Don Henley /Boys of summer

turrican

New member
Don Henley /Boys of summer

בטח שמתם לב לחידוש השיר (שהוא לא רע ד"א) דון הנלי - יוצא להקת ה-Eagles . עןד להיט גדול שלו זה "All She Wants to Do Is Dance" מאלבום הסולו הראשון שלו שנקרא: Building the Perfect Beast מ-1984 .
Nobody on the road Nobody on the beach I feel it in the air The summer's out of reach Empty lake, empty streets The sun goes down alone I'm drivin' by your house Though I know you're not home I can see you- Your brown skin shinin' in the sun You got your hair combed back and your sunglasses on, baby And I can tell you my love for you will still be strong After the boys of summer have gone I never will forget those nights I wonder if it was a dream Remember how you made me crazy Remember how I made you scream I don't understand what happened to our love But babe, I'm gonna get you back I'm gonna show you what I'm made of I can see you- Your brown skin shinin' in the sun I see you walkin' real slow and you're smilin' at everyone I can tell you my love for you will still be strong After the boys of summer have gone Out on the road today, I saw a DEADHEAD sticker on a Cadillac A little voice inside my head said, "Don't look back. You can never look back." I thought I knew what love was What did I know Those days are gone forever I should just let 'em go but I can see you- Your brown skin shinin' in the sun You got that top pulled down and that radio on, baby I can tell you my love for you will still be strong After the boys of summer have gone I can see you- Your brown skin shinin' in the sun You got that hair slicked back and those Wayfarers on, baby I can tell you my love for you will still be strong After the boys of summer have gone​

alpha80

New member
הקטרן של הפורום חייב להגיב גם פה

(שזה אני, כן?..) חידוש רע רע רע רע רע .

turrican

New member
נכון זה רע אלפא אבל..

בסטנדרטים הנמוכים של היום (שכל פלוץ הוא בבחינת הדבר הבא) החידוש הגניב לי איזה חיוך. לומר שזה חידוש מדהים ונאמן למקור? לא. ממש לא..אבל סביר לעומת מה שמשמיעים היום.זה הכול. אולי זה בגלל שיש לי סימפטיה לשיר המקורי ולכן אני הייתי מבסוט מהשיר ,כאילו לומר: או- עכשיו אולי ייזכרו בשיר המקורי .

alpha80

New member
טוב נו...

מקובל עלי. אבל רק חויך, הא?... זה מה שקרה לי כששמעתי את האלבום של סנדרה ובו כמה וכמה חידושים. חיוכון כזה... אבל זה בגלל אהדתי הרבה לבחורה הנחמדה הזו.....

Ice machinE

New member
תגיד לי אתה צוחק עלינו? ../images/Emo163.gif

"חידוש" ו"לא רע" לא הולכים ביחד! במיוחד אם זה קשור להורג השירים dj sammy. שלאחרונה עשה לו מנהג לקחת כל שיר אייטיז טוב ולרצוח אותו בדם קר! (ראה מקרה boys of summer של דון הנלי יקירנו, heaven המקסים של בריאן אדמס, הוא אפילו רצח את california dreaming של האבות והאמהות!!! ולאחרונה גיליתי שהוא רצח גם את moonlight shadow של אולדפילג הגאון) אז אתה מבין למה אי אפשר להגיד שזה "נשמע לא רע"??? חוץ מזה השיר ששמת פשוט מקסים
וגם עם קליפ לא פחות. דון הנלי הוא לא רק יוצא להקת הנשרים אלא המנהיג שלה והמתופף.

alpha80

New member
הוא לא רק רוצח אלא

מנצל את תמימותן של הבנות הצעירות והחסודות ומוציא מוסיקת יורו-פופ זולה תוך חידוש שירים מה 80, יעני סטייל - תראו איך אני שר את השירים של ה 80, תקנו, כדי שאהיה כוכב. בעעעעעעע

Ovi Basha

New member
שיר גדול !

איזה שיר מקסים של דון הנלי. ללא ספק, להיט ענק מהאייטיז. אני לא שמתי לב לחידוש ( לפחות לא עד עכשיו ) והאמת היא שזה לא כל כך מעניין אותי וגם לא מסקרן אותי כי כל החידושים שעשו לשירים של האייטיז היו לדעתי ממש בינוניים ולמטה מזה. אני לא ממש מתלהב מזה.... חבר'ה, בתור כאלו שמחשיבים את עצמם לחולים על האייטיז, תהיו נאמנים למקור. אני לפחות דוגל בזה. באמת שאין מה להשוות בין המחדשים לבין המקור עצמו . בשבילי, וזו גישתי, לא האומן המחדש אלא המקור תמיד אבל תמיד עדיף ! ודרך אגב, בנוגע לאלבום Building The Perfect Beast של דון הנלי שאלכס ציין אותו, אני חייב להסב את תשומת לב הקוראים לשיר מצויין אחר מתוך אותו אלבום. השיר לא היה להיט היסטרי למרות שיצא כסינגל מאלבום זה, אבל אני מאוד אוהב אותו. אני מתכוון לשיר Sunset Grill שמבוצע על ידי דון הנלי והזמרת Patty Smith שבעיקר נשמעת ברקע של הפזמון בשיר. היא מלווה אותו גם בלהיטים נוספים מתוך האלבום הזה ( ביצוע מרשים של הצמד המוזיקלי הזה בשיר Land Of The Living ) . השיר Sunset Grill הוא שיר יוצא מהכלל לדעתי.

