EA פיטרו וגם MS flight simulator בבעיה

ahillel

New member
זה היתרון של התעשיה בארץ ../images/Emo6.gif...../images/Emo11.gif

De-Panther

New member
יאללה, בדיחות על התעשיה בארץ. יש לי אחת טובה:

תעשיה בארץ

somebodddy

New member
ששש! אתה מגלה סודות מסחריים!

הם רצו להפתיע עם זה את השוק...

somebodddy

New member
מה זה מיקרוסקופי, אלמוני, ולא זז?

הייתי אומר התעשייה בארץ, אבל זה לא חוכמה להמציא דברים...

De-Panther

New member
סתם כותרת למשוך תשומת לב. שים לב למה שכתוב...

בהודעה שצוטטה בכתבה המשחק לא "נסגר". הם פשוט הפסיקו את התמיכה בו, שזה אומר לצמצם את השרתים, ולהפסיק את העדכונים למשחק. עדיין יהיו שרתים פעילים ואני מניח שעדיין אפשר יהיה להוריד את המשחק, ככה שמי שרוצה יכול לשחק בו.

freak2100

New member
זה לא עובד ככה...

זה אומר שהחברה התפרקה ופרוייקטים שלהם בוטלו, אבל הם משאירים איזה שרת כדי לא לזרוק לזבל את כל מה שהם עשו.

De-Panther

New member
הייתי מבקש מירון לבוא לכאן, אבל נראה לי שזה..

יהיה ממש לא במקום. לא יצא לי לדבר איתו לאחרונה, אז אני לא יודע שום דבר לגבי מה קורה שם. לכן אני מעדיף לא להגיד דברים סתם. רק תשימו לב למה שכתוב בין השורות, ואין צורך להתרגש מכותרות, מזה העיתונות מתפרנסת

sandbird4

New member
הייתי השבוע במיקרוסופט

המצב שם לא משהו בכלל. גם האנשים שם לא משהו בכלל, אבל זה כבר סיפור אחר
ובחזרה לנושא, המצב בחוץ ממש לא מעודד וקשה לי כעצמאי למוצא עבודות. רק עד לפני כחודש הייתי מוצף בעבודה והרווחתי הרבה שנה שעברה. השנה התחילה על הפנים והחודש חוץ מפרורים של פרוייקטים קטנים אין לי שום דבר רציני. מדהים שלאף אחד אין כסף להתחיל פרוייקטים חדשים! החודש אני מתדרדר למשכורת של שכיר בהייטק - בושה.

Striderh10

New member
אצלנו סגרו את Nexon

פה בוונקובר, היו לי שם כמה חבר'ה שעבדו שם ועכשיו הם חסרי עבודה. חוץ מזה כבר סגרו את EA Black Box שעבד על Need for speed ו Skate 2. החברות פה מתחילות להסגר ואני לא אוהב את זה :(.

De-Panther

New member
וזה קשור לעניין המצב הכלכלי? או לעובדה שהן לא

מנוהלות כמו שצריך? הרי כבר תקופה מסוימת ששומעים על פיטורים שונים בEA

Striderh10

New member
בEA תמיד היו פיטורים

מטעמים כלכליים, אבל רוב הפיטורים שאתה שמעת עליהם הם למעשה התפטרויות. חצי מהחברה שאני עובד בא עכשיו מורכבת מיוצאי EA לדורותיהםף הם עזבו את EA כי היה להם נמאס מהתנאים ומהאיכות של המשחקים שהם מוציאים. Nexon בכלל שייכים לחברה קוראנית במקור, אני יודע שבלוס אנג'לס יש להם עוד סטודיו, אבל עכשיו במצבינו אי אפשר לדעת מי תהייה החברה הבאה שתסגור.

De-Panther

New member
אבל איזה סיבות יש להן בעצם לסגור? הדבר העיקרי

לדעתי - זה העובדה שמשקיעים מושכים כספים בגלל חששות כאלה ואחרים

Striderh10

New member
בין היתר

הסיבה העיקרית זה כדי להחזיק את הסטודיו היותר גדול שיש לנו פה. העבירו את הצוות של Skate 2 למתקן שלהם ב Burnaby.

למעלה