Dream Theater - Metropolis

exterior

New member
מה זה נאמנים למקור? מדובר פה

במוסיקה, דברים מתחדשים, נאמנות לא קשורה לכאן. תראה, רוק זה מושג מאוד רחב, ותחתיו נכנס כמעט ה-כ-ל. שמעתי אפילו באיזו תוכנית שאמרו שאווריל לווין (ככה כותבים?) היא רוק-סטאר. פליז.... כי היום יש גם פופ-רוק והוא ממש לא "נאמן למקור" ופועל לפי ערכי הרוק (מחאה אותנטית), אבל זה בכ"ז יכול להיכנס תחת "רוק". תרבות הרוק. פעם היו פשוט פחות זאנרים ולכן אתה מוכן הסכים שהם שייכים לרוק, וכיום יש הרבה יותר, והם עדיין שייכים. היום לא רק מה שאותנטי עבור אנשים שצורכים ומבינים וחיים מוסיקה נכנס להגדרת הרוק, אלא גם זבל טלוויזיוני מה לעשות. אבל העניין בפוסט-מודרניזם שאין אמת אחת, ועל כן גם זאנרים כמו מטאל נכנסים תחת הגדרת הרוק. ככה זה. זו עובדה. ותפסיק להתווכח על דברים שמובנים מאליו.

zoe80

New member
לא מובן לי למה אתה ממשיך להתווכח

אחרי כל העובדות שהטיחו בפניך....אם אתה רוצה להמשיך לחשוב שמטאל הוא לא רוק זכותך, אבל רק שתדע שהמקור של כל הז'אנרים הוא זהה, ועל כן ענית בעצמך. שכן נאמנים למקור או לא נאמנים למקור, המקור של כל הזאנרים ברוק הור זהה.

One Echoe

New member
זה לא מה שאמרתי.

ברור לי שהמקור הוא רוק, אני טוען שהמטאל המודרני של היום כבר לא קשור לרוק.

UnderTown

New member
מההההה??

אתה כל כך מטומטם שזה פשוט מחריד.. מילא השרשורים המפגרים שלך בפורום מטאל.. אבל פשוט יצאת אידיוט לגמרי בהודעה הזאת..

One Echoe

New member
ועצם

זה שאמרת לו את זה, הופך אותך לחכם? ההיפך הוא הנכון

NightVampire

New member
לדעתי הוא צודק

אי אפשר לפתוח פורום על כל סוג של רוק מה עכשיו יפתחו פורום לפרוגרסיב מטאל מטאל גותי דת' מטאל בלק מטאל זה לא יגמר ולא התחלתי עוד עם סוגי הרוק

זה יכול להיות נחמד

אבל יותר טוב שהכל מקובץ במקום אחד ככה אנשים מקבלים את ההזדמנות להפתח לסוגים אחרים וחדשים של רוק :)

למעלה