Elvis: That's The Way It Is (2007 DVD)

A m i r א

New member
Elvis: That's The Way It Is (2007 DVD)

http://www.elvisnews.com/Presentation/Functional/Page/articles.aspx?command=show&item=1151 מה דעתכם התווסף כאן, ומה התוספות
חוות דעת בבקשה

גוזי2

New member
מצוין יש 40 דקות שלא ניראו מעולם אפילו לא

ב40 שעות של הסרט יש לי על הסרט הזה.

YGep

New member
רגע...לא הבנתי

יש לך את הסרט של 40 שעות??? ויש תוספת עכשיו של 40 דקות?? יש לי את הסרט אבל זה משהו בסביבות השעה וחצי אבל לא 40 שעות מאיפה משיגים את כל השעות האלה?

אל תצחקו,הד"ם,יש גם 43 שעות של אלביס,

" האיש והאגדה" זו התכנית הארוכה שנעשתה אי פעם אבל זה למכירה בחנוית, זה נכס צאן הברזל שמורדי פרסלי הקליט,

YGep

New member
חחח אפשר יומיים שלמים

לשבת.....ולראות ולראות ולראות..... חחחח שושקה יום אחד שאני יבוא לבקר תראי לי את הנכס

יפית יקרה,זה לשמוע ולשמוע ואפשר גם ללכת../images/Emo6.gif

זו תכנית רדיו ברשת ג' של מנחם פרי ועופרה הלפמן מ-1992 ששודרה במשך שנה על אלביס, ותבואי תשמעי ותראי עוד דברים, אההההה נזכרתי ועוד משהו ,,טוב אני אכתוב לך במסר,

YGep

New member
../images/Emo6.gif לשמוע וללכת......חחחחח

גם אמא שלי הקליטה אבל אין לי מושג מה קרה לקלטות זאת הפעם הראשונה ששמעתי את אלויס צוחק והתאהבתי

גוזי2

New member
למי שחושב שהוא צפה בכל מה שיש על אלביס

אז יש לי חדשות בישבילו לסרט אלביס ככה זה היה זה יש גירסה לאספנים בת 40 שעות שכוללת את כל צילומי הבימאי של הסרט חומר זה הופץ השנת 2002 בצורה פרטית על 18 די וי די לא יצא מעולם הצורה רישמית אני שילמתי ב 2003 1500 שח לאספן גדול של אלביס מנויורק רק בכדי שתבינו פה באמת רואם את המלך מולך בלי שום עריכה של שום חברה נטו אלביס וכל מה שהיה שם בזמן צילומי הסרט מומלץ רק לרצנים בתחום האספנות .

tcbelvis

New member
לא מדובר על תחום אספנות היות וכל דבר אשר

מיד עולה לרשת לשיתוף קבצים[לכן הדיסקים איבדו כל ערך אספני מה גם שניתן עם ציוד זול לעשות קופי זהה אחד לאחד] תחום האספנות בענין אלביס מתייחס בעיקר לתקליטים . אכן יש פריטים נדרים יקרי ערך כמו כמו למשל חליפה מקורית שאלביס הופיעה בה אבל הפרטים הללו לא נכנסים לנישה פריט אספני היות ואין מה לאסוף בתחום גם אם יש איש כזה או אחר עם חליפה מקורית לצורך הענין

גוזי2

New member
אם אתה חושב יש להשיג את זה באינטרנט אז בהצלחה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

tcbelvis

New member
חחחח?צריך להיות כסיל על מנת לא להבין שהכל

מגיע לרשת. ההופעות הללו אין בהם שום ערך אספני נקודה.מספיק פלוני או אלמוני יעלה את החומר לרשת .תבדוק כמה קטעים של "אספנים" מהופעות נדירות יש ברשת .מעבר לכך כל החומר הזה יצא לאט לאט בצורה רשמית ואז החומר הזה בטל בשישים .לכן הפריט הוא לא אספני נקודה. מעבר לכך גם בוטלגים בתקליטים אין בהם שום ערך אספני. הדברים שבאמת ראוים להיקרא פריט אספני הם התקליטים הנדרים שיצאו באופן רשמי על ידי RCA

Jen74

New member
מה לגבי תקליטים של BMG והוצאות אחרות?

