Dr Dokkoy

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif

את יכולה לתת את האגוזים לסנאי, עם הגפרורים להדליק ערימה של עלים, עם המפתח לפתוח את הדלת שליד הבאר.

העפתי אותו.לא זוכרת איפה

אני לא מצליחה לפוצץ את הסלע עם הזיקוק ..

orlyalon

New member
את העפיפון מעיפים

מול הבית העגול הזה ואז הוא מוריד לך את מה שתלויי על הארובה שלו לי זה נראה כמו מתקן לסלוטייפ עוד לא מצאתי גם מה לעשות איתו וגם עם החבל לא מצאת שימוש עדיין

כן עם הגלגלת....../images/Emo58.gif

שקיבלת לאחר שהעפת את העפיפון שימי בבאר +החבל , רדי למטה קבלי מחרוזת. אותה תניחי על הפסל ליד הנחל.... פה נתקעתי.. יש לי אבן, פצצה וגרזן ללא שימוש אין לי מושג מה עושים מפה : (

orlyalon

New member
את הפצצה תניחי מימין לתחנת רוח...

ותלחצי על ההר יעוף לך מישם איזה חללית. איפה הגרזן אני לא מצאתי?

יש לך את המגנט?

משמאל לתחנת רוח איפה שהיה הדלי יש משהו תקוע בסלע... זה הגרזן אם יש לך את המגנט את פשוט מניחה את המגנט ומקבלת את הגרזן. אם לא מצאת את המגנט הוא נמצא מתחת לסלע במערה שלידה יש בול עץ

orlyalon

New member
תודה מותק מצאתי, ומצאתי גם שימוש לגרזן

עם הגרזן את מפוצצת את הסלע שנצבע לכחול בלייזר. את הסלע שמצאנו בחדר וצריך לשים אותו על הסלע שבין שתי המכונות הכחולות (שנראותו כמו מצלמות) להפעיל את המכונות יוצא ליזר וצובע את הסלע לכחול ואח"כ תכי בו עם הגרזן. טוב אני ממשיכה אם אני אמצא משהו אני אעדכן אותך

orlyalon

New member
התקדמת עוד...

את הכדור עם התמונה של השועל שימי בתוך הקרעה של הפסל שמאלה מהביתן של המד חום וזהוא לא מצאתי עוד אני ממשיכה

אחלה תודה , התקדמתי...

את הבועה עם השועל תניחי בפסל בהתחלה זה שיש לו כמו קערה כזו.... הוא מפוצץ סלע, מראים שועל ואז זה נעלם. ובקשר לפצצה , פיצצתי 20 פעם את הסלע חוץ מלראות חללית זה לא עשה כלום, נראה לי שחסר משהו.....

orlyalon

New member
כן זהו נראה שנחנו תקועות

באותו מקום. חסר לי גם רק דבר אחד מכל מה שמצאתי, גם לך? ד"א את השועל את יכולה ליראות אם תתפסי על הסולם אני ממשיכה לנסות. כל העייפות ברחה לי מהמשחק הזה.

חחחח כן אני באותו מקום...

חסר לי דבר אחד... וראיתי ת'שועל רק שאני ממש לא יודעת מה עושים מפה. אגב האייקון של הפצצה מראה לך שהוא כבר היה בשימוש או שאת עדיין יכולה להשתמש בו? כי אצלי אחרי 20 פעם שפיצצתי את הסלע ועפה משם חללית זה עדיין קיים :/

orlyalon

New member
עדיין מופיע לי הפצצה שאני

יכולה להשתמש בה. העיקר Lady in red2 פרסמה את המשחק והיא בטח עכשיו ישנה כמו מלאך, ואנחנו פה מקרסמות ציפורניים

orlyalon

New member
אחותי יש תהקדמותתתתתתתתתת

שימי את הפצצה מתחת לצלחת לויין חכי עד שהכל התפוצץ ותכחי את הצלחת אחרי זה טוב אני ממשיכה אחרי יאוש קל

למעלה