DIY לתיקים?

mightynighty

New member
DIY לתיקים?

בקרוב אתחיל ללמוד באוניברסיטה, ולכבוד התענוג רכשתי תיק דיקיז משובץ. למה? לא יודעת. קורה. אני רוצה לעבוד עליו ולהפוך אותו למשהו מיוחד. חשבתי על משהו בסגנון של המחוך הזה- תחרות שחורות(ליד הריץ'רץ'), אולי שילוב של קצת סאטן(בעייתי כי התיק מבד.. תיקי. על הרצועות, אולי?), ובעיקר- להוסיף דברים קטנים שיהפכו אותו מהתקף אפילפטי לתיק מגניב שנהרס בקלות. רעיונות, מישהו? ד"א, בתמונה יש תחרה לבנה עם לבבות שחורים עליה- היכן ניתן למצוא כזו, או דברים מיוחדים בסגנון?

תוסיפי סיכות או פאצ'ים...

זה תמיד הולך יפה על משבצות.
אגב, זה מזכיר לי משהו מצחיק: כתבתי בטעות באיביי Die corset במקום diy

mightynighty

New member
אני מחפדת דברים קצת יותר.. לא יודעת

לא רוצה סתם להוסיף סיכות. ממש לא בא לי לחזור לכיתה ט'. אני מעוניינת ממש לעצב את התיק מחדש, להוסיף עליו כל מיני דברים שישנו אותו. בגלל זה נתתי כדוגמה את המחוך ההוא- יש בו כל מיני דברים(תחרה, תמונה.. מחוך) שמוסיפים המון. die corset? אני חושבת שפעם הקלדתי את זה אחרי שהגעתי למסקנה שעל החזה שלי, שום דבר לא יראה יפה.

Blade Of Fire

New member
פאצ'ים...

או פשוט לקחת מישהו שיודע לצייר ויש לו זמן, להושיב אותו מול התיק ושיעזה עם זה משהו.. זה מה שאני עשיתי וחבר שלי צייר לי במשך שעה שתי חרבות אש מוצלבות... יצא מדהים:) אצלך בגלל שזה משובץ זה יותר עבודה אבל אפשר בכיף לעשות את הציור למשל עם צבע אדום שייראה על שני סוגי הצבעים....

smady by

New member
DIY? אני מבולבלת...

מישהו יכול להסביר לבורה שכמותי את הפירוש?

smady by

New member
המחוך הזה מדהייים! ../images/Emo99.gif

הוא היה פעם שאחת מהשרשורי אייס שלנו לא?

Pink Pig

New member
יש לי תיק כזה

אני הוספתי כמה פצים וקשקשתי עליו אם טוליפ. בתיק ישן יותר שגם שיפצתי החלפתי את הרצועות בפרווה..

vampires girl

New member
החתול הזה ...

שעל המחוך, מושך:) זה יהיה יפה פס תחרה מתחת לרוכסן... ואנשים שיודעים לצייר באמת יכולים להפוך תיק למשהו משגע... (או כל דבר אחר גם) קחי תליונות של שרשראות (כל כל דבר שאפשר למצוא)... בתור מחזיק מפתחות על הסוגר ריצרץ. אני בדרך כלל עושה חיפשוט מעמיק בכל חור בבית שלי... תמיד יש שם דברים מגניבים שאף פעם לא מצאת להם שימוש. קישקושים עם לקים... שרוכים, סיכות ביטחון. בהצלחה.

smady by

New member
חחחח... החתול הזה נראה יותר מסומם

ממפחיד...
והחתול על החולצה זה החתול מהמשחק- לא מהסרט..

Silent tears

New member
אוחח החתול הזה פשוט טמבל. ../images/Emo3.gif

לא סובלת אותו הוא מפחיד :S

למעלה