש

גוזי2

New member
קפה ארופה 45 מה המחיר

דבר בזול אני קונה רוק בבית הסוהר 45 את כל 10 הסרטים הראשונים בEP אני קונה מה המחיר ????????????????????????..

tcbelvis

New member
ep ישראלי 120 שקל בודד שלחתי טלפון מקווה שאתה

לא רק מזיין לי תשכל ובאמת מתכוון לקנות

tcbelvis

New member
הבנת הנקרא 100 על בודד אני מתפשר על 50

$ בהנחה שאתה קונה לפחות 3 עותקים דהיינו 600 שקל לכל השלושה .150 זה הערך אני רוצה להרויח מעט לא מגיע לי?

גוזי2

New member
אקפולקו אמרת 150 ש"ח קח 200 ש"ח תן כול מה שיש

לך במידה במצב EX אני מחכה לשמוע ממך. ורוק בבית הסוהר לא שווה 200 ש"ח אבל אני מוכן לשלם 250 ש"ח אליו עם הוא במצב .MINT מחכה לשמוע ממך ומקווה שלא דיברת סתם באויר. חג שמח לכול הפורום.

אני מחפש את Cafe europa הישראלי

תקליטי ה- 45' וה- EPs הישראלים די קשים להשגה...רובם...אני מתכוון למצבים VG++ או M או EX ! למי שיש את "קפה אירופה" הישראלי במצב חדש או טוב מאד אני קונה ! יוסי מה עיניינים? ...לא השגת לי אותו? בכל אופן אם תשיג לי זה יהיה פנטסטי ! ליאור

tcbelvis

New member
גוזי שלחתי לך טלפון אתה מוזמן להתקשר התקליטים

מוכנים

tcbelvis

New member
שלחתי טלפון ובנוסף בקשתי טלפון אבל גורנישט

מיט גורנישט במקום להתפלסף בפורום תתקשר או שלח טלפון לסגור ענין בוא תראה את התקליטים והEPS או שכח מהענין אין לי סבלנות לזיין את השכל אתה רוצה את התקליטים בבקשה אתה מוזמן לבוא לקחת רק תתקשר במקום הבבל"ת בפורום

למעלה