Do The Locomotion with me מה אתם שומעים????
H Halcyon Days New member 7/2/14 #2 Lady Gaga - Venus טוב אני ממש לא סובל את השיר הזה אבל בגלל שהיה אותו בקסטרו אני שומע אותו בלופים כל היום .
Lady Gaga - Venus טוב אני ממש לא סובל את השיר הזה אבל בגלל שהיה אותו בקסטרו אני שומע אותו בלופים כל היום .
A ARTPOP New member 8/2/14 #24 לא יודע לגבי זה. עדיין לא עשתה שיר ''ואוו''. בעיני השיר הכי טוב שלה הוא השת''פ עם קייטי בי, אם זה נחשב בכלל. הבאים הם 110%, Wildest Moments ו- Imagine It Was Us.
לא יודע לגבי זה. עדיין לא עשתה שיר ''ואוו''. בעיני השיר הכי טוב שלה הוא השת''פ עם קייטי בי, אם זה נחשב בכלל. הבאים הם 110%, Wildest Moments ו- Imagine It Was Us.
ד דר אמברלה New member 8/2/14 #27 אני מת עליה גם אני בהתחלה חשבתי כמוך אבל היא זמרת שגודלת. מבחינתי כל האלבום הראשון וואו (במיוחד Running) והקאבר לLove Thy Will Be Done של מרטיקה פשוט מושלם.
אני מת עליה גם אני בהתחלה חשבתי כמוך אבל היא זמרת שגודלת. מבחינתי כל האלבום הראשון וואו (במיוחד Running) והקאבר לLove Thy Will Be Done של מרטיקה פשוט מושלם.
A ARTPOP New member 8/2/14 #32 אלבום בכורה לא רע בכלל. זורם וכן איכותי. עדיין, התחברתי אליו יותר כיחידה שלמה ופחות לרצועות עצמן. זה קורה לפעמים.
אלבום בכורה לא רע בכלל. זורם וכן איכותי. עדיין, התחברתי אליו יותר כיחידה שלמה ופחות לרצועות עצמן. זה קורה לפעמים.