El-P - I'll sleep when you're dead

סֵג

New member
El-P - I'll sleep when you're dead

הדיסק דלף לפני כמה ימים (או יותר?).. שמעתם אותו? מה דעתכם? שמעתי את זה היום. מחר אני אשמע את זה שוב. ההפקה לא נורמאלית.. ואני אוהב את השיר אהבה. חבל שאין את הליריקה על האינטרנט.

KarenTheGoddess

New member
אני שומעת טיפין טיפין

כי אני לא כולכך בבית, אז בנתיים אין לי דעה אבל אל-פי אחד המפיקים.

volatile

New member
לדיסקים של אל פי

לוקח זמן להשתקע אצלי. איך שלא מסתכלים על זה לא מדובר בחומר קל לעיכול. אבל אני מת על כל מה שאל פי עשה... (קומפאני פלואו, קאניבל אוקס ונזק פנטסטי) כך שאין הרבה סיכוי להתאכזב.

סֵג

New member
כן, זה עסקים כרגיל אצלי

כמעט שום דבר לא קונה אותי על ההתחלה. עם רוב הדיסקים שממש השפיעו עליי בשנים האחרונות זה היה רומן ארוך עם התחלה לא סימפטית. אבל בכל זאת. יש שם הפקות כל כך מקוריות.. גם על השמיעה הראשונה שEMG, בעבודה, לפני ארבע חודשים, זה נשמע מצויין ודי ריגש אותי. כזה שיר מצויין. לא יודע עד כמה השאלבום הזה יגיע פנימה. את זה בתכלס יודעים רק אחרי כמה זמן. ד"א חיפשתי מישהו שאוהב את אל-פי ב'מקושרים' (תיודע, האתר הכרויות במסווה) ומצאתי אותך. אנחנו שני היחידים שם שאוהבים את אל-פי. ויש רק שבע שאוהבים את נאז. מה לעזעזל... לא שציפיתי למצוא מלא ילדות שוות שאוהבות אותו... אבל זה היה מדכא?!

volatile

New member
מקושרים הוא בעיקר אתר

הכרויות משודרג של מדינת ישראל, הוא נמצא באמ-אמא של תרבות הפופ כך שלמצוא שם מישהו אחר שאוהב אל פי זה הישג גדול.

volatile

New member
לפחות פה זוכים ממך לתגובה

מאחר ואת הבקשה שלי גם במקושרים וגם במייספייס לא אישרת

KarenTheGoddess

New member
מה ציפית, זה מקושרים.

יש לי חשבון שם, אבל לא כתבתי שום אמן בשדה הזה, למרות שאל-פי אחד מהם בעיקר כי כמה שפחות פרטים אני אכתוב, ככה פחות אנשים ימצאו אותי
אה, והממשק של האתר ממש גרוע :)

סֵג

New member
אשכרה. פשוט עצלנות גמורה מצד

המתכנתים.. אם החיפוש היה רק קצת יותר יותר טוב האתר היה הרבה יותר טוב... למה שפחות אנשים ימצאו אותך? אפשר כבר פשוט לעזוב את האתר. בעצם תעזבי את האינטרנט, אחלה דבר. אני אוהב את האתר הזה קצת, כי זה מצחיק לראות את כל אלו שאני לא שם עליהם רשומים כחברים שלי. יש לי במציאות משהו כמו חמש חברים. סבתא שלי זה אחת, שלוש מהם מעשנים כל הזמן ובקושי מדברים, אחד חסר בית ואנחנו מדברים פעם בחודשיים כשיש לו גישה לטלפון.. קיצור, העמוד האישי שלי שם לא משקף שום דבר.

KarenTheGoddess

New member
האמת שאני שונאת מייספייס וכאלה

כי ת'כלס, אם הייתי משקיעה בחשבון, בטח רק בנאדם אחד היה באמת חבר. אני שונאת את ההצגה השלמה הזו של החברים האינטרנטיים. נרשמתי מבורות, נשארתי מעצלות D= למה אני רוצה שלא ימצאו אותי שם? כי אחר כך מנג'סים לי להיכנס ולהוסיף אותם לרשימה (אהמ ;[ ) אבל לעזוב את האינטרנט? הגזמת! מה אני אעשה בלי תרבות חינמית ומידע שימושי? ;[

סֵג

New member
...

"נרשמתי מבורות, נשארתי מעצלות" - מצלצל מוכר.. :\ אני נרשמתי למייספייס רק כדי ללקק לאומנים כמו אל-פי.. להביע הערכה. ביניים לא יצרתי קשר עם אף אחד מהמציאות שם. זה הולך טוב ככה. אני כמעט כל החיים שלי באינטרנט, אז.. העיצה שלי לא הייתה מניסיון :\

סֵג

New member
זו מחמאה ממך?

אני לא אוהב להיות עצמי, אבל תודה שאתה שם זין\לב :)

DoubleD

New member
קצת יהיר מצידך..

חבל דווקא אתר שטותי ונחמד, הוא לא התיימר להיות משו רציני זה קליל כמו הממשק שעליו הוא בנוי.

DoubleD

New member
אי נוחות ??

זה האתר הכי לא מסורבל וקל שיש יש שם אולי 3 אופציות... הכי פשוט שיש.

למעלה