בהודעה שצוטטה בכתבה המשחק לא "נסגר". הם פשוט הפסיקו את התמיכה בו, שזה אומר לצמצם את השרתים, ולהפסיק את העדכונים למשחק. עדיין יהיו שרתים פעילים ואני מניח שעדיין אפשר יהיה להוריד את המשחק, ככה שמי שרוצה יכול לשחק בו.
יהיה ממש לא במקום. לא יצא לי לדבר איתו לאחרונה, אז אני לא יודע שום דבר לגבי מה קורה שם. לכן אני מעדיף לא להגיד דברים סתם. רק תשימו לב למה שכתוב בין השורות, ואין צורך להתרגש מכותרות, מזה העיתונות מתפרנסת
המצב שם לא משהו בכלל. גם האנשים שם לא משהו בכלל, אבל זה כבר סיפור אחר
ובחזרה לנושא, המצב בחוץ ממש לא מעודד וקשה לי כעצמאי למוצא עבודות. רק עד לפני כחודש הייתי מוצף בעבודה והרווחתי הרבה שנה שעברה. השנה התחילה על הפנים והחודש חוץ מפרורים של פרוייקטים קטנים אין לי שום דבר רציני. מדהים שלאף אחד אין כסף להתחיל פרוייקטים חדשים! החודש אני מתדרדר למשכורת של שכיר בהייטק - בושה.
פה בוונקובר, היו לי שם כמה חבר'ה שעבדו שם ועכשיו הם חסרי עבודה. חוץ מזה כבר סגרו את EA Black Box שעבד על Need for speed ו Skate 2. החברות פה מתחילות להסגר ואני לא אוהב את זה .
מטעמים כלכליים, אבל רוב הפיטורים שאתה שמעת עליהם הם למעשה התפטרויות. חצי מהחברה שאני עובד בא עכשיו מורכבת מיוצאי EA לדורותיהםף הם עזבו את EA כי היה להם נמאס מהתנאים ומהאיכות של המשחקים שהם מוציאים. Nexon בכלל שייכים לחברה קוראנית במקור, אני יודע שבלוס אנג'לס יש להם עוד סטודיו, אבל עכשיו במצבינו אי אפשר לדעת מי תהייה החברה הבאה שתסגור.