EC2 מבית אוואנס...

Tower of POWER

New member
EC2 מבית אוואנס...

מה קורה אמיגוס..? מישהו שמע כבר את העורות האלה? יכול להשוות אותם לעורות אחרים? לפינסטרייפ או לאמפרור למשל? הגיע הזמן לעשות שדרוג לעורות אצלי, ורציתי לשמוע ביקורות אם יש...

WinterZ

New member
הם המקבילים לפינסטריפ (שמן כפולים)

לפי הסטטוס הנוכחי המון אנשים מעדיפים את האוונס על הרמו, יש שטוענים שהצליל נשמע פשוט יותר עמוק ועדיין מספיק ברור ולא סתמי (המון מערכות עם פינסטריפ שקוף מאבדות את האישיות)

megahertz

New member
../images/Emo45.gif ו-../images/Emo31.gif

הם כאילו מקבילים לפינסטרייפ - שתי שכבות עם בידוד, אבל הבידוד באוונס (וכאן גדולתם) הוא לא חונק. הפינסטרייפ מאוד מגבילים את התוף וחונקים את הצליל, ולכן אהובים לרוב על ידי מתופפים לא מנוסים, שרוצים צליל קצר וללא ססטיין ("כמו של אולפן אחי"). הEC2, גם מחוות דעת בפורומים בחו"ל, וגם משמיעה, מהנים ולא חונקים. לגבי זה שאמרת שהם שמן כפולים, עזוב שהמונח עצמו לא נכון (אין שום שמן בין השכבות - זה מיתוס), העורות הכפולים של רמו הם האמפרור. ואילו הפינסטרייפ הם, כמו שכבר ציינתי, עורות כפולים עם בידוד. טבעת חנק הייתי אפילו אומר
רן, יצא לי לשמוע, ואני מדגיש, לא לכוון או לנגן עליהם, עורות EC2, שלמרבה המזל היו על סט DW (של אבי דאימונד ד"א). הסט נשמע מדהים. מצד שני, אולי הוא היה נשמע אפילו יותר טוב עם עורות אחרים, לצערי (הרב) אין לי ניסיון עם DW, וכמו שאמרתי לא אני כיוונתי את הסט והוא לא שלי, ככה שאני לא בטוח. אבל... אולי זה הכיוון של אבי שמפתיע אותי תמיד מחדש, אולי זה הסט החלומי ברמות אחרות, אולי זה הסאונד שיש לו בחדר תופים, אולי זאת האקוסטיקה הנהדרת אך לא יבשה מדי, ואולי אפילו הדימיון שלי. אבל מה שאני יודע זה שהסט מצלצל נהדר. נהדר. בהצלחה עם הקנייה, ומקווה שתהיה מרוצה
. ערן.

Tower of POWER

New member
ערן גבר

אין ספק שכל עור שתשים על הDW אתה תוכל להוציא סאונד מדהים בהתאם לעור, השאלה היא איך תכוון..:) עד עכשיו כמו שאתה בטח זוכר היו לי אמפרור שקופים. אהבתי מאוד את הסאונד ואת הטאץ' שלהם לעומת בוא ניקח לדוגמה את הG2 שאמורים להיות מקבילים. ניסיתי אמבסדורים לבנים, G2,G1 לבנים ושקופים, ועוד שאר חיות שיש לי בסטוקים בבית..אחרי שנתיים שלוש שיש לי את האמפרור, אני רוצה להחליף אותם כי דיי נגמר להם הסאונד שאהבתי.. חשבתי לנסות באמת את הEC2, אבל אני פוחד שזו תהיה קניה סתמית ושהם יהיו דומים מידי לפינסטרייפ, ותאמין לי פינסטרייפ על DW זה שואת עולם. ד"א כל הצעה אחרת תתקבל בברכה..סומך עליך מאן!

megahertz

New member
וואלה..יש בזה משהו.

אבל זה כבר לא פייר, כי הסט בן זונה..אז כל עור ישמע טוב
בכל מקרה, אני זוכר..אבל אולי כדאי שתעבור שוב על הסטוקים בבית, לפני שאתה רץ לנסות משהו חדש. (אלא אם עברת עליהם לאחרונה..ואז
). אני אגיד לך מה, תקנה אחד לטמטם אחד, ותראה אם אתה אוהב או לא. נשמע סבבה? ככה גם לא תהיה קנייה סתמית, וגם תדע בעצמך ולא על סמך עצות באינטרנט. אני בהחלט מאמין שפינסטרייפ זה בזבוז, כבר עדיף לשים אותם על מערכת זולה סטייל אקספורט..על הDW חבל. אם אתה מחפש צליל פתוח שממש יבליט את התוף ויצלצל, תלך על משהו חד שכבתי, ואם משהו יותר סגור ופחות מהדהד, הייתי בהחלט מנסה את הEC2. מקסימום, אפילו תמכור כמו שהציעו לך כאן.
בהצלחה גבר!

Tower of POWER

New member
שמע,

לפי מה שאני שמעתי עד היום, סטים ברמה הגבוהה יותר בוא נקרא לזה ככה, ששמתי עליהם פינסטרייפ נשמעו זוועה, ואילו סטים "ממוצעים" נשמעו הרבה יותר טוב עם העור הזה.. בקשר לההעדפה, אני דווקא מעדיף את רמו על אוואנס גם מבחינת הטאץ' וגם מבחינת הסאונד, אבל אולי הEC2 יהיו מפתיעים..

DRUMMERIT15

New member
האמת, עור מפתיע!

נותן סאונד לא רע בכלל בכלל..!! לא הייתי שמה אותו על הקולקטורז אבל זו אני..

DRUMMERIT15

New member
אישית הייתי שמה על הקולקטורס משהו יותר פתוח

מהEC2 עניין של טעם בלבד.. אבל עור מעולה!

drums123

New member
אבי דיאמונד משתמש על ה-DW שלו ב-EC2

יש לי הרגשה שהוא לא חונק את התופים שלו במכוון

drums123

New member
על PDP 100% מייפל ועל כבריה XPK במרום

שהיא גם מייפל מלא. נשמע פצץ. יש כאן גם חוות דעת על DW..לא יודע, אני פשוט הייתי הולך למרום ולוקח, הכי גרוע מוכר יד שנייה מיד אם לא מוצא חן בעיניך (יש מצב שאני אקנה פחח)

WinterZ

New member
נצל"ש - Roland HD/TD3

אהלן, אני צריך לברר סביבות מחיר בשביל חבר (ואין לי כרגע זמן, עוד 10 דקות אני בעבודה אמור להיות) מחירים של שניהם, או לפחות הכיוון של כל אחת. ואם אפשר לקנות לדוגמא את ה-HD ולהחליף רק את המודול ל-TD3 או שזה לא יוצא טוב ?

Vdrums

New member
אז יצא לך TD3 עם פדים וסטנד של HD1

אם זה ישתלם לחלילית יעשו את זה, בד"כ מערכת כמו HD1 לא תבוא בחלקים אלא בתור מוצר אחיד. בשורה תחתונה, אתה תקנה חלקים בנפרד, TD3, פדים, סטנד, מצילות לפי התקציב.

למעלה