Echelon convergence- חשוב מאוד.

יש מצב שאני מתבלבלת

או פשוט מתייחסת למשהו שכבר היה ונגמר... אז נכנסתי להודעות של האשלון קונברגנס (או איך שלא כותבים את זה) ואז ראיתי הודעות שמדברות על יושי ועל ההודעות שהיא כתבה אחרי שהכל התגלה. הלכתי אחורה בדפים ואיתרתי לפחות שתי הודעות שלה שמתרצות את הכל, ובהן היא מסבירה הכל וממשיכה להגיד שהיא לא עבדה על אף אחד, ויכול להיות שכשהיא דיברה עם ג'ארד אז הוא בטח חשב שהיא צוחקת, וגם עכשיו הם פשוט לא לקחו אותה ברצינות. משו כזה
. אבל מדובר בדפים מס' 140 ומשהו אז יכול להיות שזה פשוט היה מזמן...(יש שם כרגע איזה 170 ומשהו דפים).

ממש בקצרה

כי ליושיי יש נטייה מעצבנת להאריך במילים. אני אתרגם לכם בעברית את מה שהיא אמרה. לא מילה במילה. היא פרסמה 5 פוסטים בערך ביומיים האחרונים בנוגע למה שקרה/קורה. בעיקרון, היא אמרה שהיה מישהו מיוחד שארגן את האירוע בשבילה. הבן אדם הזה, עבד עליה, שלח לה טפסים מזוייפים של להקות וספונסרים וכו' וכו', השיחות טלפון עם האנשים מטעם הלהקה והלהקה עצמה היו מזוייפות גם כן- והיא האמינה להכל ועכשיו היא אשמה. היא אומרת שהכל התפוצץ לה בפרצוף בגללו ועכשיו היא יצאה מפגרת. היא דיברה על כך שהיא קיבלה מכתבי נאצה באי מייל, מייספייס ובפורום (מה שלדעתי, לא טוב לכאן או לכאן). שכתוצאה מכך היא מפחדת אפילו לצאת החוצה מהבית שמא מישהו יזהה אותה וירצה לפגוע בה. היא ביקשה סליחה מתומו שאנון וג'ארד, והיא אמרה שהיא כן דיברה על זה עם ג'ארד מספר פעמים לפני זה. בנוסף, היא טרחה להבהיר, שהיא לא עובדת בחברת קוקה קולה כבר ממאי שעבר. מה שכן היא כן הלכה למנהל החברה וביקשה ממנו עזרה, בגלל שהוא לא יכל לעזור לעובדת לשעבר הוא ניסה לעשות כמה טלפונים כדי לעזור לה. אני לא יודעת כבר למה להאמין אבל אני לא אאמין לה. לעולם. עד שלא תצא הודעה רישמית מהלהקה לגבי כל אירוע, כלשהו אנשים יכולים קפוץ לי. מה שכן, למי שלא נמצא בפורום המצב שם הוא דיי חרא. כן. לאנשים אין לב. לא לכאן ולא לכאן. מישהי מגרמניה בשם IFFY כתבה הודעה נורא צודקת, שהיא לא כועסת על יושיי, שזאת פשוט הייתה בועה שהתפוצצה. אבל היא כן כועסת על האנשים של הפורום. אני לא יודעת אם מישהו הציץ וראה את השרשור. אבל הוא מלא שנא, גם כלפי יושיי, ומלא צחוק ולגלוג כלפי מי שהאמין לה. חלק מהאנשים שם יושבים וצוחקים על זה שיש כל כך הרבה אנשים באשליות על המשפחתיות של האשלון/מארס ארמי מעריצי שלושים. איך שלא תקראו את זה. בעיקר האמריקאים. אני לא יודעת למה ואני לא יודעת מה להגיד על זה חוץ מזה שהם חצו כל גבול. מה שהולך שם נורא. אני יודעת שבתחלה כתבתי שזאת אשמתי שאולי הבאתי את זה לכאן. והאמנתי. אבל אני לא אתנצל על כך. זה סינוור גם את הטובים והרציונאליים ביותר שבינינו, ולי הייתה סיבה להאמין אולי חלק מהאנשים בפורום לא רואים באשלון כמשפחה. אולי חלק מהאנשים שם בפורום לא ממש שומעים 30 יותר. אבל זאת לא סיבה לצחוק על מי שמצא חברים, ומצא מקום להיות שייך לו, אני לא אתנצל, אבל אני מרגישה רע להיות משוייכת לקבוצה שצוחקים עליה ככה. אני מקווה שהאווירה הזאת תחלוף בקרוב וכל הפורום יוכל לנשום לרווחה.