alpha80

New member
שיר מצויין

ואלבום מצויין ובקשר לחידוש - לא הפסדת שום דבר, רק חסכת מעצמך פליטה של כמה קללות עסיסיות בנוסח "איזה ז** של חידוש", וכיוצ"ב.

Ice machinE

New member
שאלה לי אליך ../images/Emo163.gif

את השיר של soft cell גם אתה מעדיף בגרסה המקורית? או את השיר של depeche mode אתה גם מעדיף בגרסה המקורית? אני לא אומר שבגלל ששיר הוא חידוש צריך לפסול אותו (אלא אם קוראים לך dj sammy והמטרה שלך בחיים זה לרצוח שירים) אלא שלפעמים יש קאברים שמחיים שירים שאולי המקור שלהם היה טוב אבל הקאבר פשוט עשה לשיר יותר טוב
לא ככה?

alpha80

New member
איזה דפשמוד

של סנדרה? FREELOVE? אני מעדיף את של דפש, עד כמה שזה נשמע מוזר. אני יודע שהשאלה לא הופנתה אלי אבל הייתי חייב להגיב עוד מילה לפני שאני מתחפף לביתי הקט ולדיוידידי הדנדש. טולולולולו!

turrican

New member
קנית דה ווה דה?? ואללה?

אז אני היחיד בפורום שאין לו DVD ?? איזו בושות!!!

turrican

New member
רוצה שיר לסיפתח של ה-DVD??

תשמיע לו את : The more you live , the more you love של להקת FOS . המערכת לא תעמוד באנרגיות המשתוללות מהשיר. אני שומע אותו עכשיו בפול ווליום!!

alpha80

New member
דוקא עשיתי לו את הסיפתח הבוקר עם

QUARTET של אולטראווקס ניסית לשמוע את VISIONS IN BLUE או HYMN בווליום כזה שקוצב הלב של השכנה מלמטה שינה קצב?...

DJ Dawn

New member
../images/Emo128.gifלא, המקור הוא לא של הסטונס...

יש לו ביצועים קודמים יותר (כמו נט קינג קול, צ'אק ברי וכו'). זה עוד אחד מהשירים שבוצעו כל-כך הרבה פעמים שלא זוכרים כבר מי המקור (כמו Autumn Leaves).

Ice machinE

New member
אוקיי ../images/Emo163.gif

בקשר לשיר "הסתיו עוזב" היה לי ווכוח בפורום שכן על מה המקור. אני טענתי שהמקור הוא צרפתי בכלל בביצוע של איב מונטאן משנות ה-50 למרות שמצאנו גם ביצועים (באנגלית) של נט קינג קול ובינג קרוסבי משנות ה-30, שבעצם השיר תורגם לאנגלית רק בשנות ה-40... זה שיר מאוד מוזר "הסתיו עוזב" (אני יודע שאפשר לתרגם את זה ל"עלי שלכת" אבל זה פחות או יותר התרגום של השם הצרפתי les feuilles mortes)

DJ Dawn

New member
בטח שיודעים...

אבל את השיר בביצוע המקורי אתה בטוח לא מכיר (גם אני לא). לכן הוא *נשכח*. יש ביצוע חביב לשיר הזה של Natalie Cole, בתו של נט קינג. (כן, גם לשיר הזה הורדתי את רוב הוריאציות :-*))

Ovi Basha

New member
הבהרה

אני לא פוסל כל שיר בגלל שהוא חידוש. לא צריך ללכת כל כך רחוק בקיצוניות שכזאת, אבל מה שאני כן אומר זה שהקאברים המוצלחים שעשו לשיר הרבה יותר טוב ( בהשוואה למקור שלו ) הם לא כל כך רבים. בכל אופן, זאת דעתי בעניין. אתה לא חייב לקבל אותה. אני מכבד את הגירסה שלך בנוגע לנושא הזה. ו.......לא, אני לא dj sammy לשמחתי
ואין לי מטרה לרצוח שירים. רצח שירים זה פשע בלתי נסלח מבחינתי.

למעלה