Dream in a Dream

matrixtrinity

New member
Dream in a Dream

הבלתי יאומן קרה, משהו שבכלל לא ציפיתי לו (ולא, זה לא היה חלום - אל תקחו השראה מהכותרת) אחותי הייתה בחו'ל בתחרות והיא דיברה עם מישהו מבוגר (בלה,בלה...) והם התערבו על משהו, בקיצור הוא שם את הכובע שלו ליד תמונה של בריטני ושל רובי וויליאמס. אחותי לא הבינה למה יש לו תמונות שלהם, אז היא שאלה אותו למה והוא אמר לה שהוא אחד מהצלמים הראשיים של שניהם. איך שאחותי אמרה לי את זה.. לא נשמתי!!! אחותי... ליד מישהו שנגע וראה את בריט... אז לפי כלל המעבר (חח דבר שלומדים בגיאומטריה) אז אני ראיתי את בריט.. *המבין יבין* ומי שלא, אז לא חשוב. בכל אופן, אז הוא אמר לה שבזמן האחרון בריט מתעצבנת נורא מאחורי הקלעים ומתעצבנת שלא מביאים לה דברים ( טוב נו, אנשי ההפקה שם לא יעילים - מסתבר ). בקיצור, הוא נתן לה את האימייל שלו וביקשתי מאחותי את האימייל ומה קרה? היא לא מוצאת את זה!! אל דאגה, אני אמצא ת'אימייל ואני אשלח לו אם הוא יכול לשלוח לנו תמונות. ואז יהיו לכולנו תמונות חדשות ורעננות של בריט!!!!! הקטע הוא, למצוא את הפתק!!! WISH US LUCK

i4britney

New member
מעריץ מושבע אתה אה?

חולני ביותר,נו טוב גם אני כזה :)... מקווה שתמצא את הפתק ובהצלחה!

matrixtrinity

New member
*מעריצה!!

אני בת, ואני מאוד מושבעת, ביותר.. זו לא מילה! ותודה

../images/Emo41.gifכשקראתי את הכותרת של ההודעה..

חשבתי שההודעה תהיה מופנית אלי
.. טעיתי..
יאללה.. תתחילי בחיפושים אחרי הפתק הזה
תמיד נשמח לתמונות מקוריות של בריט..

matrixtrinity

New member
חח

אני מחפשת ת'פתק הזה כבר 10 שעות!!! בטח הוא בין הבגדים... אם אני לא מוצאת את זה אני הורגת את אחותי! אוף, אין תמונה של אקדח, נסתפק בפצצה

almog9

New member
לא מאמין

נשמע לי מאוד מוזר ואני רק מביע דיעה ..וזהו!

matrixtrinity

New member
אל תאמין!

יש לי פה את אחותי להוכחה ואת כל הקבוצה שלה שהייתה בחו'ל! אני רק מודיעה..

i4britney

New member
זכותך למרות שזה נשמע אמין...

ולמה לו לשקר בכלל אה? איזה אינטרס יש בזה?

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifלמה *לה לשקר.....

והיא לא משקרת,אני מאמינה לטל

matrixtrinity

New member
יאי בת אל לצידי!

מאמינה לי, איזה יופי. אני לא מנסה לקנות את אהבתכם אליי או האמנתכם אליי בכאלו דברים, ותאמין לי שאני לא משקרת, כי אם אני כן לא הייתי מתחילה מכך בכל מקרה. רוצה את אחותי????

למעלה