pizi23

New member
אני גם קראתי הודעות של אנשים שצוחקים שם על

כל האשלון ממש ברשעות על זה שהם האמינו לכל הסיפור, והיו כאלה נאיביים בעניין הזה, אבל בצורה מאד מלגלגת, עוקצנית, מעליבה ועם הרבה קללות. זה ממש לא יפה כי בסה"כ לא היתה לאף אחד סיבה שלא להאמין לזה בהתחלה, וזו ממש חוכמה לבוא אחרי שהכל התפוצץ ולהגיד "איזה מפגרים אתם שהאמנתם"... זו ממש לא חוכמה ואני לא מבינה מה הם בכלל עושים בפורום הרישמי, כי לא נראה כל כך שהם שייכים לאשלון או אוהבים את הלהקה או משהו... הם ממש נראים אאוטסיידרים לפי איך שהם מדברים... האווירה באמת לא משהו שם... אבל לפי דעתי, זה יעבור עוד מעט, ואפילו אם ייקח קצת זמן, בסוף הפורום יתאושש. את תראי. בייחוד אחרי הסיבוב של לונדון, שיהיה מגבש מחדש

אין שם מנהל פורום או משהו?

שיוכל לעשות סדר ולהרגיע את הרוחות, להפסיק את ההשתוללות? אני אגיד לך את האמת, אני מבינה את אותם אנשים. לא מצדיקה לעג ושנאה, אבל מבינה מאיפה זה נובע. זה מאוד דומה לאלו שנפגעו מאהבה, ועכשיו אומרים שאין כזה דבר אהבה אמיתית ומי שמאמין שיש הוא טיפש. האנשים שם מצאו קהילה שחשבו שתרגיש כמו משפחה. מקום שבו יאהבו אותם, יקשיבו להם, יעריכו אותם, לא ישקרו להם. הרגשת האחדות הזאת זה משהו מאוד ממכר, גורם לאנשים להתרפק עליה, ולשייך לה תכונות שלא תמיד נכון לשייך לה. במקרה הזה, שברו לאותם אנשים את כל מה שהם האמינו בו: שישי להם מקום בטוח לחלוטין להיות בו. אז מה הפלא שהם מכוונים את הכיוון שלהם למה שבגד בהם ואיכזב אותם? אני לא יודעת כרגע איך להתייחס ליושי (כי הכל יכול להיות, החל מזה שהיא גם חלק מאלו שרומו, דרך חולת נפש שדימינה הכל ועד לרמאית שחיפשה כסף קל) אז אני פשוט אוציא אותה מהמשוואה כרגע. האנשים שהאמינו לכל זה (כולל את, אני וכל שאר הפורום) אשמים ולא אשמים בכל מה שקרה. מצד אחד, אנחנו אשמים כי האמנו יותר מדי מהר למשהו שלכל אדם מן החוץ היה מדליק נורה אדומה. לקחנו כמובן מאליו שאירוע כזה גרנדיוזי ויקר יכול להתקיים, שחברות שונות יממנו אירוע פרטי שתכלס לא יהיה להם רווח של ממש ממנו. שלהקה(ות) תארגן אירוע שיעלה לה ביוקר (כספית) רק בשביל המעריצים שלה. ואנחנו לא אשמים כי לא הייתה לנו סיבה של ממש להאמין שישקרו לנו כך, במקום שהאמנו שאנשים בו ישרים וחלק מהעולם "שלנו". כי קשה לחשוד באדם שמספר שהוא דיבר אישית עם אנשים מהלהקה, ומצייר עולם כל כך אמיתי למראה, וכל זה בעוד שאנחנו מכירים את האופי הידידותי והמיוחד של הלהקה. האירוע הזה הזכיר לי שוב מה שלמדתי בחיי: להיזהר לא להיגרר להערצה עיוורת ולאמונה שלמה באנשים שלמעשה אין לי מושג מי הם. לקחת בערבון מוגבל כל אהבה והערכה שיש לי אל אנשים מסוימים, כי אין לי מושג איך ארגיש לגביהם מחר. כל מושג האשלון, עם כל הכבוד למה שהוא מייצג, יכול להיות מסוכן, כי אנשים יכולים לקחת את זה רחוק מדי, כמו במקרה הנ"ל. עם כל האהבה ל30 (ויש הרבה ממנה), הם לא יהפכו לחלק עיקרי בחיי, כמו שהם הפכו בשביל חלק מהאנשים ברשמי. כמו שאמרתי, אני בהחלט לא מצדיקה את הלעג לאותם אנשים שמחשיבים עצמם לחלק מהמשפחה של 30, אבל אני לא חושבת שזה בסדר שהגדרת הזהות של בן אדם תהיה "מעריץ של 30" (או כל להקה אחרת), או חלק מהמשפחה המורחבת של להקה.

