חחחח זה בדיוק מה שקורה! : )
O orlyalon New member 1/12/07 #24 את עוד פה? רק אל תגידי לי שהלכת לישון טוב אז ככה אם שמת לב האנטנה שבורה, לכי לחדר יש שם כבל כחול זה מלחם שימי על זה את האנטנה וזה מתקן אותו. עכשיו צריך למצוא איפה לשים אותו רק.
את עוד פה? רק אל תגידי לי שהלכת לישון טוב אז ככה אם שמת לב האנטנה שבורה, לכי לחדר יש שם כבל כחול זה מלחם שימי על זה את האנטנה וזה מתקן אותו. עכשיו צריך למצוא איפה לשים אותו רק.
O orlyalon New member 1/12/07 #25 שימי את האנטנה ליד הלחצן הכחול (תעלי בסולם) לא נגמר החדר הזה אני שוב תקועה
O orlyalon New member 1/12/07 #26 ותתני לחיצה נוספת על הלחצן הכחול והחדר הזה נגמר ביחד עם השינה שלי. מתוקה היה לי כיף לשחק איתך שבת שלום
ותתני לחיצה נוספת על הלחצן הכחול והחדר הזה נגמר ביחד עם השינה שלי. מתוקה היה לי כיף לשחק איתך שבת שלום
2 2ננה חiשקת 2תפiז New member 1/12/07 #27 אין סיכוי שאני הולכת לישון.... עד שאנחנו לא מסיימות ת'משחק אחלה מאמי תיקנתי את האנטנה, עליתי בסולם הנחתי אותה... הוא שיחק לי אותה השועל הזה כאילו הוא בשיגור ונעצר הכלב.
אין סיכוי שאני הולכת לישון.... עד שאנחנו לא מסיימות ת'משחק אחלה מאמי תיקנתי את האנטנה, עליתי בסולם הנחתי אותה... הוא שיחק לי אותה השועל הזה כאילו הוא בשיגור ונעצר הכלב.
2 2ננה חiשקת 2תפiז New member 1/12/07 #30 יששששש זה נגמר!! תודה מותק לילה טוב ושבת שלום. גם אני נהנתי, אחלה פרטנרית !
פ פורפורית 1 New member 1/12/07 #34 תודה ליידי אבל לא הצלחתי שמתי את הנפץ 100 פעם ולא הלך. בסוף סגרתי.
2 2ננה חiשקת 2תפiז New member 1/12/07 #40 עם המגנט... את ניגשת למקום בו מצאת את הדלי משמאל לתחנת רוח, יש משהו תקוע בסלע הניחי עליו את המגנט והופ קיבלת גרזן.....
עם המגנט... את ניגשת למקום בו מצאת את הדלי משמאל לתחנת רוח, יש משהו תקוע בסלע הניחי עליו את המגנט והופ קיבלת גרזן.....
2 2ננה חiשקת 2תפiז New member 1/12/07 #39 אחרי שמצאת את הדלי... מלאי אותו מהמעיין עם המים החמים, זה שנמצא לי האנטנה. לאחר מכן גשי להתחלה יש לך שם כמו ארון כזה עם מד חום הניחי שם את הדלי.
אחרי שמצאת את הדלי... מלאי אותו מהמעיין עם המים החמים, זה שנמצא לי האנטנה. לאחר מכן גשי להתחלה יש לך שם כמו ארון כזה עם מד חום הניחי שם את הדלי.