Dizzee Rascal - Pussyhole

מה נשמע מעניין?!?

אתה לא מבין מילה ממה שהוא אומר! ניסיתי להקשיב לו בכמה וכמה תקופות מהחיים שלי, אבל בעוד דברים אחרים גדלו עליו, הוא היה ונשאר WACK WACK WACK! (אפילו קודמן אוהב אותו, צריך יותר מזה לאישור?) לא שמעתי הרבה גריים, אבל גם לא מעט. זו פשוט תחרות על מי עושה ראפ מהר יותר, אין בזה לב, בטח לא נשמה. גם כשזה יוצא נחמד, זה בטח לא מתקרב ל"קלאסי". סתם משהו שיכול לעבור ליד האוזן, לא יותר. כמו הקראנק, גם זה יעבור בסוף ולא תבין מה חשבת לעצמך כשהאזנת לחרא הזה. וחוץ מזה אתה שומע פיית'לס, מי ההומו?

dune d

New member
הגזמת לגמרי

זה לא יפאנית זה אנגלית, אחרי כמה פעמים גם אתה תבין (פסיכומטרי עשית אז גם להבין אנגלית קשה אתה יכול, אולי:) מבחינתך, וזו הטעות שלך, מה שלא קלאסי הוא לא טוב!, אין קשר, לא היה ולא יהיה. התחרות הזו של המהירות כבר מזמן לא מעניינת אף אחד, אומנם זה חלק חשוב בסצנה האנגלית אבל יש כאלו והרבה שלא נותנים את מלו החשיבות למהירות ועושים יופי של מוסיקה, חבל שאתה ממשיך להתנגד לסיגנון במקום לנסות לשמוע קצת צדדים שונים שלו ,וכן יש הרבה יותר טובים לדעתי מדיזי, אני אישית לא חולה עליו.

זאת לא אנגלית קשה

זאת אנגלית לא מובנת, יש הבדל :) "Coming through with a big baseboooooool bat" אם כבר המלצות על ראפ בריטי אז אסור לשכוח את הרכב הראפ/רגא הנפלא New Flesh (שנקראו פעם New Flesh For old) הם אפילו היו אמורים להגיע פעם להופיע בדינמו דבש, אבל השתפנו בסוף. מומלצים בחום (למרות שקצת קשה להוריד דברים שלהם).

אולי השירים שלרוב מתפרסמים נשמעים

כאילו זאת אולימפיאדת הראפר המהיר ולא מובן...אבל זה לא ככה... אני אישית ממליץ על אלבום שממש אהבתי של kano "homw sweet home" תקשיב לכל השירים,יש גיוון.. תבדוק את זה החוצה יא עומו.

kodman

New member
אני מבין כמעט כל מילה

בטוח שאני מבין יותר ממה ש DJ QUIK אומר!

kodman

New member
תאכלס. דיזי לא רואה ממטר

חצי מה MCs בקליפורניה (אם לא יותר). הוא MC יותר טוב מטק ני9 או איך שאתה קורא לו.

kodman

New member
(הכוונה לחסיד)

אגב ריק רובין וג'יגה לקחו את הרעיון לקלאסיקה 99 בעיות משירו של ראסקל FIX UP LOOK SHARP. ואם זכור לי נכון ג'יג בעצמו אמר שדיזי אחד ה MCs הטובים ביותר. (אני לא צריך את ג'יג בשביל זה - אני בעצמי יכול להגיד שהוא אחד ה MCs הטובים ביותר בעולם)

קושמאן

מה זה אומר? זה בדיוק כמו u made it a hot line, i made it a hot song איפה "99 בעיות" ואיפה הדרעק הזה שהזכרת? ג'יג גם חתם את ליידי סובוריין ויאנג ג'יזי, לא חסרים חורים רציניים בטעם המוסיקלי שלו. וכמו שקליפורניה נראית כרגע, אפילו אתה לא רואה ממטר חצי מהאמסיז שם (אם לא יותר)

לא שמעתי יותר מדי חומרים שלה

אבל בוא נגיד שמה ששמעתי לא גרם לי לרצות לבקש עוד.

TakTik

New member
תעשה לי טובה ותנסה את זה:

Roots Manuva - Run Come Save Me הראפר הבריטי היחיד שאני פשוט אוהב כל דבר שלו (בניגוד למייק סקינר שאני אוהב את רוב הדברים שלו). אל תתווכח...פשוט מוזיקה טובה :) מה גם מאנובה הרבה יותר ברור מרוב הראפרים הבריטים תשמע את Dreamy Days ותגיד לי שאין רגש בראפ בריטי

MrMinus

New member
גריים

יש מצב להמלצות גריים? אני מת על סוואיי, סטריטס ודיזי ראסקל, ורוצה להכנס לזה יותר חזק...

למעלה