לגמרי לא הבנת את מה שאמרתי

האנשים שם שלועגים לכל מי שהאמין לא עושים זאת בגלל שהם נפגעו מיושי. תביני, יש סוגייה שלמה שיש מחלוקות עליה מאז שיצא ABL. האם האשלון חי או מת. בשביל רוב האמריקאים הוא מת לגמרי, כניראה שהם הרגישו שם הגיעו לקצה, ואין להם עוד מה לעשות. בשביל האירופאים, ובשבילנו, המאבק רק מתחיל/בעיצומו. האמריקאים עצמם מאוד מפורקים, ורוב האנשים הוותיקים בפורום בכלל לא שומעים 30 בטענה שABL זה דיסק ממסוחר והלהקה כבר לא כמו שהיא, שלא שווה להוציא עליה כסף להופעות בכל ארה"ב או העולם. והם נשארים בגלל החברים שהכירו. בקיצור גמור, האירופאים טוענים, יש אשלון. ואנחנו מרגישים את המשפחתיות בינינו. אירופה (שאליהם אנחנו מסופחים אגב) הוא מחנה מאוד חזק ומלוכד. האמריקאים, פשוט..תקועים. ויש ביניהם הרבה מגעילים שנורא אוהבים לתקוע אחד לשני סכינים בגב. מה שקרה עם יושי לא רק קשור להיותך אשלון/מארס ארמי או לא. מדובר בסיכון שנובע מהאינטרנט, שאנשים שכחו. העיניים של האנשים התעוורו בגלל שאירוע בסדר גדול של לראות את כל החברים מכל העולם פשוט קורץ לכולנו. כולם רוצים להיות ביחד. מצידי שהלהקה לא תבוא. אני באה בשביל החברים, בהופעות יש את הלהקה. כלומר, גם היו מארגנים אירוע בסדר גודל כזה רק לאשלון בלי הלהלקה תאמיני לי שההענות הייתה אותה הענות. האנשים האלה לועגים לנו כי הם אמרו שהם ידעו מההתחלה שהכל שקר. את מבינה? וכל מי שנכנס לשרשור הזה והגיב בו והאמין לו הוא טיפש גמור. זה הבעיה.

