מעריך שזה לא יקרה.
H Halcyon Days New member 8/2/14 #118 היא ממש לא מבולבלת, עושה פלייבק כמו גדולה. אני מציע לך ללכת לישון. אתה עייף והתחלת לדבר שטויות.
E Eurovision Aces New member 8/2/14 #123 עדיף אני עוד עלול לחתום על חוזה לשנתיים בוגאס . (טוב די, אין לי ממש בעיה עם בריטני ) להת'.
ד דר אמברלה New member 8/2/14 #133 אוי פח הפחים כזאת חנונית. כך אני הייתי רוקד (לבד) במסיבות כיתה מהמבוכה.
ד דר אמברלה New member 8/2/14 #120 טוב גם לי בא. |רייטד אר| |לאוד| |אנפולג'טיק| |סאק דאט קוק - Talk That Talk למי שלא הבין |
ד דר אמברלה New member 8/2/14 #122 אני אוהב להיות ציני גם כלפיי האהובים עליי ותכלס Talk That Talk אלבום בינוני שמדבר רק על סקס אז השם Suck That Cock מתאים לו יותר
אני אוהב להיות ציני גם כלפיי האהובים עליי ותכלס Talk That Talk אלבום בינוני שמדבר רק על סקס אז השם Suck That Cock מתאים לו יותר
D Dr Bit New member 8/2/14 #131 חבל באמת שלא מייצרים קליפים כאלה בארץ. הם בהחלט נותנים כבוד לתעשיית ה-MTV (שאומנם בינונית כרגע לדעתי). אגב הבחורה בקליפ מדהימה ביופיה
חבל באמת שלא מייצרים קליפים כאלה בארץ. הם בהחלט נותנים כבוד לתעשיית ה-MTV (שאומנם בינונית כרגע לדעתי). אגב הבחורה בקליפ מדהימה ביופיה
E Eurovision Aces New member 8/2/14 #128 Oh Land - Renaissance Girls כי לעומת האלכסונים שנוצרו פה לכתוב מה שמענו הפך להיות אוף טופיק.