Echelon convergence- חשוב מאוד.

זה גם מה שאני חושבת

היא רצתה פשוט להגיע עם זה עד לשלב שבו קונים את הכרטיסים ואז פשוט להעלם.

Rose131

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתרגום פה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

IN REGARD TO THE "ECHELON CONVERGENCE" THREAD בהתייחסות לאשכול "כנס האשלון" AS EXCITING AND ENTERTAINING AS SOME OF THE IDEAS ARE IN THE THREAD TITLED "ECHELON CONVERGENCE", WE HAVE TO LET YOU KNOW THAT THE BAND HAS ABSOLUTELY NO KNOWLEDGE OF THIS EVENT AND IS NOT INVOLVED IN ANY WAY. PLEASE DO NOT PURCHASE ANY TICKETS TO THIS EVENT THINKING THE BAND IS PLAYING. עד כמה שחלק מהרעיונות באשכול "כנס אשלון" היו מרגשים ומבדרים, אנחנו חייבים להודיע לכם שללהקה אין שום ידע על האירוע הזה ולא מעורבת בשום דרך[קיצור 30 בכלל לא יודעים על האירוע]. בבקשה אל תקנו כרטיסים לאירוע זה במחשבה שהלהקה תנגן ODDLY MANY OF THE IDEAS MENTIONED HAVE BEEN CONSIDERED FOR A FUTURE EVENT THAT IS IN THE EARLY PLANNING STAGES FOR A POSSIBLE 08 DATE. באופן מוזר, חלק גדול מהרעיונות שהוזכרו כן נשקלו לאירוע עתידי שכרגע תיכנונו רק בהתחלה ואולי יהיה ב2008 THERE MUST HAVE BEEN A BIRD IN THOSE WOODS THAT NIGHT IN FLORIDA.... בטח הייתה ציפור בעצים האלו בלילה ההוא בפלורידה[קיצור מישהו בטח הדליף]

pizi23

New member
אני בדיוק קוראת על זה ברשמי... אבל אני לא

מבינה משהו... יושי פרסמה ואחראית על כל העסק הזה, לא? ויושי היא בנאדם מוכר ואחראי ולא סתם מישהי שמרמה אנשים... אז איך זה יכול להיות שהיא כאילו קידמה את כל הדבר הזה בלי שהוא יהיה קיים? אני לא מבינה איך זה יכול להיות, כי היא לא סתם בנאדם לא מוכר שנכנס יום אחד לפורום והחליט לפרסם כזה דבר, היא מישהי שכולם מכירים אותה ואני בטוחה שהיא לא היתה עושה כזה דבר סתם... אני לא מבינה... ומה פתאום את לוקחת את האשמה על עצמך?! איך היית יכולה לדעת? איך היית יכולה לחשוב בכלל שזה רמאות אם אף אחד אחר לא חשב ככה? ומתוך עוד 1000 אנשים את לא היחידה שאשמה את יודעת... בעצם אף אחד לא אשם בזה חוץ ממי שרימה את כולם! אל תהיי עצובה מותק... טוב את יכולה להיות קצת עצובה, כי בכל זאת זה עצוב ומעצבן שמישהו עשה כזה דבר... אבל תחשבי על ההופעות שיש לנו אוטוטו ותשמחי מחדש, טוב? ומזל ש-30 באמת היו אחראיים וערניים מספיק בשביל להיכנס לפורום ולפרסם הודעה ולהסדיר את כל הסיפור הזה לפני שהוא יתקדם יותר מידי ויהפוך לכדור שלג שאי אפשר לצאת ממנו.... עדיין קשה לי להבין את מה שקרה שם...
אוהבת אותך המונים על כל העזרה ביומיים האחרונים ועל הדחיפה שנתת לי
אדי ענתה לי, איזה חמווווודה היא
והיא שאלה אם אני חברה שלך וכמובן שהרעפתי עלייך מליון מחמאות ונתתי לך את כל הקרדיט הראוי

אווו ../images/Emo24.gif

זה בדיוק מה שאני שואלת את עצמי לגבי יושי. אבל כאן רואים את החיסרון באינטרנט, שלפעמים דברים באמת באמת לא ניראים כפי שהם נשמעים או ניראים על גבי דפי האינטרנט. ואני חושבת שזה העלה לי סימן שאלה גדול לגבי החברים שאני מכירה כל יום. ובמני צריך לבטוח ובמי לא. אני הולכת להיות זהירה יותר להבא, כי בעיקרון, אם זה היה יוצא מכלל שליטה, כולם מבזבזים הרבה כסף יקר. ואנחנו פשוט היינו מרומים וכעוסים. בקשי לאדי, חחח אמרתי לך שהיא בחורה מאוד נחמדה
ותודה על השבחים. אם זה נעשה על דפי הפורום אגש לראות את זה מחר בבוקר, שיתן לי קצת בוסט לאגו
אוהבת.
(וגם אופק אוהבת
)

Fall Out Liel

New member
שאלה סתומה אבל..מזה?../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

לא הייתי הרבה מאוד זמן בפורום, אפשר עדכון?
מה זה אשלון?

קודם כל,

את תמיד יכולה לקרוא על זה באתרים שקשורים ל30. באתר הרישמי גם כתוב באיזה משפט מה זה. אבל אני חושבת שאני אעבוד על איזשהו הסבר גדול למה זה בדיוק, יחד עם כל הסמלים והכל. אני חושבת שאפילו חן, יקירתינו, עשתה משהו כזה. ואז פשוט נוסיף את זה לטאגליינס או משהו וכל פעם שמישהי תשאל יהיה לה פשוט את ההסבר מול העיניים

בירור קל - ../images/Emo13.gif

התכוונת מה זה אשלון בכלל או מה זה האשלון קונברג'נס?