אוקי זה טפשי

לבוא אחרי שהכל התגלה, ולהגיד שידעת הכל מהתחלה. אבל חשבתי שמדובר בחברים ותיקים. וגם, אני זוכרת שקראתי שם תגובות, מישהי שסיפרה שהיא מההתחלה אמרה שמשהו פה לא בסדר, ואנשים פשוט התנפלו עליה כי היא זלזלה ולא האמינה ובקיצור ניסתה להוציא לכולם את הרוח מהמפרשים (אם הבנתי הכל נכון).

יש כאלה שלא האמינו.

אבל לבוא עכשיו שהכל נגמר ולהתחיל לצחוק ככה על אנשים. דיי , חצי פורום פגוע במילא. אז זה כזה פיגור להוסיף עוד איש למדורה. בעיקרון, ביקשו מהמנהלים כברל סגור את השרשור. אני מקווה שיעשו זאת

ולא הבנתי את המשפט האחרון..

מה זאת אומרת הגדרת זהות? מדובר פה בערך בסטטוס מסויים. של עד כמה את מחוייבת/עד כמה את אוהבת ורוצה משהו. אם את מחוייבת ובא לך, את יכולה להצטרף לאשלון, תוך כדי ידיעה שאת לוקחת על עצמך אחריות לעשות משהו מעבר. לא קשור לתואר, אליטות וכו'. אם את אוהבת אבל לא מחוייבת יש את המארס ארמי, שסתם נחמד להשתייך אליו כי תמיד מקבלים כל מיני בונוסים. ואם את לא יודעת, לא מתחשק לך, את סתם אוהבת.

אפשרל ומר שיש בונוסים שמגיעים עם כל בחירה

בגלל שהאשלון זה אולי הגרעין הכי חזק של 30 יש לו עדיפות. בגלל שזוהי קבוצה מלוכדת ע"י חברת התקליטים 30 גם נעזרים בהם הרבה להופעות. לדוגמא הVMA לפני שנתיים כשהיה את הרכב של 30, כל העומדים שם היו אנשים מהאשלון האמריקאי ש30 נזקקו לעזרתם. FUSE CHAINSAW AWARDS בביצוע המדהים של דה קיל, האנשים עם הברדסים שעלו למעלה עם הוורדים. אנשים מהאשלון הקנדי . או בואי ניקח משהו יותר עדכני. ההופעה בטקס פרסים הלטיני, האנשים שפתחו את הדגלים בFY, אנשים מהאשלון המקסיקני.

הגדרת זהות

הכוונה לאדם שההערצה שלו למשהו מסויים היא חלק כל כך עיקרי בחיים שלו, שזה פשוט חלק מהזהות העצמית שלו כאדם, כמו להיות יהודי, או הומו, או מתעמל קרקע. זה כשאת שואלת בן אדם איך הוא מגדיר את עצמו, והוא אומר לך: יהודי, חלק מהקהילה ההומולסבית, מתעמל אולימפי, או במקרה שלנו-חלק מהאשלון של הלהקה 30 סקונדס טו מארס. כאן בפורום, אני עדיין לא ממש רואה את זה. אבל זה עלול להגיע לרמה הזאת. בפורום הרשמי- אני לא מספיק זמן שם בשביל להגיד אם יש את זה או אין. ראיתי את זה כבר קורה בהרבה מקרים של הערצה, שזה פשוט הפך למשהו מטורף. וכשסיפרת שלועגים לאנשים שמחשיבים את עצמם חלק מהאשלון, חלק ממשפחת 30, האסוציאציה הראשונה שעלתה לי היא אנשים ש30 הפכו להיות חלק עיקרי בחיים שלהם ולכן צוחקים עליהם.

זה יותר בקטע של

האנשים שמחשיבים את האשלון כמשפחה. כל מי שאומר את זה בכלל. עליהם הם צוחקים. הם אומרים אשלון זה לא משפחה ולא נעליים. למרות שכן, זה יכטול להפוך להיות חלק מהגדרת זהותו של מישהו, כמו כל אלה שמקעקעים על עצמם את המית'רה/גליפיקס/ טריניטי.

למעלה