dominik המדהימה .

dominik המדהימה .

למרות שבלאונטי חברי היקר לא הודה לי רשמית על מעשי אין זה אומר שאני צריך להפסיק בפרוייקט. ועכשיו- דומיניק אהובתי. כמובן שאתם מוזמנים לסויף הודעות של דומיניק שאהבתם ושכחתי כמו שמישהו עשה בהודה על בלאונט. תהנו גם מזה. למרות שאני בטוח ששכחתי מספר הודעות חביבות במיוחד.. דומיניק מון שרי! ערן.

איך פותחים קוקוס? dominik או

``סיפורה של נערה אובדת עצות). הסיפור הוא שבט``ו בשבט, בתור מחווה ספונטנית של איזה פירסומאי דפוק של ``סופר זול`` (או שופר שול, הם כולם נשמעים אותו דבר), הם החליטו לפצוח במבצע ולחלק אגוזי קוקוס לכל הבא ליד (והקונה בסכום של 9.99). וכך קרה שאבא שלי, שכולה רצה לקנות לעצמו את הקפה שהוא הכי אוהב ושאמא שלי תמיד שוכחת, חזר הביתה עם אגוז קוקוס (הוא לא בדיוק ידע מה זה, אז ליתר ביטחון הוא שם אותו ליד המכונת כביסה.)אז אחרי שאח שלי נוכח לדעת שהקוקוס לא עובר בחור של המכונת כביסה, וגם לא עונה על עוד כל מיני פונקציות שימושיות החלטנו ברוב קולות לאכול אותו.והנה הבעיה: סכין לא עובדת. המסור נשבר. לקפוץ עליו (וניסיתי) עוזר כנראה רק אם יש לכם היפופוטם בטווח ראיה. ברוב יאוש אפילו טיפסתי על מנוף בניה שיש לנו ליד הבית (טוב, לא עד הסוף, יש לי פחד גבהים) וזרקתי אותו למטה.המניאק התברר כהידרודינמי ועמיד בפני תאוצת 9.98. לחץ נפשי מתון גם לא עוזר (``אתה מרגיש שאתה נסדק... אתה מתפורר..``)מה עושים? מחכה לעצותדוםנ.ב. אני שוקלת לתת אותו במתנה למורה שלי לפיזיקה. אולי זה יסדר לי שיעורים חופשיים לכמה ימים. (או שלחליפין נתחיל ללמוד על פירוק מסות אורגניות).

אני לא הודעה פוליטית dominik

סתם מעניין כמה הודעות מכל המיש-מש הפוליטי הזה ישרדו כאן אחרי התקפת הנעליזם שתהיה פה מחר.אני מהמרת שההודעה הזאת תובל ראשונה למשחטה.להתראות ידידי, החיים היו יפים (אם כי קצרים להפליא).

מעצבן מעצבן מעצבן dominik

מעצבנות אותי בנות במגמת קולנוע, שכל מה שאכפת להן זה כמה הם יקבלו בתרגיל הבא, ואם המורה יחייך אליהן מחר בבוקר. בנות שנמצאות במגמה רק כי הן לא היו מספיק חכמות כדי להכנס למגמה ריאלית, ושלא היו מבדילות בין פליני לבניני גם אם אחד מהם היה פורש מעסקי הסרטים ועובר לגננות. מעצבנים אותי מורים לתקשורת, שכל היום מדברים על הצגה חזותית וירידה לרמת הצופים, ואומרים על הסצינות הכי יפות בתסריט שלך שהן לא מספיק תבניתית.ומעצבן אותי מאוד שכל האנשים האלה ניתחו היום את התסריט שהבאתי לחברה שלי לסרט גמר. הקטע הכי גרוע, זה שהם ``באמת אוהבים את הרעיון והדיאלוגים``, והם ``לא מוכנים שאוותר עליו``,``אבל רק קצת תיקונים פה ושם``... על הזין שלי התיקונים שלהם. מה הם מבינים לעזעזל? עומדים שם עם סכיני ניתוח מעל חתיכה מהנשמה שלי ואומרים לי שהיא לא מספיק תבניתית. והם בטח גם יעשו ממנו סרט בסוף. סרט שאני אשנא.עם אנשים שאני אשנא.מעצבן מעצבן מעצבן ומתסכל מאוד.בדיוק בגלל סיפור כזה עברתי שנה שעברה לפיזיקלית. באמת הגיע הזמן שאני אקלוט את המסר

