DIRRTY בואי רגע

Dirrrty

New member
בדרררך!!! בינתיים הוא לא!!!!

ואיזה מנהל פורום הוא יהיה אם הוא לא מוכן לקבל דעות של אנשים???

JLO freak

New member
סליחה אבל את מעוותת עובדות!

אני מוכן לקבל כל דיעה בנוגע לכל דבר אבל הכפייה והאימפולסיביות שבה את מציגה את הדברים אלה הם שגורמים לחברי הפורום "לזעום"

this is me then

New member
רשמית, הוא בדרך ליהיות מנהל

אבל בשבילנו חברי הפורום הוא כבר מנהל(ביחד עם אור)

J To The Lo

New member
די!

איך הגענו לשרשור של כריסטינה-ג´ניפר? מה אתם בסדר?!!!דיי לריב..כריסטינה היא זמרת טובה וג´ניפר היא זמרת טובה,וכל אחד מעריץ אותם מהסיבות המאוד "מעניינות" שלו,,אבל זה לא מעניין יותר!!!. אחרי שעברנו מראיה-בריטני-ווסטלייף וכל השאר,לא נמאס לכם לריב?אין לכם משהו יותר טוב לעשות עם הזמן?!אני ברצינות שוקלת להפסיק להכנס לפה בגלל השטויות האלה,זה מעיק,מעצבן וחרוש! אז מעריצי כריסטינה יכולים להיכנס חופשי והבעת דעה זה תמיד טוב,ומעריצי ג´ניפר יכולים להגיב בנימה יפה ובלי קללות ולהפסיק את הריב המטופש הזה..!

Mandyִ

New member
נכון, זה בטוח

ריב מטופש..אבל אני פשוט לא הבנתי מה המטרה בלהכנס לפורום של ג´ניפר ולהגיד עליה דברים לא יפים- קללות או לא קללות זה לא משנה שתביע דעה אבל שלא תצפה לתגובות הדדיות... תאמיני לי זה מעצבן שהפורום כמעט כולו עוסק בשאלה -מי יותר יפה/מוכשרת/טובה וכו´- ג´ניפר או כריסטינה או מראיה או לא יודעת מי..
קוראת להפסקת אש..

Dirrrty

New member
לדעתי...

רק ג´יי טו דה לו צודקת וכל השאר לא!!! תגידו לי איך וממי אני מבקשת לפתוח פורום לכריסטינה ותהיו בטוחים שלא תראו אותי פה... כמו שאתם רוצים... אבל בדוגרי... מאז שאני פה זה יותר מלהיב... יש מישהו שמתסיס את הפורום שהולך ומתייבש לכם פה... חחחחחח... סתם צוחקת... רק תענו לי על השאלה בקשר לאיך שאני פותחת פורום וממי אני מבקשת?

אור P

New member
אבל באותו טופס שצורף...

להודעה האחרונה, זה בקשה ש-את תהיי המנהלת!! אם את לא רוצה לנהל פורום לכריסטינה נותר לך רק לחכות עד שמישהו אחר יבקש...

Dirrrty

New member
בסדר אבל...

אני לא רוצה לנהל את הפורום אלא חברה שלי... אני אגיד לה לרשום פה אם היא צריכה פרטים.... בכל מקרה קראנו את הטופס ולא ממש הבנו אותו... כאילו מתי היא תקבל תשובה? זה בכלל בטוח שהיא תהיה המנהלת של הפורום? מקווה שתוכלו לעזור

למעלה