Dream Theater - Highway Star

The Cabana Boy

New member
אוי וי

זה נוראי,זה בערך מקצר לשיר אחד את מה שאני לא אוהב ב-Dream Theater. התופים כרגיל לא נשמעים טבעיים, השירה לא טובה והיא לא משתווה לגירסא המקורית, והגיטרה.. ובכן הרמה הטכנית שלהם היא גבוהה להחריד, אבל ככל שתהיה, זה לא מרגש |אותי| בכלל. אין כמו Made In Japen, שם השירים הרעים של דיפ פרפל הופכים להיות נהדרים, והשירים הטובים הופכים להיות יותר טובים.
 

Ytsejamer

New member
מותר ברור....אני אישית חולה עליהם..

אבל גם על דיפ פרפל...הייתי בהופעה שלהם אגב....
 

jerur1

New member
אולי לא אוי ווי, אבל דיפ פרפל הם לא

גילוי נאות - אני לא מכיר מספיק דרים ת'אטר, אם כי אנשים שאני סומך עליהם אמרו לי שהם מכובדים ביותר. משהו בסאונד של התופים חסר; כביכול הצליל דק מדי וללא מספיק נפח - אפילו ביחס לתופים של איאן פייס. אולי זה איכות הסאונד הלוקה בקליפ, אולי לא. לא הצלחתי להבחין אם הוא משתמש בדאבל-באס, דבר שלא היה קיים (לדעתי) בתקופת דיפ פרפל, ובכל אופן אני מתעב את הכלי הזה, ולא הצלחתי להינות מהדרים ת'אטר שנתנו לי בגלל זה. הקלידים והגיטרה טובים מספיק. לפני שיתנפלו עלי - כן פטרוצ'י גאון, בלה בלה בלה; הוא נותן אינטרפטציה נחמדה, ואני מוכן לקבל קאברים כאלו מקצועיים, אבל זה קצת יותר מדי אינטרפרציה בעיני. כראה גם שבעיני הקהל - משתוללים בקטעים המוכרים ולא בקטעים שהוא מוסיף. הקלידים באמת נגמרים בטובים מספיק - חסר בהם רגש. והשירה - כאן אני מסכים עם אוי ווי. אולי בדרך כלל הוא מפיק מעצמו יכולת כמו של קינג דיאמונד, ואני אמור ליפול שדוד לרגליו, אבל כאן הוא ממש לא עשה לי את זה. כל פעם שהוא עולה גבוה הוא נשמע לי כמו הסולן של AC/DC וזה לא לטעמי. ויש פעמיים )"I'm a highway staaaaaaaar"( שהוא פשוט לא עולה גבוה מספיק. לא יודע אם מבחירה, או חוסר יכולת, אבל זה מקלקל לטעמי. לאיאן גילן היתה יכולת מופלאה לעלות גבוה בלי להשמע כמו עורב ביום רע. לסיכום - לא הייתי מתנגד לראות אותם מבצעים פרפל, אבל בכל זאת זה לא זה. ד.א. - מישהו כאן חוץ ממני מכיר את הביצוע של איירון מיידן לcross eyed mary של ג'תרו טאל? לא גאוני, אבל מפתיע ומשעשע. אם מישהו רוצה, אדאג לשלוח.
 

bentzi55

New member
גאד דאמ, זה קאוור

זה קאוור הם אל אמורים להשמע כמו דיפ פרפל הם אמורים להשמע כמודרים, רק שהם מגנגנים שיר של דיפ!
 

Ytsejamer

New member
הסאונד כזה חד והכל כי

כי זה הסאונד של דרים זה מה יש.....
 

kokoby

New member
יאללה שתוק כבר שתוק

לך תביא מתופף שיתופף כמו פורטנוי אני מאניק אם לא הייתה מלקק לפטרוצ'י תיבלת ברגל בשביל לקבל תמפרט שלו והקלידן!? מי יכול לדבר אליו בכלל אולי רק הסולן קצת ציציף אבל גם לזה מתרגלים
 

cut2

New member
האמת שבמשלחת האחרונה

של הישראלים להופעה של דרים, יש כמה תמונות שלהם עם רודס, סביר להניח שהייתה גם שיחה (למרות שייתכן וזה היה רק "שלום-שלום" אז אולי הטיעון שלי נופל).
 

Rudess

New member
משלחת אחרונה

האמת שתמיד עם גורדן אנחנו מדברים הכי הרבה כי הוא פשוט אוהב אותנו יותר מאשר שאר חברי הלהקה
 

מורנא007

New member
אין בנות?../images/Emo68.gif../images/Emo194.gif../images/Emo193.gif

בעצם ראיתי מישהי מתחבאת מאחורי גברים גבוהים
 

Rudess

New member
יש בהחלט בנות

היו אפילו 2 זוגות נשואים במשלחת הזאת
 

RamiSun

New member
kokoby

יאללה שתוק כבר שתוק - זה לא ביטוי לעניין בפורום . אני מבקש מכולם לכבד את הכותבים פה.
 

sixkiller2003

New member
2 דברים

אני חושב שהביקורת שלך הייתה ביקורתית מידי.. סאני חושב גם שרוב הביקורות כאן בקשר לדרים (וגם בקשר לפינק פלויד) ביקרותיות מידי.. אנשים אוהבים לחפש על מה לטרון כאשר הם מבקרים קטע של דרים (ושל פינק פלויד) כי זה נחמד למצוא טרונות בביצועים של דרים(ושל פינק פלויד). זה בדיוק כמו שכיף להתלונן ולחפש בעיות במערכות ההפעלה של מייקרוסופט (אני מקווה שאין צורך שאני אסביר את האנלוגיה). הקאבר של מיידן למרי הפוזלת ממש ממש חמוד.. יש לי אוצתו בדיסק בונוס של אחד האלבומים. לא MUST אבל אכן כדאי לשמוע..
 

Rudess

New member
ביצוע מצוין

יש לי אותו כבר מלפני כמה חודשים ב-MP3. האיכות הקלטה היא של בוטלג, אבל אחרי ששמעתי את הביצוע של כל האלבום שהם עשו , זה היה ממש טוב.
 

Ytsejamer

New member
אני מת לשמוע את זה!!!!!

מאיפה יש לך? מרודס או משהו? חחחחחחחחחחחח אני כל כך מקנא בך
 
למעלה