מילות פרידה נרגשות
ניסיון יפה, ערן אהובי, אבל חנופה לא תעזור . אני אכן נוטשת אותכם (רק בלי מעשים של ייאוש, חבריי, החיים עדיין יפים). בכל מקרה, ממה שראיתי ביומיים האחרונים אתם מסתדרים מאוד יפה גם בלעדיי, (למרות שמורגש מחסור מאסיבי במישהו שיסתום כבר לקורט את הפה). ביום שני אמא שלי עוזבת את הארץ ואני יוצאת למסע משלי. אם לא תשמעו ממני יותר, סימן שהצלחתי. וכמו כל פטל (המילה המאגניבה שלי, אתם מוזמנים לאמץ) מצוי שפורש בשיא (אהם..היה שיא?) אני הולכת להשאיר אחריי רשימת תודות ופרידות שתהיה יותר ארוכה מכל הקריירה שלי: תודה למיכל, שהראתה לי שלא כל האנשים באינטרנט הם מחוסרי חיים, מועדונים וסטסים. תודה ליערה, שאני עדיין שוקלת ברצינות להתחתן איתה, לעבור ניתוח לחידוד האוזניים, ולצאת לירח דבש על גבו של דראקון זהוב. תודה לNO שאני מאוהבת בו אנושות עוד מימי האבוקדו והקרמבואים. תודה לקורט, שהוציא ממני את הצדדים היותר אפלים שלי, וגרם לי לחשוב ברצינות על להפסיק את הצמחונות שלי לטובת אכילת כרמיאליסטים מתלהבים. תודה לנעל, שהחליט משום מה להשאיר פה כמה מהגיגיי הפחות שפויים. תודה לפינקי (שרק לפני כמה דקות התברר לי שהוא JOUVANI, השוביניסט הנודע מהודעת פרופיל 97) שאני מעבירה לו בזאת את מורשת הפאשיזם והנאציזם הידועים לשמצה שלי. תודה לערן החרא, שכנראה לעולם לא יפסיק להשפיל אותי באופן פומבי. ולBLACK STAR, יעל, סופרמן, אפוקליפסה, דולצינאה, ועוד כל מיני אנשים שמפאת הפטליות שלי נשמטו מרשימה זו. (בהודעה זו יש פטל תת הכרתי, בהודעה זו יש מסר תת פטלייתי, בפוטליה זו יש מסר תת הכרתי). אני אוהבת אותכם אנשים. דומיניק (פורצת בדמעות נרגשות אל מול שאגות קהל המעריצים) נ.ב. וכדי שאני אמאס עליכם סופית ובאופן מוחלט ביותר, החלטתי להוסיף עידכונים לכל ההודעות שערן פירסם פה. קריאה נעימה.