DREAM1111 מנהלת פורום יקירה?

• פותח הנושא orlu
  • פורסם בתאריך

orlu

New member
איפה נמצאת החנות של WOMEN

משהו בדיזנגוך לחזיות ? הלבשה תחתונה משהו שכזה? חןוחן

orlu

New member
בנות מה יהייה אתן רוצות לעזור לי

בנוגע לחנות WOMEN לנשים? היכן יש חנות אמרו לי היום שיש בדיזנגוף ןמחר אני שם בבקשה דחוףףףףף

orlu

New member
DREAM1111 מנהלת פורום יקירה?

יש איזו קונספירציה לא למסור לי את הפרטים לגבי חנות הלבשה תחתונה בתל אביב. שלמיטב זיכרוני הזכירו פה בפורום ואני לא זוכרת היכן??? ידעי אותי בבקשה כדי שאבין מה קורה יומיים שאני מבקשת התיחסות....

DREAM111

New member
שלום אורלי

מצטערת מאוד שאת ככה מרגישה אבל אין לא קונפירציה ולא דבר שלא קיבלת תשובה. את שאלתך שאלת רק היום וכדי להראות לך קיבצתי את כל הודעותיך האחרונות בנושא בכדי שתשימי לב כי שאלתך נשאלה רק היום ועכשיו משהגעתי הביתה ואני עונה ומגיבה להודעות אני יכולה גם לענות לך. בשורת המאמרים ובטאגליינס יש את כל הפרטים של רשת Women Only מצרפת לך קישור לאתר שלהם ולכתובות של החנויות. קניה מהנה.

orlu

New member
מה זאת אומרת חרה של צורת

איכות המוצר או איכות הזמבן?

אני אישית לא אהבתי את החזיות

אבל צורת העבודה המוכרות שלא ממש יודעות מה הן עושות 40 חזיות מדדתי שם וכולם לא היה נוח או מתאים והיא החליטה שהחזיה שהיתה הכי לא נוחה לי זו החזיה בשביל הרמתי רגליים נכנסתי לחנות "את" אחריי 3 חזיות שמדדתי יצאתי עם בדיוק מה שרציתי

אין כמו רשת "סלון את" לחזיות

יש להם חנויות בנס ציונה (קניותר), רחובות (רח' הרצל וגם בקניון) ובילו סנטר - ואני לא יודעת אם יש גם אחרות. המוכרות כולן נחמדות מאד ומקצועיות, המחירים סבירים והאיכות טובה. תענוג לקנות שם.

מסכימה מאודדדדדדדד

אלו הסניפים שאני מכירה ואני דיברתי על סניף בילו והוא ממש מוצלח

למעלה