DREAM THEATER

back again

New member
DREAM THEATER

שלום לכולם. פעם ראשונה שאני כותב כאן הודעה. דרים זאת להקה שאני מאוד אוהב. התחלתי לשמוע אותה לפני משהו כמו 5 שנים ומאוד אהבתי מה ששמעתי. הבעיה היא שבשנים האחרונות, ותקנו אותי אם אני טועה, הלהקה מוציאה אלבום כל שנה, ומשמיעה ממש קלילה של אחד האלבומים האחרונים שהיא הקליטה, הרושם שלי היה זוועתי. האלבום האחרון שאני קניתי הוא האלבום הכפול (6 מעלות....). עבר הרבה זמן מאז ששמעתי אותו בפעם האחרונה. לפני כמה ימים עשיתי סדר בדיסקים ומצאתי אותו שוב. הכנסתי את הדיסק הראשון למערכת וגיליתי אותו מחדש. אני חושב שהדיסק הזה לפחות הוא בין האלבומים היותר טובים של הלהקה. כל שיר שם ממש ממש מושקע. כמעט כל האלבומים שלפני האלבום הזה מעולים גם כן אבל הבעיה כמו שאמרתי היא באלבומים בשנים האחרונות. אין לי מושג כמה הם הוציאו אחרי האלבום הכפול אבל לדעתי זה פשוט יותר מדיי עבור להקה בסדר גודל של דרים שמצפים ממנה להשקיע בכל אלבום ובכל שיר שהיא מוציאה. נראה כאילו את האלבומים האחרונים היא הוציאה ממש כלאחר יד, וזה בולט במיוחד מול להקה אחרת שאני מאוד אוהב - TOOL - שמוציאה אלבום פעם בארבע שנים בערך, שזו בדיוק הקיצוניות השנייה... מה אתם חושבים על זה? יש דברים בגו?

back again

New member
סורי סורי

אמרתי כבר שאני חדש פה. לא ידעתי שהנושא הזה נטחן.

RamiSun

New member
הנושא לא ניטחן

ואל תצטער.... ברוך הבא לכאן האלבום סיקס דיגריז הוא בהחלט אלבום מעולה. אומנם אני גיליתי אותו עוד שהוא רק יצא... מציע לך לראות ולהקשיב בקרוב לביצוע שיהיה בדיויד החדש שלהם, שם היצירה מהצד השני של האלבום מבוצעת יחד עם תזמורת סימפונית.

gilh10

New member
גם אני שמתי לב לזה

הידעת שאת האלבום Train of Thoughts שיצא ב-2003 הם חיברו בשלושה חודשים בלבד. שמע, אני חושב שהם כבר יתבגרו, יש להם משפחות, ואין להם את אותו הזמן שהיה להם פעם להשקיע במוסיקה. גם מבחינתי האלבום "6 מעלות" הוא הכי טוב שלהם, ואני גם חושב ששתי האלבומים שיצאו אחריו הם הפחות טובים שלהם (במיוחד האחרון Octavarium - הוא בכלל לא נשמע כו אלבום של דרים תיאטר)

back again

New member
שכחתי לגמריי מ TRAIN OF THPUGHTS

ואפילו יש לי אותו... מראה על רמת האלבום. חבל. באמת חבל. ואני לא קונה את הסיבה שהעלת. עם כל הכבוד למשפחות ולילדים מוזיקה זה מוזיקה ואלבום צריך להוציא אחרי שבאמת משקיעים בו מאמץ ומחשבה. אחרת מה הטעם. העניין אצל דרים הוא שכל אחד מהם פשוט כישרוני בטירוף ואין להם בעיה להקליט שיר במהירות מטורפת אבל לצערי זה ניכר על רמת השירים. ותיקון טעות קל - לא אמרתי ש"שש מעלות" הוא האלבום הכי טוב שלהם. אמרתי שזהו אלבום מעולה. הרבה יותר טוב ממה שזכרתי אותו. לא יודע מה הכי טוב. אולי IMAGES שאני מאוד אוהב או האלבום עם השם הארוך שאני אף פעם לא זוכר שהוא אלבום מדהים. באמת מדהים. אלבום קונספט מטורף. יודע מה? החלטתי. האלבום עם השם הארוך הוא ללא ספק האלבום הכי טוב שלהם. פשוט אלבום מושלם.

Apoca1ypse

New member
ToT

ובלי s קשה להאמין שעשו אותו ב3 חודשים...פשוט מהמם וגם הכי כבד שלהם גם SDOIT מצויין, GLASS PRISON שהוא כמו ההמשך של FINALLY FREE ו AS I AM הוא ההמשך של LOSING TIME, כל כך יפה. אני מסכים בקשר לזה שOctavarium הוא מהפחות טובים, אבל לדעתי עדיין אלבום טוב, כי קשה להשוות אותו לסינס ולכל הישנים...

יש דברים בגו

חברת התקליטים של דרים מכריחה אותה להוציא אלבום מדי שנה, מסיבות שיווקיות טהורות. אין קשר למוסיקה או לאמנות בכלל. פשוט עושים כסף בלייבלים גדולים. דרים כבר עברה את השיא, ובשנים האחרונות היא פשוט חוזרת על עצמה.

Mishmishit2

New member
אוי אוי אוי

גם אתה חוזר על עצמך, ברייטיל'ה. אותם שטיקים, אותן הערות ילדותיות. יש דברים בגו, נסיך הפרוג הישראלי ירד להנהגת הטרולים של תפוז.

orbiti

New member
קצת עובדות, בבקשה

למעט התקופה בין Six Degrees לבין Train of though, שבאמת היתה קצרה יחסית (שנה), וגם הניבה אלבום פחות פרוגי, דרים ת'יאטר לקחו שנתיים לעבודה על כל אלבום שלהם, מאז האלבום Falling into infinity שיצא בשנת 97.

הנה התגובות, בבקשה

סקור - 2006 אוקטבריום - 2005 בודוקאן - 2004 טריין - 2003 סיקס - 2002 לייב סינס - 2001 סינס - 1999 וואנס לייבטיים - 1998 פולינג - 1997 אתה מוזמן לעיין בדיסקוגרפיה בעצמך: http://dreamtheater.net/disco_dreamtheater.php

זהו בדיוק

בהודעה כתבתי במפורש שחברת התקליטים מכריחה אותם להוציא אלבום חדש כל שנה. גם אלבום הופעה זה נקרא אלבום, לא? זו מדיניות שיווקית מאוד מקובלת בחברות הגדולות: אלבום חדש כל שנה. לפעמים זה כתוב בחוזה.

למעלה