dvd באמת עומד לצאת לאוונסנס dvd מהופעה?!
E Exhibit R New member 18/11/04 #3 באמת באמת!!! באמת באמת באמת!!!!!!!!!!!!!! כאילו איטס פאקינג אנבליבבל!!!!DDDDD כאילו שיוווווווווווDDDD
באמת באמת!!! באמת באמת באמת!!!!!!!!!!!!!! כאילו איטס פאקינג אנבליבבל!!!!DDDDD כאילו שיוווווווווווDDDD
A Amy The Devils Fairy New member 19/11/04 #4 אל תשימי לב אליהן.. הם על סמים../images/Emo9.gif כן, יצא להם דיוידי... מתישהו החודש ואם לא, אז בקרוב
A Amy The Devils Fairy New member 19/11/04 #8 חח כן. דיברתי היום עם דייב מהטאוור רקורדס ברחובות והוא אמר לי ששבוע הבאה יגיע!
Y yogniz New member 19/11/04 #9 אז כנראה ש..../images/Emo110.gif זה מגיע לארץ באותו זמן שזה מגיע לכל העולם! O: מעניין כמה זה יעלה פה..שלא יתברר שסתם נדפקתי שהזמתי מחו"ל.. סתם אין מצב שנדפקתי...אני מקבל שרשרת אוונסנס מתנה
אז כנראה ש..../images/Emo110.gif זה מגיע לארץ באותו זמן שזה מגיע לכל העולם! O: מעניין כמה זה יעלה פה..שלא יתברר שסתם נדפקתי שהזמתי מחו"ל.. סתם אין מצב שנדפקתי...אני מקבל שרשרת אוונסנס מתנה
A Amy The Devils Fairy New member 19/11/04 #10 חחחח../images/Emo6.gif שרשרת זה תמיד טוב ואם לא תקבל תדיוידי יהיה לך שרשרת כפיצוי
A Amy The Devils Fairy New member 19/11/04 #13 שמחה להיות פה../images/Emo8.gif חשבתי את רננה.. עמדתי לשאול אותך אם את רוצה שנקנה ביחד...XDD
T TziMHoNoa New member 19/11/04 #12 מסע השכנועים מתחיל../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif <אמא תקני לי אמא אמא אמא תקני לי נו אמא תקני לי מה לא אבל תקנה לי אבא אבא תקנה לי >
מסע השכנועים מתחיל../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif <אמא תקני לי אמא אמא אמא תקני לי נו אמא תקני לי מה לא אבל תקנה לי אבא אבא תקנה לי >
ס סקייטר גירל New member 19/11/04 #22 חחחחח!מסע השיכנועים! יש לי[או ליתר דיוק היה לי ]כסף אבל אין לי איך לקנות ואמא לא נותנת לי להזמין מהאיטנרנט חפיף יש לי מלא חברים עם כרטיס אשראי -אין כסף לדיוידי של אוונסנס קניתי של מדונה והלך כול הכסף
חחחחח!מסע השיכנועים! יש לי[או ליתר דיוק היה לי ]כסף אבל אין לי איך לקנות ואמא לא נותנת לי להזמין מהאיטנרנט חפיף יש לי מלא חברים עם כרטיס אשראי -אין כסף לדיוידי של אוונסנס קניתי של מדונה והלך כול הכסף
I inbal145 New member 19/11/04 #14 ../images/Emo2.gif!!!111 שבוע הבא../images/Emo99.gif../images/Emo187.gif