Do The Locomotion with me

ARTPOP

New member
מכיר את כל השירים שציינת

פשוט לא ידעתי שזה שלהם (חוץ מתותים וג'סיקה).

ואין ספק שהמוזיקה הישראלית מגיעה כל שנה לשפל חדש. זה פשוט עצוב. המיינסטרים נוראי. כבר אין להיטים. הכל רגעי ולא עובד לאורך זמן.
נורא.

זה בהחלט נורא. אין באמת שוק.

בעשור הקודם היה סוג של שוק עם ערוץ 24 וכל זה ועכשיו זה פשוט אינפלציה של סינגלים ביוטיוב שנשכחים לאחר שנייה.

המצחיק הוא שדווקא יוצאי כוכב נולד (שי גבסו,הראל סקעת ובעיקר נינט
) השתפרו ומנסים לחדש את עצמם.

נינט,אמילי קרפל ואסף אמדורסקי הם באמת 3 האומנים הכי טובים בעיניי שיש למוזיקה הישראלית כיום. (אה ומירי מסיקה אהובת ילדותי יכלה גם להיות שם אם רק היה לה מושג במוזיקה.
)

ובאמת אם כל הביקורת - יש לפחות 5-6 שירים שנה שבאמת טובים בעיניי ובשוליים כן קורים דברים טובים ובאמת יש פה המון כשרונות זה פשוט אין סדר ואין מקום לתרבות בארץ וגם מי שמנהל (כל הגופות הממסדיים) מנהל באופן רע,מיושן.

טרגי.

ARTPOP

New member
גם בעיני נינט ואמילי הכי מעניינות.

הכי נהנה להאזין לאלבומים שלהן מהשנים האחרונות. אני חייב להתעמק באסף אמדורסקי.

מסכים לגבי ההתנהלות הכללית של המוזיקה בארץ, זה לא חדש וזה כבר כמה שנים ככה. במקום מוזיקה על אמת בערוץ המוזיקה הישראלי משדרים בעיקר ריאליטי וחאפלות. זה קורה גם ב- MTV אבל שם לפחות נשאר גם מקום לקליפים ולהתדיינות על מוזיקה.
בכל ארץ יש בשוליים פנינות ונקודות אור. כל מה שהוא לא קונבנציונלי וקשור איכשהו למסחר המוזיקה בארץ מצליח להיות הרבה יותר טוב ממה שרץ בגוף שהפך להיות המכריע הכמעט בלעדי להצלחת שירים בארץ - גלגל''צ.

האמת שגלגל"צ איבדה המון בכוחה בעשור האחרון

והיא ממש לא קובעת להיטים כמו פעם.

אבל כן שרוצים להסתכל ולהביא דוגמאות - התחנה העלובה והחפיפניקית הזאת היא המקור הרשמי לדברים כאלה. זה נורא.
יש להם הרבה כוח והם פשוט מנוונים את הציבור ושמים את אותם שירים בלופ אינסופי.

Eurovision Aces

New member

המקום העיקרי שאפשר באמת למצוא משהו טוב במוזיקה הישראלית (לפחות בשבילי) זה כמעט ורק בשוליים.

Halcyon Days

New member
איכשהו זה נהיה אחד השירים הכי אהובים עליי

בשנים האחרונות.
אני אוהב בעיקר את הגרסא האקוסטית שבמהדורת הדלוקס.
שיר מדהים.

ARTPOP

New member
הוא פשוט ממש ממש טוב.

אני זוכר שכשהיא הוציאה אותו אחרי שהיא ניפחה עליו ועל איכותו את הראש על ימין ושמאל, וקצת התאכזבתי. לאט לאט הבנתי על מה היא מדברת.
הוא גם משתבח עם הזמן.
גם אני אוהב את הגרסה האקוסטית. גם הגרסה האקוסטית של Come Alive מהממת. אלבום מוצלח.

candyheart

New member
שיר מהמם!

ובכלל, זה אלבום טוב וליאונה בכללי מאוד אהובה עליי.

Halcyon Days

New member
אלבום מעולה

אחד האלבומים היותר שלמים שנוצרו בעשור האחרון.
והוא גם שומר על רמה גבוהה לכל אורכו. יש כמה פחות מוצלחים אבל זה רק יחסית.

Halcyon Days

New member
צפוי שמישהו עם כינוי אירוויזיוני יאהב אותה חח

כשנכנסתי לפורום אירוויזיון בתקופה של הקדם שנה שעברה לא הבנתי את האהבה המוזרה שהיה לכולם שם לשיר שלה. היא כזאת מעפנה.

שני לעומת זאת...

למעלה