ElderWairth

Don Nirtin

New member
ElderWairth../images/Emo87.gif

אתם אוהבים את המפלצת הזו? אתם שונאים את המפלצת הזו? אתם רוצים להרוג אותו,? אתם רוצים להרוג את נקסון על זה שהם יצרו מפלצת כזו חזקה? אתם רוצים להרוג את נקסון על עצם העובדה שהם חשבו על היצור חסין הקרח הזה בכלל!? תענו על זה ברצינות. -_-"

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif עונה לעצמי

אתם אוהבים את המפלצת הזו? לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!
אתם שונאים את המפלצת הזו? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!
אתם רוצים להרוג אותו,? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אתם רוצים להרוג את נקסון על זה שהם יצרו מפלצת כזו חזקה? כןןןןןןןןןןןןןןןןן
אתם רוצים להרוג את נקסון על עצם העובדה שהם חשבו על היצור חסין הקרח הזה בכלל!? כןןןןןןןןןןןןןן

Don Nirtin

New member
תעודת זהות לאדון רוח רפאים הבוגר../images/Emo87.gif

שם: אלדרווירת'ז (Elderwraith). סוג מפלצת: רוח רפאים. רמה: 95 (נסו 100... הם חזקים מדי) HP/MP: 51000/500 EXP: 2480 Common location: Haunted Hill, Phantom Road, Forgotten Path, Evil Rising, The Evil Dead, The Path of Strength נתונים עיקריים: Weapon attack: 560 Magic attack: 610 Weapon defense: 940 Magic defense: 550 Speed: -50 Accuracy: 200 Avoidability: 38 פרטים נוספים: Most effective magic: Holy Effective magic: Fire, Lightning, Poison, Heal Less effective magic: - Non-effective magic: Ice הם לא זורקים כלום לעבודות השונים. הם זורקים Soiled Rags הדרוש לקווסט המחרוזת המפורסם של CW. הם זורקים גם: Useable drop: [Mastery Book] Mana Reflection (70%) בקיצור על המפלצת המרגיזה הזו: זו מפלצת אשר מקורה מן המתים. היא חזקה מאוד נגד קרח ולכן קוסמי קרח ייקלעו לצרה ארורה. הם עושים 2.4K נזק. הם מסוכנים לכל אדם אשר AFK. הם מסוכנים באופן כללי. הם מעצבנים באופן כללי. דעה אישית: מוות לאלדרווירט'ז!!! מוות!!! אני שונא אותכם!! ההמשך מצונזר עקב שנאה ותועבה ליצור הזה.

IceFairy

New member
איזה כיף, חסכתי לעצמי את השנאה הזאת...

בזה שאני פשוט לא הולכת לשם, לא אוהבת את המפה הזאת מהיום הראשון שיצאה.

Don Nirtin

New member
שטויות ליז../images/Emo87.gif

את רמה 135. את יכולה לחסל אותם בכיף עם HEAL.

deisy

New member
ואגב, גיליתי את זה בטעות

כשהייתי שם, ורק העליתי לעצמי חיים... הטמבלים חשבו שאני מתקיפה אותם
והרגו אותי

IceFairy

New member
גם אם הם היו נהרגים בשניה ע"י היל

זה עדיין לא מושך אותי למפה הזאת, לא אוהבת את המקום הזה מהרגע הראשון שהוא יצא.

Don Nirtin

New member
ליזי../images/Emo87.gif

לא צריך לאהוב את המקום. גם ככה יש שם קווסטים לעשות כדי להשיג שרשרת....

IceFairy

New member
בלעע, אני יודעת, נראה אולי איזשהו יום ולא אלך

לשם מ"אהבה" למקום, אבל, אני דוחה, נראה עד מתי, מה שבטוח, לא בתקופה הקרובה, בטח לא כשהאינטרנט הדפוק שלי חולה בלאגים.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifהיא בקרוב תרצח את הורן טייל!

מה היא צריכה איזהש רשראת מפגרת? חחחח

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאם יש לך כוח, עצבים ואת משועממת

אז תעשי את המשימות.. אבל השרשראת של הורנטייל בהחלט יותר שווה!

Guid

New member
בטח שאני רוצה להרוג אותו! O:

כמה EXP אני אקבל ממנו... /tapuzforum/images/emo6.gif

spongbob

New member
../images/Emo110.gifניר ניר ניר.. אין מילים XD

אתם אוהבים את המפלצת הזו? לא~!!!! אתם שונאים את המפלצת הזו? כן!!!! אתם רוצים להרוג אותו,? מאוד! אני אקבל אקספי!! אתם רוצים להרוג את נקסון על זה שהם יצרו מפלצת כזו חזקה? אני רוצה להרוג את נקסון על הרבה דברים.. אתם רוצים להרוג את נקסון על עצם העובדה שהם חשבו על היצור חסין הקרח הזה בכלל!? כן.. נראה לי

למעלה