Echelon convergence- חשוב מאוד.

Echelon convergence- חשוב מאוד.

IN REGARD TO THE "ECHELON CONVERGENCE" THREAD AS EXCITING AND ENTERTAINING AS SOME OF THE IDEAS ARE IN THE THREAD TITLED "ECHELON CONVERGENCE", WE HAVE TO LET YOU KNOW THAT THE BAND HAS ABSOLUTELY NO KNOWLEDGE OF THIS EVENT AND IS NOT INVOLVED IN ANY WAY. PLEASE DO NOT PURCHASE ANY TICKETS TO THIS EVENT THINKING THE BAND IS PLAYING. ODDLY MANY OF THE IDEAS MENTIONED HAVE BEEN CONSIDERED FOR A FUTURE EVENT THAT IS IN THE EARLY PLANNING STAGES FOR A POSSIBLE 08 DATE. THERE MUST HAVE BEEN A BIRD IN THOSE WOODS THAT NIGHT IN FLORIDA.... WE LOVE AND MISS YOU ALL PROVEHITO IN ALTUM THIRTYSECONDSTOMARS [echelon] אני מרגישה ממש טיפשה שהאמנתי לכל זה, אבל ברצינות שזה נראה כל כך מתאים להם לעשות כזה אירוע. אנשים, אין לי כוח לתרגם את ההודעה הזאת כי אני ממש מאוכזבת, כמובן שלא מהלהקה אלא מעצמי. הייתי צריכה להיות יותר אחראית. בשורה התחתונה הלהקה נכנסה לפורום באופן אישי, ופתחה שרשור ואמר אין כזה דבר, אשלון קונברג'נס, הם לא היו מודעים לרעיון, זה שקר גס. אל תקנו כרטיסים. אל תשתפו פעולה בקיצור, זה נגמר. וקרוב ל1000 איש שתיכננו לבוא פשוט מרגישים מרומים. בואו נגיד ככה, פחות כסף להוציא הא?

my reflection

New member
:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|

אני פשוט בשוק!@#$ ואת לא צריכה לכעוס על עצמך!!מי שארגן את זה ארגן את זה ככה שאזה יהיה כ"כ אמין אבל ממש!!=| אני לא מאמינה>< האיש שעשה את זה היה כול כך משועמםםם אעעהה!#@>< איזה מזל שהלהקה הודיעה על זה עכשיו:|

Sweet Dark Life

New member
מה?!?!?! ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

אבל איך?! מי המשועמם שהמציא את כל זה? למה לבאס ככה??? טוב נו, במילא לא התכוונתי ללכת.. ואת לא צריכה להיות מאוכזבת, זה לא אשמתך

Izushka

New member
../images/Emo2.gif

אני ממש בשוק! בדיוק קראתי על זה עכשיו ברישמי.. ואני לא מאמינה כאילו מה לאנשים אין יותר מה לעשות מאפשר לעבוד עלינו ככה.. ואני כבר התכוונתי ללכת לזה..

TheMarsArmy

New member
אני לא מבינה את זה.

למה לאנשים לפרסם כאלה דברים אם במילא זה לא נכון?! בשביל מה!? בשביל מה כל הבלגן הזה!? קשה לי להאמין שמישו נהנה מזה. עילגות פשוט עילגות. ושני, ממש אינלך מה לכעוס על עצמך! איזו מן סיבה ישלך?! שום סיבה! יפה מאוד. לכן, תפסיקי עם זה ומיד. כן, זה בהחלט לא נעים. ממש לא נעים. אבל מתגברים. יהיו עוד הופעות, ואת גם ככה מתכננת ללכת למיליון דברים אז מה את מתרגשת? חה. חומד.

../images/Emo23.gif מה?!../images/Emo2.gif ../images/Emo4.gif

איזו סיבה יש לאנשים לעשות דבר כזה ?! זה היה ממש אמין..
את לא צריכה להתאכזב ולכעוס על עצמך, באמת

Suicide Silence

New member
../images/Emo101.gifמה? מה? מה?

