eBay

crazy mofo

New member
eBay

שוקל לקנות מגבר משם, מומלץ? מישהו פה עשה את זה בעבר/ קונה משם ציוד כדרך קבע? אם אפשר איזה הסבר קצר על איך זה עובד שם בכלל, חסרונות ויתרונות, האם כדאי וכו' תודה

Aviraman

New member
מדובר במשהו שלא ניתן להשיג בארץ?

אם המגבר קיים בארץ, במרבית הפעמים הוא יהיה יותר זול רק כי המשלוח של המגבר רוצח את המחיר (ומכס ומע"מ שקיימים על מגבר). אם זה משהו שלא ניתן להשיג זה כבר סיפור אחר. באיזה מגבר מדובר?

חתוליס

New member
דווקא מקניית מגבר באיביי הייתי נמנע

מהסיבות הבאות: א. מס קנייה. ב. מחיר משלוח - לרוב, המחיר למשלוח יהיה גבוה במיוחד עקב המשקל (ראשים זה בממוצע 18-20 קילו, זו לא חבילה קטנה גם, ואם אתה מדבר על קומבו אז על אחת כמה וכמה). ד. המתח עליו עובד המגבר - רוב המגברים שתקנה באיביי מותאמים לחשמל 110V, ותצטרך לרכוש להם שנאי חיצוני או לשים אותם במעבדה כדי להתאים אותם לחשמל בארץ. לזה מתווספים הסיכונים הרגילים של לקנות בלי לשמוע, שהחבילה תקבל יחס לא הולם בדרך (United broke my Taylor guitar) וכו'. קח בחשבון שבניגוד לפדאל או לאביזרים שונים, לא רק שהסיכוי שמשהו יהיה לא בסדר גדול יותר (מגבר מנורות זה דבר קצת יותר רגיש מפדאל), אלא גם הפתרון לבעיה מסובך יותר ויקר (משלוח בחזרה על חשבונך, אחר"כ תצטרך להיות מטורטר למכס ולהציג טפסים שמוכיחים ששלחת את המוצר לצורך תיקון וכבר שילמת מיסים).

crazy mofo

New member
חבר'ה תודה על התגובות!

לשאלתכם- אכן מדובר בקומבו - הקומבו הרצחני של markbass - mini cmd 121p שכלי זמר דורשים עליו לא פחות מ5.500 ש"ח ובאיביי מצאתי אותו ב900 דולר שזה בערך 2000 ש"ח הנחה. השאלה אם ההנחה הזו תקוזז לאור כל הגורמים שתארתם (מכס, משלוח וכו')?.... אם זה באמת יוצא לא משתלם אז אני אאלץ לצעוד בבושה לסניף הקרוב לביתי ולשלם את המחיר המלא והכבד, אלא אם כן יש לכם הצעה מעניינת אחרת איך להוזיל את מחיר המגבר הזה רב תודות שוב ושבת שלום

pril

New member
כנראה לא כדאי

מחיר כולל מיסים: 900 x 3.8 x 1.33 = 4550 לזה נוסף משלוח לא זול (150$?), שאולי גם עליו יש מיסים. אני לא בטוח אם השינויים במכס בשבוע הבא מורידים מס קניה על מגברים או לא. אם כן, אז זה הופך ל-16% מיסים במקום 33%.

horsie

New member
תלך תתמקח קצת תראה אם מצליח תהיה רציני

תנסה להשיג הנחה של מורה או משהו כל קומבינה אפשרית שאתה יכול לחשוב עליה אפשר להוריד אותם

pril

New member
גם נכון. וגם,

EvilPizza אמר שיש הנחה 10% לחברי הפורום בכלי זמר רעננה. נתקלתי בתרגיל ה-"אני אעשה לך הנחה אבל לא ממחיר המזומן", כך ש-10% אחוז הנחה = שום הנחה בקניה בתשלום אחד, אבל אני כנראה במקרה זה זה אמיתי.

למעלה