DIRRTY בואי רגע

../images/Emo32.gif התמונה לא עולה

אבל בקיצר היתה "מלחמת כוכבים בין כריסטינה לג´ניפר וג´ניפר "הלא מושלמת" ניצחה

אור P

New member
כי היא ה-זמרת!!

ג´ני פרום דה בלוק - במיוחד בשבילך על ההורים של ג´ניפר בפינת המאמרים... ראית?

Mandyִ

New member
הנה....צילמתי במצלמה

דיגיטלית את העמוד, פחות או יותר... מי יותר יפה?...המממ שאלה מאוד מעניינת..

Mandyִ

New member
דעת הקהל..

שימו
למה שכתוב בסוגריים..

Azar Azar

New member
איזה הבדל יש ביופי ביניהן

ג´ניפר פצצה ואין עליה,וכריסטינה נראית בתמונה הזאת כמו מכשפה עם האיפור הזה

lizaliz

New member
למרות שאני מעריצה של כריסטינה...

אני חייבת להודות שג´ניפר יצאה פי 10 יותר יפה בתמונה... והסוגריים לא קטע יפה... גם בשביל העיתון (מעריצי כריסטינה רגשנים יכולים להיפגע) וגם כאן... "לשים לב לסוגריים" בסדר... אז כתוב מה שכתוב - גם ראש1 לא יודע מי הצביע לכריסטינה.

Mandyִ

New member
תראי,

לא אמרתי שאני מסכימה איתם, הסוגריים פשוט הצחיקו אותי! כי זה נכון שהקליפ DIRRTY לא היה ממש לבנות.. אין לי שום דבר קיצוני רע נגד כריסטינה, אני הייתי מעריצה שלה פעם, אבל לדעתי היא השתנתה לרעה, ורק הקול שלה ומספר שירם בדיסק החדש נשארו יפים. אוקיי?

Dirrrty

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רק עכשיו קראתי את הכללללללללל פחחחחחחחחחחחחחחחחח איך נקרעתייייייייייי חחחחחחחחח קטעים איתכם... חוץ מזה כולה הבדל של שתי קולות מה את שמחה? אם הייתי בארץ הייתי מתקשרת!!! בקיצור... לדעתי ג´ניפר לא יפה מה לעשות? האיפור של כריסטינה מזעזע באמת אבל היא כזאת מהממת אני מתה על העיניים שלה!!!!! כאלה יפותתתתתת!!!!!! בקיצור דירטי זה קליפ פצצה ואפשר להגיד שבאמת כריסטינה פתחה ת´רגליים בגדול!!!!! וזהו... חולה על אגי!!!!!!!!!!! (אגילרה, כריסטינה)!!!!!

יש לי משהו להגיד לך!

(זה JLO FREAK) אוקיי לכי לפורום משוב תבקשי לפתוח פורום לכריסטינה. אם בא לך לקלל תכתבי את הכל על דף ותקראי את זה עד שתירדמי! פה את לא רצויה אם את בקטע של קללות אז יאללה ביי. אם החלטת שאת לא מקללת אז תישארי בסבבה אבל אם את מקללת אז לכי.

Dirrrty

New member
בואנה מה אתה עילג או משהו???

איפה אתה רואה שקיללתי???? אתה עיוור או משהו? זה שאמרתי ש"בכל מקרה אני לא חושבת שג´ניפר יפה מה לעשות"???? מה זה??????????? בשביל להישאר בפורום ולדבר איתכם על כל מיני דברים אני צריכה להתחנף ולהגיד שהיא יפה והכל???? אז זהו שמה זה לא נראה לי!! מי אתה בכלל שתגיד לי לצאת? אתה מנהל הפורום???. אז זהו שלא!!!!! אני לא קיללתי את ג´ניפר אז לפני שאני מתחילה לפוצץ את הדף הזה בקללות עליך כדאי לך להירגע כי אתה מתחיל לעצבן אותי!!!!! דבר ראשון אני לא שואלת אותך מה לכתוב ומה לחשוב ואם בא לי להביע את דעתי לא ממש איכפת לי מה אתה אומר! דבר שני אתה לא מנהל הפורום אז אני לא שמה עליך דבר שלישי אם יש לך בעיה איתי או עם כריסטינה שבגללה אתה כל כך רוצה שאני אצא מהפורום אתה יכול לקפוץ לי!!!! אתה כל כך רוצה שאני אצא מהפורום שאתה מנסה לחמם את כולם עליי שכאילו אני מקללת את ג´ניפר! אז נכון בהודעות הראשונות באמת לא ניסחתי טוב את דעתי והעירו לי על זה והבנתי ועכשיו אני לא מקללת אלא מביעה את דעתי!!! אז כמובן שיש לך בעיה אחרת... שזה ממש לא נוגע לי (או שכן אבל למי איכפת???) אז אם כל כך מעצבן אותך לקרוא את ההודעות שלי (שאני אפילו לא מקללת אותה ולא אומרת עליה דברים רעים או משהו) אתה לא חייב לקרוא ואם זה ממש מפריע לך אז תצא אתה אם אתה רוצה!!!! ביייי לך!

Mandyִ

New member
אז זהו ש

הוא בדרך להיות מנהל הפורום... ועצה קטנה- לא כדאי לך להתעצבן מהר כל כך....שמרי על טונים נמוכים, בבקשה...!!!

למעלה