את אומרת לי שההיא שאמרה שהיא השקיעה מהכסף ומהזמן שלה, שארגנה את הכל כלכך מדהים, שעשתה את הכל רק בגלל שהיא באמת אוהבת את הלהקה, שיקרה? שכל זה פשוט שטות אחת גדולה כדי לצחוק על אנשים שבאמת אוהבים את הלהקה? מה נדפק איתה? אוף, הכל לא יוצא לי כמו שתכננתי. הכל מתפקשש לי. ועכשיו זה, שהיה בערך התקווה היחידה שלי לסוף השנה, שמשהו ייאצ נומרלי, וגם זה שקר.

A Broken Myth

New member
שנייה רגע,

אין סיכוי שמישהו רשם את זה סתם? כאילו, כמו שאתן חושבות שההיא בילפה את כל העניין הזה, אין שום סיכוי שמישהו הגיב בשם הלהקה? או שאולי אני סתם מדברת ואין מצב כזה?
[מממ, מישהי יכולה לתת לי בבקשה את האתר/פורום הרישמי, נרשמתי מלא פעמים וכל פעם נמחק לי הקישור
]

לא.

ל30 יש יוזר מכו לשאר המנהלים. הם מופיעים כמנהלים באתר- ושם היכוני הרישמי שלהם. בעיקרון כולם הופתעו פתאום לראות הודעה מהלהקה כי הם לא פרסמו שום הודעות מאז 2004. אבל הם כן מסתכלים בפורום לעיתים קרובות. לא יודעת מה להגיד. לפחות םה עצרו את זה בזמן.

A Broken Myth

New member
אע, אוקיי הבנתי, תודה רבה D:

את יכולה בבקשה לתת לי את הכתובת של הפורום אני רוצה לראות וזה....? ואת לא צריכה לקחת את זה על עצמך, להיפך, אני אישית, ממש מעריכה אותך על כל העידכונים שעדיין לא ידעת על זה, ועכשיו שאת מודיעה. את לא עשית כלום. רק האישה הטיפשה הזאת

את לא יכולה להכנס לאשלון בלי להיות רשומה

אני כן יכולה להביא לך את הכתובת של הפורום. thirtysecondstomars.emiforums.com

איך מגיבים שם?

נכנסתי לפורום ואני קוראת את ההודעות אבל אני לא יודעת איך מגיבים.

הגבתי שם!

ונדמה לי שנכנסתי לאיזה דיון ואני לא קשורה שם לחלוטין...ניסיתי להגיב למקום אחר בכלל XDDDD ראיתי הודעות של מורן, ונדמה לי שלך גם אבל אני לא בטוחה ועוד מישהי שאני די בטוחה שהיא מהפורום אבל אני לא מצליחה להחליט מי זאת...קיצר אני עושה פדיחות בפורום הרשמי

inbal287

New member
איזה כלבה.

למה לעזאזל היא עשתה את זה? כאילו מה יצא לה מזה? מזל שעלו על זה עכשיו... אבל וואו, זה ממש מבאס.

....

אוי. האכזבה חלפה על פניי. אבל לא משנה, העיקר שזה נעצר בזמן. ושנינה...אל תקחי את זה על אשמתך. את רומת בדיוק כמו 1000 האנשים האחרים. גם אנחנו. היא פשוט גרמה לנו להאמין לה. היא האשמה היחידה. הלוואי שהחברים היחידים שלה יהיו חרגולים או משהו. חיבוק לשני!

שלא תעזי להאשים את עצמך!

בגלל שאיזו חסרת חיים המציאה איזה סיפור אגדות וסחפה שם את כולם? במקום לכעוס על עצמך, תרחמי עליה. תארי לעצמך כמה דפוק בשכל צריך להיות בשביל להמציא כזה דבר.

inbal287

New member
תגידו שניה, לא נראה לכן שזה מעבר לזה?

כאילו, מעבר למישהי משועממת? אלא יותר בכיוון של מישהי שניסתה להוציא כסף במרמה מהמון אנשים?

למעלה