יש לי שני תקליטים בהוצאת RCA ועוד כמה בהוצאות אחרות, בין השאר איזה הוצאה גרמנית, לא זוכרת כרגע את השם. יש לי גם סט של כמה תקליטים שאפילו לא פתחתי, התקליטים הקטנים יותר, האוסף של אולפני SUN. האם יש לי פריטים שנחשבים פריטי אספנות?

tcbelvis

New member
צר לי אבל לא מדובר בפריט אספני.למעשה את כל

התקליטים הללו ניתן למצוא באיבי בערך תוך יום עד חודש.לכן לא מודבר בפריט אספנים.מהו פריט אספני? לדוגמא התקליט FOR ELVIS FANS ONLY הגרסאה המקורית [LONG=PALY] לא נחשבת פריט אספני.אך הגרסאה אשר יצאה ב 62 [ MONO ]היא אכן פריט אספני נדיר כמעט בלתי ניתן להשגה. על קצה המזלג מהו פריט אספני

Jen74

New member
אתה אומר את הדברים האלה לאחר שבדקת?

אני שואלת ברצינות כי מעניין אותי לדעת אם באמת תחום האספנות בכלל ושל פריטי אלביס בפרט הוא כזה פרוץ? במיוחד שכל דבר שקשור לוידאו ואודיו יכול לעלות לאינטרנט בלי בעיות. אני חושבת שיש בכל זאת דברים כמו שגוזי כותב, שהם באמת נדירים, לא מגיעים לאינטרנט אם מוכרים אותם בצורה מוגבלת ביותר רק לאספנים רציניים. אבל אולי אני סתם תמימה ובאמת כל מה שיוצא מרשות היחיד הופך במהרה לנחלת הכלל באמצעות יו-טיוב ואתרי שיתוף ואחרים.

אז את באמת תמימה../images/Emo45.gif

אם את חושבת כך. אני ממש מסכים עם יוסי בדבריו. היום אין דבר כזה "נדיר"... היום כל דבר "נדיר" את מוצאת באתרים שונים ברשת. גם הבוטלגים שכביכול יש להם ערך "נדיר" נמצאים בשיתופי קבצים. אני למשל מעריץ של מדונה, וגיליתי מהפורום שלה, שיש דיסק שלה בארה"ב, שלא נמכר בשום מקום חוץ מאיזה מקום שמזמינים ממנו. מדובר בבוטלג שמדונה הקליטה בתחילת הקריירה, והיא לעולם לא הוציאה אוסף זה רשמית. ג'ני, את יודעת שאחרי ששמעתי את זה, האוסף "הנדיר" כבר שכב אצלי על המדף? אין, ככה זה. אני לא אשקר ואגיד שלא הורדתי כמה דיסקים וכמה דיוידי של אלויס. לא! יש לי את האוסף החדש שיצא, ואני לא קניתי אותו. אין לי מושג, אם נמכרים כאלה דברים בארץ אפילו. ככה שאת באמת תמימה אם חשבת שאין דברים כאלה ברשת. אני מכיר מלא כאלה אתרים שיש בהם דיסקים שלמים של אלויס ! את כולם !

Jen74

New member
אנחנו בעידן שהכל נגיש לכל דורש...

קיוויתי שאולי בכל זאת נשארה פינה לפריטים מיוחדים. אני לא ממש מחפשת ברשת כי אני לא אוהבת להוריד בצורה לא חוקית. לרוב אני מעדיפה את המקור גם אם זה עולה לי כסף לעומת אחרים שלא משלמים כלום. ברוב המקרים, לאו דווקא ספציפית לגבי דברים שקשורים לאלביס, אני פשוט מרגישה לא נעים לגנוב שירים ווידאו מהאמן. מעדיפה לקנות כדי שהאמן שטרח ושר וצילם והכין את הקליפ או הדיסק או מה שלא יהיה, שיקבל את התמורה המגיעה לו.

למעלה