גאווה ודעות קדומות dominik

תשמעו סיפור עצוב: ילדה אחת, תמימה ואופטימית, רצתה להשוויץ קצת בפרופיל הצבאי שלה. רוב החברות שלה דתיות, ולא הולכות לצבא, והיא היתה נורא גאה בזה שהיא לא תיתן יד להשתמטות מהצבא, ותתגייס, אולי אפילו ל``תלפיות`` או ל``שחקים``.חיפשה הילדה הנחמדה אנשים שיחלקו עימה את אושרה הרב, וברוב טיפשותה סיפרה על עלילותיה לחברים באיזה פורום עלום שם אי שם ברחבי הגלקסיה.והנה מה שקרה:קורט ישר קבר אותה בארון מתים, ואמר שזה הרבה יותר יוקרתי (ויקר) להשיג פרופיל 21. ראסטות מן הכריזה שהכי שווה לעשות מוזיקה, ומי בכלל רוצה להסתובב עם רובה ששוקל חצי טונה כל היום- גיטרה זה הרי כל כך הרבה יותר פוטוגני.שובניסט אחד (מישהו עדיין זוכר איך קראו לו?) הציע לה להתאמן בהכנת קפה, כי במסגרת הקב``א 55 שלו (בכל זאת, לא כל אחד מסוגל לאיית את המילה ``פרופיל`` עם 8 שגיות כתיב) הוא כנראה עדיין לא למד באיזה איבר בדיוק לוחצים על ההדק,ובאיזה מגרבצים. יערה ולוקה הכריזו פה אחד שאנחנו צבא כובש ומושחת, ושאם שרון יעלה לשלטון הן ירדו מהארץ.מה שכמובן הפך את כל הדיון למריבה פוליטית במתכונת הרגילה שלה:מישהו פולט איזו סיסמא בנוסח ``דרעי לשלטון`` ונמלט כל עוד נפשו בו, ואז NO, Eclipsed וקורט מנהלים וויכוח ארוך ומעמיק בניסיון להגיע להחלטה אם הוא היה פאשיסט, נאצי או אפילו (חס וחלילה, חס ושלום) סתם ימני. הילדה (אנחנו עדיין בסיפור הטראגי) קראה את כל התגובות ונהיה לה נורא עצוב. היא באמת חשבה שאתם שווים משהו מעבר לכל הפציפיזם והפרפקציוניזם המלאכותי שלכם. והיא באמת חשבה שאולי תקבל תגובה כנה, לא צינית ולא מתיפיפת, וגם אפילו טיפונת שפויה.כראה שזה בכל זאת לא היה היום שלה. זהו דום

מחשבות אובדניות 202 dominik

קטע. זה שתיים בלילה והאדיוט מתקשר ואומר שנמאס לו. שאני כל היום עם הראש בפסיכומטרי ושאני לא אעיז לאחר מחר לבית ספר. מישהי עם ביצים היתה מנתקת, אבל בשבילי, בשעה כזאת בלילה, כשכבר אפילו ערוץ הפורנוגרפיה עובר לסרטים בשחור לבן, זה או זה או לדבר עם עצמי במולדבית עתיקה. אז נשארתי על הקו, ודיברתי איזה שעתיים עד שקלטתי שהוא נרדם בצד השני.וזה טוב שאף אחד לא מקשיב,באמת, כי אם למישהו היה אכפת מהתסביכים האינפנטיליים שלי אז בטח כבר מזמן הייתי מתאבדת, ולו רק מתוך שיקולים הומניים של התחשבות בעולם הדפוק הזה..וזה לא שאני מחורפנת מהשעה, הגיון אף פעם לא היה הצד החזק שלי.

dominik

New member
הוא עזב, כנראה לתמיד

ואני נשארתי עם זיכרון עצוב, ו 741 בפסיכומטרי.

