DO SOMETHING איפה אני יכול למוצא את השיר המלא ברשת?
O Outrageous boy New member 21/2/05 #2 יש דבר כזה שניקרא אלבום תיקני ת'אלבום של בריטני אלבום מדהים כדאי לך
K Kryptonite New member 21/2/05 #4 אז - רגע, הינה../images/Emo168.gif באה תגלית אלוהית שרק מעטים יכולים לחשוב עליה - שיקנה את האלבום?
ד דודו67 New member 21/2/05 #7 מאחר והשרשור הזה הוא מהמוזרים שנראו יש לי שאלה יותר נורמלית-למה חוץ מהדיוידי של אוסף הלהיטים ובריטני live and more אין בארץ את כל שאר הדיוידיים שלה? כמו למשל ההופעה מלאס וגאס
מאחר והשרשור הזה הוא מהמוזרים שנראו יש לי שאלה יותר נורמלית-למה חוץ מהדיוידי של אוסף הלהיטים ובריטני live and more אין בארץ את כל שאר הדיוידיים שלה? כמו למשל ההופעה מלאס וגאס
K Kryptonite New member 21/2/05 #9 ../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif צריך פשוט לחפש... לפעמים זה ניגמר בחנויות מסויימות, ולוקח להם זמן להזמין את זה שוב. אבל לא ראיתי את הדיוידי של Time Out With, ואני ממש רוצה אותו כי נמאסה עליי הקלטת וידאו.
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif צריך פשוט לחפש... לפעמים זה ניגמר בחנויות מסויימות, ולוקח להם זמן להזמין את זה שוב. אבל לא ראיתי את הדיוידי של Time Out With, ואני ממש רוצה אותו כי נמאסה עליי הקלטת וידאו.
A A v i s h y 1 7 New member 21/2/05 #10 אני קניתי את הדי וי די של טיים אאוט ממש שווה עלה לי 69 ובאמת מה תקני את האלבום וד"א זה DO SOMETHIN' בלי G' סתם שתדעי !
אני קניתי את הדי וי די של טיים אאוט ממש שווה עלה לי 69 ובאמת מה תקני את האלבום וד"א זה DO SOMETHIN' בלי G' סתם שתדעי !
S stiker2 New member 22/2/05 #13 ../images/Emo121.gifאני לא צריך את כל האלבום.. אני עושה לידידה שלי מתנה ואני צריך את השיר הזה.. אף אחד לא יכול לעזור לי?
../images/Emo121.gifאני לא צריך את כל האלבום.. אני עושה לידידה שלי מתנה ואני צריך את השיר הזה.. אף אחד לא יכול לעזור לי?
L LetGoYouSonOfABitcH New member 22/2/05 #14 תוריד כאן../images/Emo26.gif http://www.media.breatheheavy.com/Breathe%20Heavy.com%20-%20Do%20Somethin'%20(High%20quality).mp3 [קליק ימני שמירת יעד בשם]
תוריד כאן../images/Emo26.gif http://www.media.breatheheavy.com/Breathe%20Heavy.com%20-%20Do%20Somethin'%20(High%20quality).mp3 [קליק ימני שמירת יעד בשם]
O Outrageous boy New member 22/2/05 #16 תגיד לי על קאזזה שמעת??? נכון שזה לא חוקי אבל שאין ברירה מיתנחמים בה(בקאזזה)