../images/Emo45.gif ו-../images/Emo31.gif
הם כאילו מקבילים לפינסטרייפ - שתי שכבות
עם בידוד, אבל הבידוד באוונס (וכאן גדולתם) הוא לא חונק. הפינסטרייפ מאוד מגבילים את התוף וחונקים את הצליל, ולכן אהובים לרוב על ידי מתופפים לא מנוסים, שרוצים צליל קצר וללא ססטיין ("כמו של אולפן אחי"). הEC2, גם מחוות דעת בפורומים בחו"ל, וגם משמיעה, מהנים ולא חונקים. לגבי זה שאמרת שהם שמן כפולים, עזוב שהמונח עצמו לא נכון (אין שום שמן בין השכבות - זה מיתוס), העורות הכפולים של רמו הם האמפרור. ואילו הפינסטרייפ הם, כמו שכבר ציינתי, עורות כפולים עם בידוד. טבעת חנק הייתי אפילו אומר
רן, יצא לי לשמוע, ואני מדגיש, לא לכוון או לנגן עליהם, עורות EC2, שלמרבה המזל היו על סט DW (של אבי דאימונד ד"א). הסט נשמע מדהים. מצד שני, אולי הוא היה נשמע אפילו יותר טוב עם עורות אחרים, לצערי (הרב) אין לי ניסיון עם DW, וכמו שאמרתי לא אני כיוונתי את הסט והוא לא שלי, ככה שאני לא בטוח. אבל... אולי זה הכיוון של אבי שמפתיע אותי תמיד מחדש, אולי זה הסט החלומי ברמות אחרות, אולי זה הסאונד שיש לו בחדר תופים, אולי זאת האקוסטיקה הנהדרת אך לא יבשה מדי, ואולי אפילו הדימיון שלי. אבל מה שאני יודע זה שהסט מצלצל נהדר. נהדר. בהצלחה עם הקנייה, ומקווה שתהיה מרוצה
. ערן.