דום...

שיהיה לך בהצלחה במסע, אני יודעת איך זה מרגיש..אל תשכחי לקחת איתך שירים. כוליתקווה שיום אחד תחזרי אלינו לכאן בכוחות מחודשים ובהגיגים יותר חדשים. אני יכולה רק להגיד שאת בהחלט תחסרי לי, ואני בטוחה שלכולם כאן. יש לך נוכחות. כשאת לא נמצאת מרגישים בחסרונך, וכשאת נמצאת אי אפשר שלא להבחין בקיומך..:)..ולא להרבה אנשים מגיעות כאלה מחמאות. וכמיטב מסורתי..: ``במקום בו עמדת נשאר רק אוויר, בלי חמצן ואני עומד נאחז באוויר. ואת אינך...`` I`ll miss you! ו..איך אומרים, עד העונג הבא? אוהבת, נעמה. נ.ב- תודה שהזכרת אותי..:). באמת :)

erlich

New member
דום אל תלכי!!!!!!

היי, אני יודע שאנחנו לא ממש מכירים, אבל את די שינית את דעתי בקשר לאינטרנט ובכלל. בעצם כשאני חושב על זה, הפורום הזה מהווה את נקודת השינוי שלי בקשר ליחסי עם האינטרנט. ובגלל שההודעה הזו (גאווה ודעות קדומות) הייתה זו ששיכנעה אותי להתחיל לכתוב בפורום, כי אולי יש אנשים שיבינו אותי (הבנתם אותי פעם??) אז חבל שאת קמה הולכת. לסיכום, דום יקירתי, מאוד נהנתי לקרוא את ההודעות שלך, וחבל שזה לא יימשך... שלך, ארז. נ.ב. שימי לב, רק בשבילך שיניתי את הסיומת הקבועה שלי :)))

dominik

New member
בסוף הם באמת עשו ממנו סרט

דווקא יצא לא רע. בשבוע הבא מתחילה העריכה.

dominik

New member
מילות פרידה נרגשות

ניסיון יפה, ערן אהובי, אבל חנופה לא תעזור . אני אכן נוטשת אותכם (רק בלי מעשים של ייאוש, חבריי, החיים עדיין יפים). בכל מקרה, ממה שראיתי ביומיים האחרונים אתם מסתדרים מאוד יפה גם בלעדיי, (למרות שמורגש מחסור מאסיבי במישהו שיסתום כבר לקורט את הפה). ביום שני אמא שלי עוזבת את הארץ ואני יוצאת למסע משלי. אם לא תשמעו ממני יותר, סימן שהצלחתי. וכמו כל פטל (המילה המאגניבה שלי, אתם מוזמנים לאמץ) מצוי שפורש בשיא (אהם..היה שיא?) אני הולכת להשאיר אחריי רשימת תודות ופרידות שתהיה יותר ארוכה מכל הקריירה שלי: תודה למיכל, שהראתה לי שלא כל האנשים באינטרנט הם מחוסרי חיים, מועדונים וסטסים. תודה ליערה, שאני עדיין שוקלת ברצינות להתחתן איתה, לעבור ניתוח לחידוד האוזניים, ולצאת לירח דבש על גבו של דראקון זהוב. תודה לNO שאני מאוהבת בו אנושות עוד מימי האבוקדו והקרמבואים. תודה לקורט, שהוציא ממני את הצדדים היותר אפלים שלי, וגרם לי לחשוב ברצינות על להפסיק את הצמחונות שלי לטובת אכילת כרמיאליסטים מתלהבים. תודה לנעל, שהחליט משום מה להשאיר פה כמה מהגיגיי הפחות שפויים. תודה לפינקי (שרק לפני כמה דקות התברר לי שהוא JOUVANI, השוביניסט הנודע מהודעת פרופיל 97) שאני מעבירה לו בזאת את מורשת הפאשיזם והנאציזם הידועים לשמצה שלי. תודה לערן החרא, שכנראה לעולם לא יפסיק להשפיל אותי באופן פומבי. ולBLACK STAR, יעל, סופרמן, אפוקליפסה, דולצינאה, ועוד כל מיני אנשים שמפאת הפטליות שלי נשמטו מרשימה זו. (בהודעה זו יש פטל תת הכרתי, בהודעה זו יש מסר תת פטלייתי, בפוטליה זו יש מסר תת הכרתי). אני אוהבת אותכם אנשים. דומיניק (פורצת בדמעות נרגשות אל מול שאגות קהל המעריצים) נ.ב. וכדי שאני אמאס עליכם סופית ובאופן מוחלט ביותר, החלטתי להוסיף עידכונים לכל ההודעות שערן פירסם פה. קריאה נעימה.