LoveYourHate

New member
אוקי אני הולכת לרשום כמעט כמו שרשמתי ברשמי

WTF!? הפיגור של הילדה הזאת.[צטערת שאני את הכרת אותה והכל] אבל גאד דמט..מה הבעיות!? לשקר ככה לאנשים ולפתח להם את הציפיות לדבר כ"כ גדול..? כ"כ ילדותי ואינפנטילי.. השקר המגעיל הזה גרם לי ממש לא לבטוח בכל מה שמפרסים בפורום [ראיתי מפרסמים שם טבעות..ישר חשבתי טוב נו זה בטח מזוייף או משהו..] אני מודה נהייתי סקפטית בטירוף עכשיו.. בקיצור זה מעשה מגעיל ודוחה.. זה כל הכח שיש לי להוציא על שקר מגעיל שכזה.. over and out!

אני לא מכירה אותה

ואף אחד אחר גם לא מכיר. היא ילדה חולה, היא נשחפה עם הפנטזיה שלה או שהיא רצתה כסף או וואטאבר. והשרשור על טבעות הייתה העת רעיון ל30. זה אמין חחח. אף אחד לא קנה טבעות. אני חושבת שבשורה התחתונה, הדרך שבא לבטוח באנשים שמה זה באמת אנשים עם וותק ואנשים שאחרים מכירים, אנשים שראית. כמו שאני יודעת למשל שאם אני מזמינה בנדנה ממישהי להופעה, אני יודעת שאני אקבל אותה, כי היא אמינה, וכולם מזמינים או שאני מבקשת מחברה לשלוח את הכרטיסים להופעה אליה. אבל בקשר לאירועים כאלה, פשוט צריכים להיות סקפטיים ולשאול את השאלות הנכונות.

pizi23

New member
רגע, ותגידי לי, כל הסיפור המרגש על זה שהיא

פגשה את ג'ארד בסט של הסרט, והשיחה, והחיבוק וכל השיט הזה היה באמת? או שגם זה חלק מהפנטזיה המעוותת שלה? 'טומטמת
טוב די, הולכת לישון

LoveYourHate

New member
דברתי על זה עם שני..

כנראה כל הסיפור הזה היה פאקינג שקר כמו כל מה שהיא אומרת ומוציאה על המקלדת.. לילה טוב מתוקה

pizi23

New member
חבל... זה דווקא סיפור שרציתי להאמין

בו, כי הוא באמת מרגש, ואפילו נשמע הגיוני, כלומר משהו שיכול לקרות... BIACH

חתיכת @$#@$%#$%& ב@$@#$%@# של@#$!@#$%!%#

אני בשוק, פשוט בשוק. שני אל תאשימי את עצמך
. כבר אמרתי לך עד כמה אני מודה לך? חהחהח . היי בנות! התגעגעתי. המון. אחי החליט להביא לי את המחשב לכמה זמן. נחמד מצידו. קיצר גברת רונע, מתי את שולחת לי את מה שהתכוונת לשלוח? הא? הא? אופק1!1!! מה נשמע אהובה?:p נמנמנמנ זהו. אין לי מה להוסיף, חוץ משאבא שלי קנה לי את הדיסק הראשוןןןןןןןןןןןן!!! כן, כן....מגרמניה..חחח |עדייין בשוק| הלכתי. פיס אנד לאב. אוהבת את כולכן1 רק מה זה אשלון קונברג'נס? ובת כמה ה@#$@#$% הזאת?

צ'אוצ'ן! ../images/Emo24.gif

אני אמורה לדבר איתך על זה. נתקלתי בכמה בעיות. אם אני לא אפתור אותן עד אז, תהיי בטוחה שתקבלי אותן ביום קידום. שמחה לראותך!

its only ma

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

אוו... אני בשוק... לא רציתי ללכת אבל זה ממש ממש ממש מבאס לכל האנשים שכן רצו ללכת! ואין לך מ להצטער כי זאת ממש לא אשמתך!!

הודעת עידוד !!

לדעתי, עם כל אי הנעימות בסיפור, טוב מאוד שהוא קרה! ויש לו כמה יתרונות גדולים מאוד! 1) למדנו לקח חשוב לפני שקרה משהו בלתי הפיך, לא לסמוך בעיוורון כזה על אנשים מהאינטרנט, במיוחד כשמעורבים סכומים גבוהים. 2) הלהקה נכנסה לפורום הרשמי בפעם הראשונה מאז 2004! 3) הלהקה הוכיחה לנו שוב, שהיא עם האצבע על הדופק בקשר למעריצים, וטרחה לעצור את הכל במהירות. 4)בזכות הסיפור הזה התחלתי לכתוב ברשמי! ובטח זה דחף עוד אנשים להיכנס לרשמי כדי להתעדכן ממקור ראשון! אם אתן חושבות על עוד יתרונות, שרשרו להודעה זאת. בואו נעודד את כולן

חחח בטח שיש עוד יתרונות

5. פחות כסף לבזבז השנה 6. יושיי לא תוכל להראות את פניה שוב פעם לעולם 7. לפחות הם רמזו שהם הולכים לעשות אירוע בסגנון מתישהו. (קיראו את ההודעה שלהם)

זה רק נדמה לי?

או שהיושי הזאת ממשיכה לכתוב ברישמי ומנסה לשכנע אנשים שהיא לא רימתה אף אחד והכל אמיתי?

למעלה