Egnater Tweaker 15

Boba Smith

New member
Egnater Tweaker 15

אני בחיפושים אחר מגבר קטן לחדר שלי. הבלקהרטים אזלו, המארשל קלאס5 אזלו, נשארתי עם הטוויקר15 והמארשל הייז שאני הולך לבדוק ביום ראשון.
הטוויקר נשמע לי מאוד ורסטילי, מיוצר במזרח אבל מגיע עם אחריות של שלוש שנים אז זה בסדר. אני יודע שאם אני אוהב זה מה שחשוב, אבל הייתי שמח בכל זאת לשמוע אם יש לכם משהו חכם להגיד בנוגע למגבר הזה לטוב ולרע.

תודה!

thewierdo

New member
יש לו כמות ווליום מטורפת. שקול בכובד ראש לבית

אצלי באולפן לא הגענו עדיין ליותר מ6/10 איתו וזה ראש בראש מול תופים, כן?

George W Bush

New member
יש לו ווליום גבוה יחסית ל-15 וואט, בהחלט

מספיק לחזרות או הופעות במקומות קטנים. הוא מקבל יופי גיטרות בדיסטורשן, אם כי הוא לא יחזיק כל-כך גיטרות 7-8 מיתרים, אם לשם אתה הולך.

בסה"כ אני די מבסוט ממנו, בעיקר כי הוא מגבר שפותר לך את הצורך להתארגן על מגבר להופעות או חזרות. הוא קל יחסית לשינוע, נשמע סבבה, ויעשה עבודה טובה. זה לא מגבר היי-אנד, אבל הוא בהחלט יכול להיות מגבר go-to מוצלח יותר מאשר, נניח, פנדר הוט רוד.

Rainstick

New member
לגבי ה-Class 5

בחו"ל יצא כבר הדגם החדש שלו, ה-Slash Signature. אמנם סיני ולא בריטי, אבל נשמע מבטיח,
עם הנחתה ל-1W, דיסטורשן ועוד מבחר פיצ'רים שלא היו במקור.

אם אתה מוכן לחכות כמה חודשים עד שהוא יואיל לעשות עלייה, נשמע שיש למה לחכות.

Boba Smith

New member
תודה לכולם על התגובות

רק עכשיו נכנסתי וראיתי את התגובות.
אתמול אני וערן קפצנו לחלילית בחיפה לשמוע את המארשל הייז 15. אהבנו ועשו לנו מחיר טוב אז החלטתי לקחת. לאיגנייטר היה גם סאונד טוב וורסטילי (גם ווילד גיטרס חנות מדהימה, באמת) אבל המחסור בריוורב (שהיה מצריך ממני לקנות פדאל נפרד) ובשני ערוצים הולך לטובת המארשל.

בינתיים אני מרוצה.

Boba Smith

New member
שאלה נוספת באותו הקשר - אטונטורים/מנחתים

אני לא יודע איפה או מה בדיוק לחפש, אני רק רוצה משהו במחיר שפוי שאני אוכל לסובב את הנוב יותר מ-"1".
הבוקסה היא 15W, הקבינה 16 אוהם. אין בעיה להזמין מאיביי אם צריך.

תודה

wildguitars

New member
אגנייטר כל הזמן דוחים את השקתו

המגבר הזה היה אמור לצאת כבר לפני שנה, בגירסת 5 וואט. ברגע האחרון עם שינו אותו ל-18 וואט עם הנחתה ל-5/1/0.5 והוא אמור לצאת לשוק בסביבות יוני.

למעלה