El-P - I'll sleep when you're dead

KarenTheGoddess

New member
אם רק היה לי כסף..

הייתי קונה גם את הקודם ;[ הנה, אתה יודע מה לקנות לי ליומלדת P=

TakTik

New member
סיימתי שמיעה ראשונה עכשיו

ולמרות שאני דווקא לא נתפסתי יותר מדי על אל פי מעולם, ההפקה מטורפת...ממש Of the top. מילים,עד היום קשה לי להבין אותם בין הדיסטורשן, אני אעבוד על זה...אבל EMG מעולה

volatile

New member
אל פי עושה מוזיקה קשה

במובן המלודי, יש אצלו מלודיות מצויינות תמיד אבל הם חבויות בתוך שכבות על שכבות של דיסטורנשנים למיניהם. אחרי כמה שמיעות זה מתחבר מצויין באוזן אבל בשמיעה ראשונה זה נשמע בלאגן. תן לזה עוד כמה שמיעות. מהבחינה הליריקלית, הדיקציה של אל פי לא מושלמת ונובעת הרבה מהפלואו הדחוס שלו, אבל הליריקס גם אם לא קלים להבנה לפעמים תמיד מצויינים. פלג.

TakTik

New member
כמו שרשמתי בהודעה הראשונה

דווקא למלודיות ולדיסטורשנים מאוד התחברתי בקלות(בעיקר בתור חובב פאנק
) אבל הבעיה היחידה שהדיקציה הגם ככה לא מי יודע מה שלו, הופכת לקשה יותר להבנה אחרי מגע הדיסטורשן

סֵג

New member
if you ALONE

no sweat cause you alone with the best the under-rated phrase mainsons leaking pain in cassettes you're a girl good for you. you deserve the bliss in ignorance i wish i still had i will knit my savage thread i can't give what i cant take YOU still think i'm here to save YOU still think i'm here to save YOU still think i'm here to save YOU

#1 El-P Fan in the house

למישהו יש לינק לתת לי במסר? :( חוץ מזה, גם לי יש את אל פי באמנים אהובים במקושרים. מוזר שלא מצאת אותי..

Silly A

New member
עמד בציפיות, שהיו בשמיים.

יש שינוי בסגנון שלו מימי פ'אן-דאם וקאן-אוקס, ובלי קשר לאהבה שלי להפקות ההן, התחבב עליי גם הכיוון החדש... הליריקס עוד יגדלו עליי עם הזמן, ההפקות תפסו אותי משמיעה ראשונה. מעולה. נ.ב.
מקושרים
: אני איליה שימנוביץ'.

למעלה