:) אני לא ג`ובאני ...

למה כולם קוראים את זה ככה ? אני JUVENTINI וקוראים את זה ``יובנטיני`` ... וזה באיטלקית .. הפירוש שמור במערכת. ובלי שום קשר לשם שלי ... אל תעזבי ! אני ? פאשיסט יחיד ? לא ... אני צריך חיזוק. ואני לא שובניסט.

דום, בהצלחה במסע.

אכן, יהיה קשה בלעדייך, בלי הגיגי חכמה וגאונות כמו שרק את יכולה להגיד, תודה שהזכרת אותי ראשונה, איים פלאטרד :) הייתי מתה להכיר אותך טוב יותר, כי את נשמעת לי כמו סופר-אחלה-בנאדם-מגניב (אני? נותנת מחמאות? ממתי?). אני יודעת שעוד יום יבוא ולא תוכלי בלעדינו, ותשובי, ותהיי כולך שלנו (מוהאהאהאהא!) ואז נהיה כולנו מאושרים (אחרי הכל, עדיין צריך שמישהו יסתום לקורט את הפה). בכל מקרה, בהצלחה בדרכך, think floyd מיכל

lowealpine

New member
דומיניק!!!

אל תעזבי! ברצינות, את בערך אחת הבנות היותר חכמות שאני (מכירה?). את כותבת בצורה מדהימה, את מצחיקה ובנוסף להכל- את ימנית פאשיסטית וקיצונית כמוני. אז אל תדאגי בקשר לייצוג הימני בפורום, את זה אפשר לסדר, אבל אנחנו בהחלט נאבד כותבת כשרונית ובנאדם מדהים. תחזרי לבקר. אפילו שאני לא מכירה אותך בכלל ואף פעם לא דיברנו- כבר מתגעגעת, Lowe.

PsiChO

New member
נעלבתי...

שלא הודית לי, ובכלל לא הזכרת אותי בכל ההודעה שלך... אינ חושב שזה רק מראה כמה שלאף אחד בפורום הזה לא איכפת מהפסיכי הקטן שיושב בפינה ובוכה על אהבה שהייתה ואינה (את האמת כבר לא אבל לא משנה). אני די מרגיש קטן כרגע.... פסיכי*רגשי נחיתות

luka

New member
לא הבנתי

לא הבנתי למה את הולכת, ובאמת, אל תלכי עם מי יריבו שמאלני הפורום?, אני רוצה אנשים שיודעים על מה הם מדברים, שיודעים להביע חוש הומור, אני רוצה אותך, אני מסכימה להתחתן איתך ועוף על גבו של דרקון קסום, באמת, אם רק תרצי. אל תלכי, אבל באמת אל תלכי, אם את לא חייבת. ואגב, לא הבנתי את הקשר לדרקון זהוב, אולי בגלל האופטימיות שלי. יערה, ואגב, יערה ולוקה הן אותה אחת:)) פשוט כתבת באיזו הודעה יערה לוקה, טוב יהיה טוב. החיים יפים כמו שנהגה חומר פה איזה אחת שכבר עזבה, דומיניק היה שמה.

למעלה