אחחח, המלצות כאלה אני אוהב לתת!
אני יותר נהנה מזה שאני ממליץ לו... אכן שיר מופתי ביותר, שמה שמייחד אותו, זה בעצם סולו גיטרה (או יותר נכון, עבודת גיטרה) חשמלית לאורך כל השיר, מתחילתו ועד סופו. אחחח, זה נהדר. תוכל למצוא בדיוק אותו דבר בשירים הבאים: - Eric Clapton - Layla - עוד אבן דרך ברוק-בלוז העולמי, שיר ענק ונצחי. שים לב טוב לגיטרה - היא לא מפסיקה אף לרגע. - Payton Lee Jackson - In a Broken Dream - אמנם לא אייטיז, אבל שיר ענק, של רוד סטיוארט בן 20, עוד שהתחבא מאחורי שמות אחרים... גם, עבודת גיטרה מצוינת. - Snowy White - Bird of Paradise - השיר של הגיטריסטים באשר הם - סנואי הוא גיטריסט בחסד עליון, ניגן עם המון להקות, עד שהוציא את השיר הענק הזה, רומנטי ואגרסיבי כאחד, הפקה מעולה ללא שגיאות. אני מסכים כמובן, לכל ההמלצות כאן - עד שאתה לא מסיים עם ה"דייר" - אל תעבור לשום דבר אחר, יש לך עוד המון לשמוע מהם. והמלצה אישית (למרות שזה נורא קשה, אני אוהב הכל) - Telegraph Road שלהם, בהופעה חיה (מתוך "אלכמי", או האוסף שלהם) - 11 דקות של השתאות, איך אפשר לנגן כל כך מדהים ומדויק בהופעה חיה. חובה לכל מאזין. ובגלל שכל כך נהניתי, אי הולך לשמוע עכשיו את כל השירים האלה, עם להקות השבוע שלי: טוק טוק ולהק שחפים. חג שמח ושבת שלום !