Dizzee Rascal - Pussyhole

dune d

New member
Dizzee Rascal - Pussyhole

הנה סנונית ראשונה לקראת האלבום החדש של דיזי שצפוי לצאת בקיץ הקרוב. על ההפקה עומד לא פחות ממפיק העל דיפלו שעושה כן עבודה מעולה ולדיזי נשאר "רק" להוסיף את טונה הקישרון שלו. טוב לשמוע שוב פעם את דיזי בחומרים חדשים, קטע מעולה. הסינגל.

חולוני

New member
הפקה מטורפת אגב, דיפלו בשיאו.

מצפה מאוד להפקות שלו באלבום החדש של M.I.A.

mb13

New member
אני ממש אוהב את DIPLO תעדכנו מתי

הסינגל ...אניח ישר יקנה אותו.....

חולוני

New member
לא יודע בקשר לסינגל אבל האלבום

Maths and English אמור לצאת ב-2 ביוני ולכלול הופעות אורח של לילי אלן (בשיר Might As Well Quit) וג'וס סטון בין היתר.

Funky Giraffe

New member
לא זוכר מאיזה שיר זה

אבל זה ברייק מאוד מאוד מאוד מפורסם אם אתה אוהב היפ הופ אתה בטוח מכיר אין לי מושג מאיפה זה בדיוק, אבל זה ברייק שבשבילי מחזיק 8 תיבות גג ואז אני סוגר כי הוא חופר במוח.

חולוני

New member
אה אתה מתכוון

לסימפול של It Takes Two של רוב בייס. אז בסדר, הוא סימפל את זה, עדיין הוא הביא הרבה מאוד מהסאונד היחודי שלו ויצאה לו הפקה קטלנית.

sabbo4soulico

New member
think-lyn collins

בהפקתו של הגדול מכולם...ג'יימס בראון.ולא! הברייק הזה לא ישעמם אף פעם. חבר,יש מוזיקה לריקודים ויש מוזיקה לבית אי אפשר לשפוט את זה באותה רמה.אולי תתחיל לרקוד (רצוי עם מישהיא) ואז תבין....

sabbo4soulico

New member
think-lyn collins

בהפקתו של הגדול מכולם...ג'יימס בראון.ולא! הברייק הזה לא ישעמם אף פעם. חבר,יש מוזיקה לריקודים ויש מוזיקה לבית אי אפשר לשפוט את זה באותה רמה.אולי תתחיל לרקוד (רצוי עם מישהיא) ואז תבין....

Funky Giraffe

New member
אני פריק של ג'יימס בראון אולי יותר

מכל אחד בפורום הזה ואני אומר לך בדוגרי שהברייק הזה משעמם אותי... ולגבי הריקודים כפרה, אתה אל תדאג לי אני מסודר

blackl71

New member
ענק

דיזי זורם טוב על ביט שאפשר לשלב כמעט בכל סט ברייקס.

kodman

New member
חזק מאוד

אבל אני לא אובייקטיבי כי אני מטורף על המוסיקה שלו מהרגע הראשון ששמעתי אותו לפני כמה שנים.. מקווה לתפוס אותו בהופעה ולהחתים אותו על האלבומים
(2 הקודמים שלו מצויינים אגב)

מצויין!

השפעות של דאנסהול ושילוב מעולה במקרה הזה עם אולדסקול היפ הופ, כיפי לחלוטין! כן ירבו!

כתבתי תגובה מפורטת

והיא לא נשלחה, אז אני אקצר: שמענו את הביט הזה 1000 פעם, מה עבודה מבריקה בו הפעם? וגם שמענו ראפרים טובים יותר יושבים עליו. מישהו הבין מה הדרעק הזה אומר בכלל? ראפ בריטי פשוט לא מצדיק את הקיום שלו, חרא טהור.

dune d

New member
דיי, תנוח!

הוא נשמע הרבה יותר מעניין מכל הווסט קוסט גם יחד, גם עם הביט ממחוזר דיזי נותן כאן הרבה שאחרים לא יכולים וזה קריזמה ידידי, קריזמה של הראפ הבריטי מה שלא תמצא במקום אחר בעולם. תפסיק לשלול את הסיגנון הזה כל פעם כי לא שמעת חצי ממנו, שמעת קצת דיזי וזה לא עשה לך נעים באוזן אז אתה שולל, תשמע קצת סוואי או פלאן B ותאמין שדעתך תשתנה לגביי הגריים המעולה הזה. חוץ מזה אתה הומו.

למעלה